WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

elyobo

Profile picture of elyobo
  • Member Since: June 30th, 2011
  • Created a topic, Adding Cache Engines, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a new ticket, #19222, in Core Trac:
    Undefined index and incorrect behaviour in WP_User::set_role().

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Plugin Dependencies] Script load order bug", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks :)

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Plugin Dependencies] Script load order bug", on the site WordPress Support Forums:
    Indeed.

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Plugin Dependencies] Script load order bug, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "How to prevent duplicate posts with wp_insert_post on single.php", on the site WordPress Support Forums:
    See this ticket #11081 on trac; it was marked invalid, but there is an explanation…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Plugin Dependencies", on the site WordPress Support Forums:
    Only come across one issue so far, line 164 in plugin-dependencies.php doesn't check that the…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Plugin Dependencies", on the site WordPress Support Forums:
    Sounds great, are there docs for the headers somewhere? I take it that Provides: would…

    3 years ago

  • Created a topic, Plugin Dependencies, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Reopened ticket #18265, in Core Trac:
    Use load_template in template-loader.php

    3 years ago

  • Created a new ticket, #18265, in Core Trac:
    Use load_template in template-loader.php

    3 years ago

  • Created a topic, Why doesn't template-loader.php use load_template()?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a new ticket, #18237, in Core Trac:
    get_role triggers a PHP notice

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress MU Domain Mapping] Undefined index: HTTPS", on the site WordPress Support Forums:
    Looks like there are three more in the version I have. $ egrep -n -B…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress MU Domain Mapping] Undefined index: HTTPS", on the site WordPress Support Forums:
    No probs, thanks for the quick application of the fix. The environment will have it…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress MU Domain Mapping] Undefined index: HTTPS", on the site WordPress Support Forums:
    It's a simple error in the code; the author is using an == where there…

    3 years ago