WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

emgwebmaster

Profile picture of emgwebmaster
  • Member Since: February 6th, 2011
  • Created a topic, Header Issues, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Great potential", on the site WordPress Support Forums:
    Agree with dFactory - only seems to work using the "hide" feature - which suits…

    1 year ago

  • Created a topic, Filter by User Role, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Error when trying to change fonts, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "User meta in reports", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, it is a multisite - and I already have the extra meta data (companyID)…

    2 years ago

  • Posted a reply to "User meta in reports", on the site WordPress Support Forums:
    To clarify - each client on site has "member groups". The clients need to see…

    2 years ago

  • Posted a reply to "User meta in reports", on the site WordPress Support Forums:
    I am talking about custom fields associated to users

    2 years ago

  • Posted a reply to "User meta in reports", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry for the delay - did not realize there was a response. What I need…

    2 years ago

  • Posted a reply to "404 error on First-Use Setup", on the site WordPress Support Forums:
    Changing any settings completely breaks the sub-domain site on Multisite network. Results in 404 error…

    2 years ago

  • Created a topic, Custom Report - Custom Work?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, User meta in reports, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Cool Video Gallery] Manual Preview Image Not Working", on the site WordPress Support Forums:
    Way cool! Am going to use a fresh plugin install on a new site! Will…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Cool Video Gallery] Manual Preview Image Not Working", on the site WordPress Support Forums:
    Praveen - is this new version working or not? Would love to install on a…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Cool Video Gallery] Manual Preview Image Not Working", on the site WordPress Support Forums:
    New error - this didn't work either. Sorry, but I have to go out and…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Cool Video Gallery] Manual Preview Image Not Working", on the site WordPress Support Forums:
    Oops…that gave a syntax error on line 505

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Cool Video Gallery] Manual Preview Image Not Working", on the site WordPress Support Forums:
    Okay - but please look quick and then let me know…as I don't want to…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Cool Video Gallery] Manual Preview Image Not Working", on the site WordPress Support Forums:
    No sorry for the confusion…the page content that shows on the homepage will show the…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Cool Video Gallery] Manual Preview Image Not Working", on the site WordPress Support Forums:
    Okay - oddly enough, I inserted the code above as instructed, and the proper thumbnail…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Cool Video Gallery] Manual Preview Image Not Working", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks - will try this for the gallery - in the meantime I just inserted…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Cool Video Gallery] Manual Preview Image Not Working", on the site WordPress Support Forums:
    Very good - will anxiously await the new release. In the meantime, is there any…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Cool Video Gallery] Manual Preview Image Not Working", on the site WordPress Support Forums:
    Can you please clarify the issue with images not loading. I have tried to follow…

    4 years ago