WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

ejk

Profile picture of ejk
  • Member Since: September 6th, 2006
  • Posted a reply to "[Plugin: Peter's Login Redirect] ERROR: Unknown error updating role-specific URL for role", on the site WordPress Support Forums:
    I just figured it out... deactivate it as a network installed plugin, and reactivate it…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Peter's Login Redirect] ERROR: Unknown error updating role-specific URL for role", on the site WordPress Support Forums:
    Same thing here... I'm using it in a multisite install, if that could have anything…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Can't add links in blog post", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the exact same problem. Haven't found a solution yet.

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Register Plus Plugin 3.5.1] date field bug", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same problem, and unfortunately this fix doesn't work. I do appreciate you…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Looking for "Search Users" plugin", on the site WordPress Support Forums:
    I don't think Search Unleashed does what you're asking for. I just installed it. I…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Preview button gives 404 / page not found", on the site WordPress Support Forums:
    I believe this bug was fixed in the WordPress 2.7.1 update.

    5 years ago

  • Posted a reply to "Gallery code showing archive & category view", on the site WordPress Support Forums:
    Same problem here. Running 2.7.1. There has to be a lot of people experiencing this…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Preview button gives 404 / page not found", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the suggestion. That's a good point, but I am previewing in the same…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Preview button gives 404 / page not found", on the site WordPress Support Forums:
    I disabled xcache, and that solved the problem. However, I'd like to keep xcache enabled…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Preview button gives 404 / page not found", on the site WordPress Support Forums:
    A little more detail: If the post is published, then unpublished, the preview button starts…

    6 years ago

  • Created a topic, Preview button gives 404 / page not found, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "User first name", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks! This helped me.

    6 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Register Plus] Any way to set default Display Name to First Last?, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "Add Media - Insert Image in Post not working", on the site WordPress Support Forums:
    I finally got it! Under Settings -> WordPress Address (URL), my domain name had mixed…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Blank white screen when inserting image,", on the site WordPress Support Forums:
    I fixed this problem with a solution I found in another thread: I found that…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Can't insert picture in post with 2.5", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you very much to Anonymous, this fixed my problem! I found that my problem…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Add Media - Insert Image in Post not working", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same problem: images upload fine, but clicking 'Insert Into Post' results in…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Why Are My Podpress Videos Letterboxed?", on the site WordPress Support Forums:
    I was having the same issue. I did exactly what you've described, and it fixed…

    6 years ago

  • Created a topic, Database backup inserting weird characters into links, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago

  • Posted a reply to "image upload problems in 2.1", on the site WordPress Support Forums:
    Hey! Duh, ok I figured it out. I think it has to do with the…

    8 years ago

  • Posted a reply to "image upload in 2.1 error", on the site WordPress Support Forums:
    This was happening to me, I fixed it by logging into the server and doing…

    8 years ago

  • Posted a reply to "image upload problems in 2.1", on the site WordPress Support Forums:
    I upgraded to WP 2.1 and am having a similar problem. I followed the upgrade…

    8 years ago