WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

Emmppp

Profile picture of Emmppp
  • Member Since: January 17th, 2013
  • Posted a reply to "page-sitemap.xml appears to be 404 not found in Google Webmasters", on the site WordPress Support Forums:
    I have the exact same problem, and I'm not using multisite. Google Webmaster Tools Tells…

    1 year ago

  • Created a topic, Slider not working with W3 total cache, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Message is sent, but arrows continue to spin endlessly", on the site WordPress Support Forums:
    I put it just before </body>, but it didn't fix my problem, I'm desperate because…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Message is sent, but arrows continue to spin endlessly", on the site WordPress Support Forums:
    Hi @CreativeWP, where do you put this code in your theme ? Thanks,

    1 year ago

  • Posted a reply to "Message is sent, but arrows continue to spin endlessly", on the site WordPress Support Forums:
    @Takayuki Miyoshi : Sorry for the late reply. It's "Solid" theme. The only things I…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Problem with site title", on the site WordPress Support Forums:
    @theddavidsons Thank you !I'll try it again then, because meanwhile I went to All in…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Message is sent, but arrows continue to spin endlessly", on the site WordPress Support Forums:
    Indeed, I did it and it works. Does that mean I can never use Contact…

    2 years ago

  • Created a topic, Message is sent, but arrows continue to spin endlessly, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Problem with site title", on the site WordPress Support Forums:
    @theddavidsons: Does your solution to use "Force rewrite titles" works, with no other consequence? What…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Problem with site title", on the site WordPress Support Forums:
    Indeed, I guessed it has something to do with the theme. Mine uses a regular…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Problem with site title", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same problem, two titles are stuck together on the pages. Basically, the…

    2 years ago

  • Created a topic, Regular title of the blog still shows up, right after the SEO title, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago