WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

James

Profile picture of James
  • Posted a reply to "Alignment of icon in WP3.8 admin menu", on the site WordPress Support Forums:
    Any news on this update yet please? That wonky title bar item is really bugging…

    1 month ago

  • Created a topic, Plugins showing "-1" updates immediately after update, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "Alignment of icon in WP3.8 admin menu", on the site WordPress Support Forums:
    Cool, will await the update then :)

    8 months ago

  • Posted a reply to "WooCommerce Procduct Categories", on the site WordPress Support Forums:
    Sadly, nothing yet :(

    8 months ago

  • Created a topic, Alignment of icon in WP3.8 admin menu, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Updating plugin fails - Could not remove the old plugin", on the site WordPress Support Forums:
    ...but unfortunately the file ownership and permission get reset back to user:user and 755 each…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Updating plugin fails - Could not remove the old plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Following the latest BPS update, I'm pleased to report that changing the ownership of the…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Updating plugin fails - Could not remove the old plugin", on the site WordPress Support Forums:
    And one last link (more for my future reference than anything else!) that has the…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Updating plugin fails - Could not remove the old plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, so I have changed the ownership of the admin/htaccess folder and all its files…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Updating plugin fails - Could not remove the old plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, so just spoke to my tech support. They started by saying: Yes, using nobody:nobody…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Updating plugin fails - Could not remove the old plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Best explnation so far of why nobody:nobody might be bad in some circumstances: http://security.stackexchange.com/questions/46277/installing-joomla-with-nobodynobody-user-group-centos-cpanel Some…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Updating plugin fails - Could not remove the old plugin", on the site WordPress Support Forums:
    From this thread: http://wordpress.org/support/topic/need-advice-on-apc-installation-for-wordpress?replies=7 For cPanel DSO your public_html folder has to be owned by…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Updating plugin fails - Could not remove the old plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for your help and research efforts. From my own searches, it seems that having…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Updating plugin fails - Could not remove the old plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Ah, I've just found that most of the WP system php files actually seem to…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Updating plugin fails - Could not remove the old plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for this, the above link to the DSO instructions is useful. Here's what the…

    9 months ago

  • Created a topic, Updating plugin fails - Could not remove the old plugin, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Fatal error after upgrade to v1.5.6", on the site WordPress Support Forums:
    All appears fine and working this morning, not sure what was the cause or what…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Fatal error after upgrade to v1.5.6", on the site WordPress Support Forums:
    P.S. The error only appears on the 'Optimize' tab. The 'settings' and 'info' tabs appear…

    9 months ago

  • Created a topic, Fatal error after upgrade to v1.5.6, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Customising 'add to cart' button links", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Chirag740. Long time ago now, hard to remember exactly what conclusions / answers I…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Hotlinking protection custom code - not working", on the site WordPress Support Forums:
    Right, done some testing and everything seems to be working correctly using the above code!…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Hotlinking protection custom code - not working", on the site WordPress Support Forums:
    Yep, that's why that line is commented out (isn't it?). It's useful sometimes to allow…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Hotlinking protection custom code - not working", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, that makes sense, I'll give it a whirl. So here's what I now have…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Hotlinking protection custom code - not working", on the site WordPress Support Forums:
    Good to hear it's not just me then! :) Thanks for your efforts with this,…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Hotlinking protection custom code - not working", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry, I meant to ask, do you know any specific example of requests that the…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Hotlinking protection custom code - not working", on the site WordPress Support Forums:
    Hi. It's not quite resolved yet as I've not had chance to experiment further with…

    9 months ago

  • Created a topic, Suggestion - log only 404's with a referrer, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "Hotlinking protection custom code - not working", on the site WordPress Support Forums:
    I've just ran the DNS test as you suggested, thanks for that tip. Probably easier…

    10 months ago

  • Posted a reply to ""Invalid argument supplied" error on Optimise Almost Everything page", on the site WordPress Support Forums:
    Warning, error, all the same for a user! :) The update in the other thread…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Warning: Invalid argument supplied for foreach()", on the site WordPress Support Forums:
    Yep, the above update fixed the error for me too! Thanks :)

    10 months ago

  • Posted a reply to "Hotlinking protection custom code - not working", on the site WordPress Support Forums:
    By commenting out the incorrect Server IP address this would work on the frontend of…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Hotlinking protection custom code - not working", on the site WordPress Support Forums:
    The example on this webpage seems to suggest that the speech marks around the server…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Hotlinking protection custom code - not working", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, so I think I have finally cracked it! There is definitely a problem with…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Hotlinking protection custom code - not working", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, so I've turned Cloudflare back on and the above code still seems to be…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Hotlinking protection custom code - not working", on the site WordPress Support Forums:
    Many thanks, I have been experimenting with the htaccess code for the past few hours…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Hotlinking protection custom code - not working", on the site WordPress Support Forums:
    Hi. Many thanks for the explanation, think I understand better now. I have corrected and…

    10 months ago

  • Created a topic, Why might some optimization options be unsafe?, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, Hotlinking protection custom code - not working, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "Underlining link text", on the site WordPress Support Forums:
    Cheers Richard :)

    10 months ago

  • Created a topic, "Invalid argument supplied" error on Optimise Almost Everything page, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, Underlining link text, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "WooCommerce Procduct Categories", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Henning. I've got your development version and so will give it a try, then…

    10 months ago

  • Posted a reply to "WooCommerce Procduct Categories", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Henning. Thanks, I would love to try out your development version please! That would…

    10 months ago

  • Posted a reply to "WooCommerce Procduct Categories", on the site WordPress Support Forums:
    Second request for the need for WooCommerce compatibility please! Really need to find a way…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Does it work correctly with WordPress 3.7 ?", on the site WordPress Support Forums:
    Same here. I get the following error message after upgrading other plugins: Warning: Missing argument…

    10 months ago

  • Created a topic, Works great, does what it says., on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "Replacing WooCommerce breadcrumbs with Yoast SEO ones", on the site WordPress Support Forums:
    The above code to remove the default Woo breadcrumbs and replace them with the Yoast…

    11 months ago

  • Posted a reply to "W3 and WooCommerce / Shopping Carts", on the site WordPress Support Forums:
    Just found a solution (I think) to my 'add to cart' buttons in the product…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Suddenly broken - issue with WooCommerce CSS?", on the site WordPress Support Forums:
    @middmeister - cheers, only just seen your reply. I solved the problem in the end…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Adding horizontal lines between categories in list view?", on the site WordPress Support Forums:
    Hi James and all, It seems with the latest updates to WP and WC (and…

    11 months ago