WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

epschmidt

Profile picture of epschmidt
  • Member Since: May 4th, 2010
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Internal Server Error", on the site WordPress Support Forums:
    It's showing that error for a large number of files. I tried restarting the backup,…

    3 years ago

  • Created a topic, Internal Server Error, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Audio Player] Standalone WordPress Audio Plugin Error in Internet Explorer", on the site WordPress Support Forums:
    I'm also getting a "File not Found" message in IE when I try to load…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress SEO by Yoast] Canonical link on home page", on the site WordPress Support Forums:
    Sure, the site's at http://neutricks.com/ On every other page the canonical seems to be correct…

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WordPress SEO by Yoast] Canonical link on home page, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress MU Domain Mapping] define SUNRISE problem resurrection!", on the site WordPress Support Forums:
    The same thing happened to me after upgrading. When I go to the settings page…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: ShrimpTest] Plugin Error When Trying to Activate", on the site WordPress Support Forums:
    I get the exact same error. Using 3.0.1 in both MAMP and on the live…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[PLUGIN: W3 Total Cache 0.9.1.1] Does not work with domain mapping", on the site WordPress Support Forums:
    Has there been any update on this? I am also running WP 3.0.1 Multisite with…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP E-Commerce Dashboard] White screen when trying to download report", on the site WordPress Support Forums:
    Seemed to be related to the memory available to PHP. This was causing other minor…

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WP E-Commerce Dashboard] White screen when trying to download report, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WordPress HTTPS] Disable https:// for menu links, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Move from non-www domain to www domain", on the site WordPress Support Forums:
    I had taken that .htaccess redirect out to prevent a redirect loop, but when I…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Move from non-www domain to www domain", on the site WordPress Support Forums:
    OK, I think I got it almost working. I changed the DOMAIN_CURRENT_SIte to "www.domain.com" and…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Move from non-www domain to www domain", on the site WordPress Support Forums:
    Also, in researching I came across this post from Andrea on this issue for WPMU,…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Move from non-www domain to www domain", on the site WordPress Support Forums:
    I believe I tried changing that, but I set the DOMAIN_CURRENT_SITE as "www.domain.com". Should it…

    4 years ago

  • Created a topic, Move from non-www domain to www domain, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Move from non-www domain to www domain, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Upgrade from 2.9.2 to 3.0 rc1. Admin login problem...", on the site WordPress Support Forums:
    Fixed it. Something with the WordPress MU Domain Mapping plugin was causing the issue. I…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Upgrade from 2.9.2 to 3.0 rc1. Admin login problem...", on the site WordPress Support Forums:
    I just updated to latest version 3.0-RC2-15204 and still am having the problem. I did…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Upgrade from 2.9.2 to 3.0 rc1. Admin login problem...", on the site WordPress Support Forums:
    The links become relative to whatever site I am in. I am using 3.0 RC1

    4 years ago

  • Posted a reply to "Upgrade from 2.9.2 to 3.0 rc1. Admin login problem...", on the site WordPress Support Forums:
    All the menu links are working as expected, Appearance, Tools, etc. It's the links between…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Upgrade from 2.9.2 to 3.0 rc1. Admin login problem...", on the site WordPress Support Forums:
    It's the same, whatever site I am in the backend of the admin links only…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Upgrade from 2.9.2 to 3.0 rc1. Admin login problem...", on the site WordPress Support Forums:
    I went through the upgrade from MU 2.9.2 to 3.0 Multisite as directed and it…

    4 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, Upgrading WPMU to 3.0?

    4 years ago