WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

empulse

Profile picture of empulse
  • Member Since: July 6th, 2011
  • Created a topic, Hardcoded Navigation (Dropdowns) not functioning, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Amazing Plugin. Highly Recommended., on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Why don't my column's don't work right?", on the site WordPress Support Forums:
    Nevermind. It was as simple as notating making the class "one-half last".

    3 years ago

  • Created a topic, Why don't my column's don't work right?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Dynamic Links Not Working... But Static Links Do..., on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Site works on localhost, but not online", on the site WordPress Support Forums:
    Another oditty.... Even clicking "Preview" on Twenty-Ten and Twenty-Eleven opens a lightbox with my index.html.…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Site works on localhost, but not online", on the site WordPress Support Forums:
    Tried deactivating all plugins... tried moving them all out of the plugin directory... No luck.…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Site works on localhost, but not online", on the site WordPress Support Forums:
    Had hoped that it was an issue with my theme being loaded properly, so I…

    3 years ago

  • Created a topic, Site works on localhost, but not online, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Monoslideshow] using dynamic information from nextgen gallery custom fields", on the site WordPress Support Forums:
    I'm sure this is a ridiculous longshot, but I desperately need the info linked above…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Oh No! What Have I done?!", on the site WordPress Support Forums:
    I panicked and paid for Hostgator to restore me... I have absolutely zero clue what…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Oh No! What Have I done?!", on the site WordPress Support Forums:
    jlevandowski: I had been messing with the url, and upon review I did find that…

    3 years ago

  • Created a topic, Oh No! What Have I done?!, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "single-{custom}.php help", on the site WordPress Support Forums:
    David, thanks for your quick response! Shortly after I posted this I found the info…

    3 years ago

  • Created a topic, single-{custom}.php help, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Display caption - description insted of title?", on the site WordPress Support Forums:
    I'm currently trying to figure this out as well... I wish I knew how to…

    3 years ago

  • Created a topic, Generating Galleries within a template via shortcode, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Display Post Date, but not as a link... ??", on the site WordPress Support Forums:
    Solved myself... <ul> <?php global $post; $args = array( 'numberposts' => 5, 'offset'=> 1, 'category'…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Display Post Date, but not as a link... ??", on the site WordPress Support Forums:
    <span> works perfectly... Nice and clean. Thank you =) This is where I'm at <?php…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Display Post Date, but not as a link... ??", on the site WordPress Support Forums:
    alchymyth; what would be the proper way to add space between the_title and the_date.... Judging…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Display Post Date, but not as a link... ??", on the site WordPress Support Forums:
    Found the error, thanks alchymyth =) I just had to close the hook with the_permalink…

    3 years ago

  • Created a topic, Display Post Date, but not as a link... ??, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Strange Division Appearing on my Front Page....", on the site WordPress Support Forums:
    Moderator: Sorry about that =) Here is the template that the pictured page is generated…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Strange Division Appearing on my Front Page....", on the site WordPress Support Forums:
    And incase it will help, here is the template that page was generated from: [Code…

    3 years ago

  • Created a topic, Strange Division Appearing on my Front Page...., on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Alignment Issues in Firefox", on the site WordPress Support Forums:
    Oh. My. God. Thank you kmessinger. I've spent so much time fiddling with my css…

    3 years ago

  • Created a topic, Alignment Issues in Firefox, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Post Pics appearing in wrong place in Firefox", on the site WordPress Support Forums:
    I've spent a bunch of time playing with your suggestion, Kostas. . . . No…

    3 years ago

  • Created a topic, Post Pics appearing in wrong place in Firefox, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Help removing all sidebar and footers from Full Page Posts", on the site WordPress Support Forums:
    So I just found where it's all going down. . . single.php When I delete…

    3 years ago

  • Created a topic, Help removing all sidebar and footers from Full Page Posts, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Call to undefined function get_header()", on the site WordPress Support Forums:
    Chip, I feel like an idiot. Of course! I appreciate your assistance and lack of…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Call to undefined function get_header()", on the site WordPress Support Forums:
    Chip: I am. . . I guess this is where my problem exists... Again, keep…

    3 years ago

  • Created a topic, Call to undefined function get_header(), on the site WordPress Support Forums

    3 years ago