WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

elanio

Profile picture of elanio
  • Member Since: September 14th, 2009
  • Posted a reply to "1and1 subdomain multisite install [Shared Host]", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Sonny, Yes, I did get this working, and without a wildcard. I installed WordPress…

    3 months ago

  • Posted a reply to "1and1 subdomain multisite install [Shared Host]", on the site WordPress Support Forums:
    Is there something specific you need help with? I posted the answer already that worked…

    3 months ago

  • Posted a reply to "1and1 subdomain multisite install [Shared Host]", on the site WordPress Support Forums:
    yes, and yes.

    3 months ago

  • Posted a reply to "Install wordpress at root, but have root redirect to subdomain", on the site WordPress Support Forums:
    Actually, that is exactly what I already did. I mAde a redirect theme with two…

    3 months ago

  • Created a topic, Install wordpress at root, but have root redirect to subdomain, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "1and1 subdomain multisite install [Shared Host]", on the site WordPress Support Forums:
    Resolved. Subdomain was pointing to directory, it needed to point at the root (or where…

    3 months ago

  • Created a topic, 1and1 subdomain multisite install [Shared Host], on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, edit post page not loading all comments in., on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Polldaddy Showing In Settings but Cannot Add Polls or See Previous Polls", on the site WordPress Support Forums:
    Curious, I also am experiencing a similar issue as 'KatieKat', where I see the feedback…

    7 months ago

  • Posted a reply to "[Plugin: User Role Editor] Not able to add ability to edit users", on the site WordPress Support Forums:
    Was this fix put in for version 4.1.1?

    1 year ago

  • Posted a reply to "Image sizing not working", on the site WordPress Support Forums:
    I am experiencing the same issue. I have set the featured image in the post.…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Thumbnails do not resize", on the site WordPress Support Forums:
    I am experiencing the same issue. I have set the featured image in the post.…

    1 year ago

  • Posted a reply to "[Plugin: User Role Editor] Not able to add ability to edit users", on the site WordPress Support Forums:
    Wow, great responsiveness to the forums, and a truly great plugin. Keep at it, and…

    1 year ago

  • Posted a reply to "[Plugin: User Role Editor] Not able to add ability to edit users", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the Reply Vladamir. I ended up choosing to put this into the plugin…

    1 year ago

  • Posted a reply to "[Plugin: User Role Editor] Not able to add ability to edit users", on the site WordPress Support Forums:
    Sjobidoo, thanks for this, and sorry I am late to the party. May I ask…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Multisite root 301 redirect to subdirectory", on the site WordPress Support Forums:
    I have also tried this: RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(blog.)?domain.com$ RewriteRule ^(/)?$ mysite [L] no luck. **Note**…

    1 year ago

  • Created a topic, Multisite root 301 redirect to subdirectory, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "register_widget is causing 500 errors", on the site WordPress Support Forums:
    I resolved this. Happens to be order of operations. so I moved the register_widget declarations…

    1 year ago

  • Created a topic, register_widget is causing 500 errors, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, add_image_size(); not working, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Hide Login] Tried on a Multisite Installation, No change", on the site WordPress Support Forums:
    Does the update still show the generated output? I have the ability to manually modify…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Hide Login] Tried on a Multisite Installation, No change", on the site WordPress Support Forums:
    Any update with this issue? I am experience similar issue. the generated .htaccess clearly shows…

    2 years ago

  • Posted a reply to "hide-login has url vulnerability/hack", on the site WordPress Support Forums:
    Touche, and dully noted. The Dude abides :)

    2 years ago

  • Posted a reply to "hide-login has url vulnerability/hack", on the site WordPress Support Forums:
    Sure, you could look at it that way. I say security/hack because if someone has…

    2 years ago

  • Created a topic, hide-login has url vulnerability/hack, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Hid-login multisite re-direct loop", on the site WordPress Support Forums:
    Also how does this play with other .htaccess rules, where does the generated code NEED…

    2 years ago

  • Created a topic, Hid-login multisite re-direct loop, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "$all_tags adding extra h1 tag", on the site WordPress Support Forums:
    checking the tag array for a condition, if it's met do this. in the case…

    2 years ago

  • Posted a reply to "$all_tags adding extra h1 tag", on the site WordPress Support Forums:
    http://pastebin.com/sKEZdiDD

    2 years ago

  • Created a topic, $all_tags adding extra h1 tag, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] Adding Close Button [x] and customizing controls", on the site WordPress Support Forums:
    Yep. Do the following: #shDisplay #shWrap #imgContainer> #clbtn >a { font-size:18px; margin-bottom:10px; color:#fff; text-align:right; right:…

    5 years ago

  • Created a topic, Can not create a poll, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "Navigation on-state", on the site WordPress Support Forums:
    Fixed my issue. #nav .current_page_item a:link, #nav .current_page_item a:visited{ color:#00FF00 } Did the trick.

    5 years ago

  • Posted a reply to "current_page_item not changing link text colour", on the site WordPress Support Forums:
    Fixed my issue. #nav .current_page_item a:link, #nav .current_page_item a:visited{ color:#00FF00 } Did the trick.

    5 years ago

  • Posted a reply to "current_page_item not changing link text colour", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having some issues with the current state as well. My code for the nav…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Navigation on-state", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having some issues with the current state as well. My code for the nav…

    5 years ago

  • Created a topic, [RSSImport]-adding class and id's to UL, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "Get attachment url from the media manager", on the site WordPress Support Forums:
    Alternatively you may want to place your code in the file: wp-admin/edit-attachment-rows.php after line 94:…

    5 years ago