WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

elcarpo

Profile picture of elcarpo
  • Member Since: July 10th, 2007
  • Find me on:

  • Posted a reply to "[Plugin: Viper's Video Quicktags] FLV dissapeared", on the site WordPress Support Forums:
    That's exactly what I did, and then it brokes...

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Viper's Video Quicktags] FLV dissapeared, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Viper's Video Quicktags] Easy embed not working?", on the site WordPress Support Forums:
    I am notified, I'm not sure if the problem is caused by that... I think…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Viper's Video Quicktags] Easy embed not working?", on the site WordPress Support Forums:
    nope, i'm using wp 3.0

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Viper's Video Quicktags] Easy embed not working?", on the site WordPress Support Forums:
    nope, it didn't work... it shows the URL as a link...

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Viper's Video Quicktags] Easy embed not working?", on the site WordPress Support Forums:
    I saw that this forum system had automatically added the link to the URL I…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Viper's Video Quicktags] Easy embed not working?", on the site WordPress Support Forums:
    sorry, I meant, the "easye embed" is not working anymore, NOT your plugin... I'm compelled…

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Viper's Video Quicktags] Easy embed not working?, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Super Cache] can't activate once i migrated site to another hosting", on the site WordPress Support Forums:
    done, now it is working... i guess i was having some issues with wp-spam free,…

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Super Cache] can't activate once i migrated site to another hosting", on the site WordPress Support Forums:
    ok, i'll try disabling all other plugins and installing first wp super cache... thanks

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Super Cache] can't activate once i migrated site to another hosting", on the site WordPress Support Forums:
    donncha, thanks, i tought that was it... problem is, i have completely uninstall it following…

    5 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WP Super Cache] can't activate once i migrated site to another hosting, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "Get posts from the last 60 minutes from a given category?", on the site WordPress Support Forums:
    actually, i can live with that but, just take into account that if i were…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Get posts from the last 60 minutes from a given category?", on the site WordPress Support Forums:
    ok, it worked! i had to reset the query after the loop, but that did…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Get posts from the last 60 minutes from a given category?", on the site WordPress Support Forums:
    t31os_, sorry for being such a noob, but how do i apply this code? i…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Get posts from the last 60 minutes from a given category?", on the site WordPress Support Forums:
    i'll try and see how it goes! thanks!

    5 years ago

  • Posted a reply to "Get posts from the last 60 minutes from a given category?", on the site WordPress Support Forums:
    alchymyth, yep, i've seen it, but this <?php function filter_where($where = '') { $where .=…

    5 years ago

  • Created a topic, Get posts from the last 60 minutes from a given category?, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "WordPress Mascot contest", on the site WordPress Support Forums:
    great idea! love it!

    5 years ago

  • Posted a reply to "Putting flash mp3 player in a blog post.", on the site WordPress Support Forums:
    i really think that you should try using this instead http://wordpress.org/extend/plugins/wordtube/ it will let you…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Putting flash mp3 player in a blog post.", on the site WordPress Support Forums:
    http://www.tp1.com.ar/pruebas/test22/ you can see the player, i think that the xml with the playlist needs…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Putting flash mp3 player in a blog post.", on the site WordPress Support Forums:
    are you posting it with the html editor?

    5 years ago

  • Posted a reply to "Pics not showing up when inserted", on the site WordPress Support Forums:
    check this put http://www.3dogmedia.com/new-post-ghost-bug/

    5 years ago

  • Posted a reply to "MUSIC -- how to insert in web page?", on the site WordPress Support Forums:
    just one comment: DON'T! that is extremely annoying...

    5 years ago

  • Posted a reply to "Putting flash mp3 player in a blog post.", on the site WordPress Support Forums:
    that code, i think, should work with the longtail player....

    5 years ago

  • Posted a reply to "Putting flash mp3 player in a blog post.", on the site WordPress Support Forums:
    but you are not "embbeding" it... your code should look something like this <embed src="http://www.dotherevolution.org/music/faith+hope+love/playerMultipleList.swf"…

    5 years ago

  • Posted a reply to "dissapearing posts and no attaching photos", on the site WordPress Support Forums:
    http://www.3dogmedia.com/new-post-ghost-bug/

    5 years ago

  • Posted a reply to "What does HTTP_ACCEPT_ENCODING means?", on the site WordPress Support Forums:
    whooami, yes, i have wp-supercache... i know it is related to compression, but i don't…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Putting flash mp3 player in a blog post.", on the site WordPress Support Forums:
    i think that you can't execute an script on a post... player seems to be…

    5 years ago

  • Created a topic, What does HTTP_ACCEPT_ENCODING means?, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "Contact Form 7 does not seem to work with IE6", on the site WordPress Support Forums:
    guyn, why don't you just try with another plugin? something like http://yoast.com/wordpress/enhanced-wordpress-contact-form/ maybe it works...

    5 years ago

  • Posted a reply to "Contact Form 7 does not seem to work with IE6", on the site WordPress Support Forums:
    why are you still using IE6???

    5 years ago

  • Posted a reply to "how to show videos outside of wordpress system?", on the site WordPress Support Forums:
    well, i think that it should be the normal behaivour, since you are not using…

    5 years ago

  • Posted a reply to "2 col in Edit Page screen options", on the site WordPress Support Forums:
    oh! you meant, in the editor, on screen options... never tried it

    5 years ago

  • Posted a reply to "Getting Flash File to work in WordPress.", on the site WordPress Support Forums:
    adcuda, if you have PURCHASED the flash file, shouldn't the people how sell it help…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Image not attached to post", on the site WordPress Support Forums:
    @kristarella, i did it, and it seems to have solved it...

    5 years ago

  • Posted a reply to "Image not attached to post", on the site WordPress Support Forums:
    @kristarella, have you tried the fix from 3dogmedia? did it worked?

    5 years ago

  • Posted a reply to "error on comments - red alert??", on the site WordPress Support Forums:
    it just solved by itself... i don't get it...

    5 years ago

  • Posted a reply to "Image not attached to post", on the site WordPress Support Forums:
    well, SOMETIMES they won't that's the problem, you can't just guess WHEN will this happen,…

    5 years ago

  • Posted a reply to "error on comments - red alert??", on the site WordPress Support Forums:
    jorgitobg, nothing yet... wich hosting are you using? media temple by any chance?

    5 years ago

  • Posted a reply to "dissapearing posts and no attaching photos", on the site WordPress Support Forums:
    ok, i've discovered that some of the issues have to do with the editor role…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Image not attached to post", on the site WordPress Support Forums:
    take a look at your media library, and see if that image is attached to…

    5 years ago

  • Posted a reply to "feed not working", on the site WordPress Support Forums:
    johnktlow, your feed is working just fine...

    5 years ago

  • Posted a reply to "Bug at the comments", on the site WordPress Support Forums:
    i had that problem once, it is related to the theme you are using... try…

    5 years ago

  • Posted a reply to "error on comments - red alert??", on the site WordPress Support Forums:
    esmi, ok, i'll try and see, thanks

    5 years ago

  • Posted a reply to "Image not attached to post", on the site WordPress Support Forums:
    t31os_, let's suppose this: you have a great photo... really great, you have fallen in…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Image not attached to post", on the site WordPress Support Forums:
    t31os_, but that is not the problem! the thing is, when you upload an image…

    5 years ago

  • Posted a reply to "error on comments - red alert??", on the site WordPress Support Forums:
    emi, but the problem is going on on the admin area, so the theme is…

    5 years ago

  • Created a topic, error on comments - red alert??, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "Image not attached to post", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same problem, images not attached to posts... is this the reason? I…

    5 years ago