WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

edwinkort

Profile picture of edwinkort
  • Member Since: March 20th, 2005
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Shows website when clicking button", on the site WordPress Support Forums:
    I don't know anymore. Deleted the plugin

    3 days ago

  • Created a topic, Shows website when clicking button, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, A Great Idea, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, FIX FOR UPGRADE PROBLEM, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to ".97", on the site WordPress Support Forums:
    There are other posts here about this. To get it working, download the .96 package.…

    9 months ago

  • Posted a reply to "No updates according to plugin", on the site WordPress Support Forums:
    When you download the 0.96 version of the plugin, it works.

    10 months ago

  • Posted a reply to "Not updating from 3.6.1 to 3.7", on the site WordPress Support Forums:
    Same here. Already posted about this earlier today Edit: Seems to be resolved by uasing…

    10 months ago

  • Created a topic, No updates according to plugin, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "Beta Testing Plugin goes wrong. Installing 3.5.3 Alpha and 3.7 Alpha", on the site WordPress Support Forums:
    Just got the same. You are using a development version (3.7-alpha-24877). in the plugin, both…

    1 year ago

  • Created a topic, Screen blanks after selctin image, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "3.6 beta 3 showing WordPress 3.6-beta2-24237.", on the site WordPress Support Forums:
    Same here. Most important thing is that it works, and that it does :)

    1 year ago

  • Created a topic, Still broken, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "BackWPup not working after upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    My vote also. Above 2.1.7 the plugin is broken.

    1 year ago

  • Posted a reply to "Again broken 3.0.5", on the site WordPress Support Forums:
    I can't post a log file, because there isn't a job running anymore since upgrading…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Again broken 3.0.5", on the site WordPress Support Forums:
    Tried that, several times, but not working.

    1 year ago

  • Created a topic, Again broken 3.0.5, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "downloading failed", on the site WordPress Support Forums:
    here too failed download.

    1 year ago

  • Posted a reply to "Problems after upgrading", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, I've followed that post. in the end I removed everything, and started fresh.

    2 years ago

  • Created a topic, Problems after upgrading, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "WP 3.5 Visual Editor Broken, Can't Insert Media, No Editing Tools", on the site WordPress Support Forums:
    <deleted>

    2 years ago

  • Created a topic, Great theme, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Bol.com Partner Program Plugin] Fatal error on activation", on the site WordPress Support Forums:
    Still having the problem

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Bol.com Partner Program Plugin] Fatal error on activation", on the site WordPress Support Forums:
    Same here.

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Yet Another Related Posts Plugin] Lowering treshold", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, I found it :)

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Yet Another Related Posts Plugin] Lowering treshold, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Unable to upload images", on the site WordPress Support Forums:
    Tried 2011, and this didn't make any difference. Plugins are next on the list to…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Unable to upload images", on the site WordPress Support Forums:
    Updated to version 3.3 beta 1. Still no go.

    3 years ago

  • Created a topic, Unable to upload images, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Social Metrics] social metrics works with 3.2 RC1, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Does not want to install, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Bit.ly Shortlinks] Fatal error: Cannot use object of type WP_Error as array", on the site WordPress Support Forums:
    Going to try it :)

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Bit.ly Shortlinks] Fatal error: Cannot use object of type WP_Error as array", on the site WordPress Support Forums:
    I hate to bump, but maybe someone will see this.

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Bit.ly Shortlinks] Fatal error: Cannot use object of type WP_Error as array, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Bit.ly Shortlinks] problems configuring wp-config.php", on the site WordPress Support Forums:
    I just put it at the end of the w-config.php file. No problems with it.

    3 years ago

  • Created a topic, Blocks complete site with wp 3.1.2, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: ZenphotoPress] It asks for my Zenphoto Data Path :(", on the site WordPress Support Forums:
    It did do the trick, but indeed not the most elegant way there is.

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Zenphoto Gallery] Zenphotos in sidebar, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WP Tweetbox] Tweetbox not working 3.1 and 3.2 (bleeding edge), on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Warning: call_user_func_array() [function.call-user-func-array]", on the site WordPress Support Forums:
    Getting the same error after trying to create custom posts with changing functions.php. Using arras…

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WP Tweetbox] FYI: Does not work in 3.2, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Twitter Blackbird Pie] Not working", on the site WordPress Support Forums:
    Same here. Latest version of the plugin.

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP125] Does Not Display Ads", on the site WordPress Support Forums:
    No problems with this. Using WP 3.1 RC5

    3 years ago

  • Posted a reply to "Remove Multiple Sites/Turn off Network", on the site WordPress Support Forums:
    Seems to be fixed by first deleting the tables and then creating a new config…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Remove Multiple Sites/Turn off Network", on the site WordPress Support Forums:
    Unfortunatley, after line 2 I already have problems. :( Fatal error: Call to undefined function…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Too much posts shown in wp-admin", on the site WordPress Support Forums:
    thanks. I think it's the only place i didn't look.

    4 years ago

  • Created a topic, Too much posts shown in wp-admin, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to ""Now Reading Reloaded" in a page", on the site WordPress Support Forums:
    I've been trying to do the same for quite some time now. Created a library…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Error in plugin.php line 166", on the site WordPress Support Forums:
    Found the culprit(t). It was the WP Videoplug by Oliver Wunder. After deactivating it, the…

    4 years ago

  • Created a topic, Error in plugin.php line 166, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Export fails, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago