WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

Erica

Profile picture of Erica
  • Member Since: October 6th, 2010
  • Posted a reply to "Change to User Defined Variables?", on the site WordPress Support Forums:
    I did not modify the core jigoshop files before. It is actually in plugin form…

    4 weeks ago

  • Created a topic, Change to User Defined Variables?, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Created a topic, Syntax Error, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "From Email set to form 'email' field", on the site WordPress Support Forums:
    I appreciate the quick reply. I probably should have specified, the auto-responder is setup through…

    7 months ago

  • Posted a reply to "From Email set to form 'email' field", on the site WordPress Support Forums:
    Okay, I've now just noticed that it started working. When I click respond it correctly…

    7 months ago

  • Created a topic, From Email set to form 'email' field, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, sanitize_key filter and Hebrew, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Trouble with Menus & Page Links", on the site WordPress Support Forums:
    #1: How odd. I guess I will have to debug my theme and plugins to…

    10 months ago

  • Created a topic, Trouble with Menus & Page Links, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "Permalinks Not Working on Root Site ONLY", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the responses. I've been working with WordPress for a very long time so…

    12 months ago

  • Posted a reply to "Permalinks Not Working on Root Site ONLY", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry for the delay. I was seeking help from a colleague but so far no…

    12 months ago

  • Posted a reply to "Permalinks Not Working on Root Site ONLY", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you for responding. I'm sure they did work when I first installed and activated…

    1 year ago

  • Created a topic, Permalinks Not Working on Root Site ONLY, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Near Perfection!", on the site WordPress Support Forums:
    After thinking about it, was what I described earlier not a problem for you? I…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Near Perfection!", on the site WordPress Support Forums:
    Wow! That was fast, how awesome, thanks! It seems to work on my client's blog…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Slider no auto rotate with default skin", on the site WordPress Support Forums:
    I have this same problem. There is a javascript error with this theme, and it's…

    1 year ago

  • Created a topic, Near Perfection!, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "More than 1 tweet", on the site WordPress Support Forums:
    I agree, I love this plugin, it's well done, lots of options, and well supported,…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Creating a plugin install zip file with valid headers", on the site WordPress Support Forums:
    no, should I have?

    1 year ago

  • Created a topic, Creating a plugin install zip file with valid headers, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Idea is good, bug + no support is not good, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "can not add new categories", on the site WordPress Support Forums:
    I can't either. Is there a fix for this? I don't mind doing it myself,…

    1 year ago

  • Created a topic, Working with PHP (Custom Themes), on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Doesn't work with get_posts, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Doesn't work with get_posts, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Links Displaying on Blog Page, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Main Site Images 404 Error", on the site WordPress Support Forums:
    I double checked my .htaccess file and that is complete. I also verified that every…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Main Site Images 404 Error", on the site WordPress Support Forums:
    The only plugin I ever activated was the domain mapping plugin. When I discovered the…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Main Site Images 404 Error", on the site WordPress Support Forums:
    http://gutterprosamerica.com/ And here's an example of the image 404 error: http://gutterprosamerica.com/wp-content/uploads/2012/07/GutterDome.jpg

    2 years ago

  • Created a topic, Main Site Images 404 Error, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP-FacebookConnect] Multiple Issues", on the site WordPress Support Forums:
    Is it bad to use the same API Key and Secret for both apps? I…

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WP-FacebookConnect] Multiple Issues, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago