WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

eatanicecream

Profile picture of eatanicecream
  • Member Since: December 9th, 2007
  • Posted a reply to "[Plugin: Easy Contact Forms] Is there a way to add name="" to forms?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, I've sent a message.

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Easy Contact Forms] Is there a way to add name="" to forms?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Upgraded from MU to WordPress 3 & getting 404 on pages and posts", on the site WordPress Support Forums:
    Nope, same problem. Are you aware of anything that might have gone wrong in the…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Upgraded from MU to WordPress 3 & getting 404 on pages and posts", on the site WordPress Support Forums:
    It's a page.

    3 years ago

  • Posted a reply to "Upgraded from MU to WordPress 3 & getting 404 on pages and posts", on the site WordPress Support Forums:
    @samuel Tried, that - doesn't work. @Ipstenu But not http://groups.wdm.org.uk/watford/sample-page. So weird! Any other suggestions?

    3 years ago

  • Created a topic, Upgraded from MU to WordPress 3 & getting 404 on pages and posts, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Upgraded from MU to WordPress 3, now can't add new sites?", on the site WordPress Support Forums:
    Ah, brilliant, didn't see it there, cheers.

    3 years ago

  • Posted a reply to "Upgraded from MU to WordPress 3, now can't add new sites?", on the site WordPress Support Forums:
    Bump. Anyone?

    3 years ago

  • Created a topic, Upgraded from MU to WordPress 3, now can't add new sites?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "New blog posts appear at bottom of page", on the site WordPress Support Forums:
    Cheers - got it. But alas, they're not sticky. What else could it be?

    3 years ago

  • Posted a reply to "New blog posts appear at bottom of page", on the site WordPress Support Forums:
    That was my initial thought but I can't see anywhere they could've done it. Where…

    3 years ago

  • Created a topic, New blog posts appear at bottom of page, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Images not showing on blog homepage", on the site WordPress Support Forums:
    Ah, I see! Fixed it, thank you.

    3 years ago

  • Posted a reply to "Images not showing on blog homepage", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, cool, I get you. Yes, now that you say it I remember that the…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Images not showing on blog homepage", on the site WordPress Support Forums:
    @andrea When I say 'homepage' I mean the homepage of that particular blog. In this…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Images not showing on blog homepage", on the site WordPress Support Forums:
    Not sure if I explained myself very well, sorry! The problem is that the user…

    3 years ago

  • Created a topic, Images not showing on blog homepage, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: List Category Posts] edit default template", on the site WordPress Support Forums:
    Another problem...I'm trying to put <h2> tags around the post title. If I've got it…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: List Category Posts] edit default template", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, I got it - did't realise the template was supposed to be in wp-content/themes/mytheme/list-category-posts,…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: YouTube SimpleGallery] Video icon instead of thumbnail picture?", on the site WordPress Support Forums:
    Here's the link: http://6billionways.org.uk/new-homepage-2/ It's the widget called 'Test video' at the bottom of the…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: YouTube SimpleGallery] Video icon instead of thumbnail picture?", on the site WordPress Support Forums:
    Yup, still got it. Running 3.1 and version 1.4. Grateful for any help! Thanks

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: List Category Posts] edit default template", on the site WordPress Support Forums:
    I seem to have the same problem. The plugin works perfectly but I can't get…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: YouTube SimpleGallery] YT SimpleGallery in Widgets?", on the site WordPress Support Forums:
    I've got the same problem - tried changing the link as described by banjax but…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: YouTube SimpleGallery] Video icon instead of thumbnail picture?", on the site WordPress Support Forums:
    I've got the same problem - icon just shows up as a grey Youtube video…

    3 years ago

  • Created a topic, List category posts - can't choose category, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Older entries link links to newer entries, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Blog homepage redirects to post", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks - it is the redirection plugin. Is there a way to disable it for…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Blog homepage redirects to post", on the site WordPress Support Forums:
    Bump. Any suggestions?

    4 years ago

  • Posted a reply to "How to order links/blogroll", on the site WordPress Support Forums:
    Hmm...won't really work I think. I'm running about 30 blogs off one install. Some users…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Blog homepage redirects to post", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, I've got Redirection, but deactivating it doesn't make a difference. Got the same problem…

    4 years ago

  • Created a topic, Blog homepage redirects to post, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "How to order links/blogroll", on the site WordPress Support Forums:
    Yeah, I have... Tried change the orderby to id too and that didn't work either.…

    4 years ago

  • Posted a reply to "How to order links/blogroll", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, thanks for your suggestions. I've tried both <?php get_links(2, '<li>', '</li>', '', TRUE, 'rating',…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Upgraded from MU to WordPress 3.0.1, now images don't show on sites", on the site WordPress Support Forums:
    I found the problem. I thought I'd updated the .htaccess but for some reason it…

    4 years ago

  • Created a topic, Upgraded from MU to WordPress 3.0.1, now images don't show on sites, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "How to order links/blogroll", on the site WordPress Support Forums:
    I'm using the links widget but it's a custom theme designed from scratch by me.…

    4 years ago

  • Posted a reply to "How to order links/blogroll", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks - but all I seem to be able to do is change the order…

    4 years ago

  • Created a topic, How to order links/blogroll, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Blog has disappeared", on the site WordPress Support Forums:
    Bump. Any suggestions?

    4 years ago

  • Posted a reply to "Home page shows twice", on the site WordPress Support Forums:
    Brilliant, that's done it - thank you!

    4 years ago

  • Posted a reply to "Blog has disappeared", on the site WordPress Support Forums:
    @andrea Thanks for all your help! I'm 99.9% certain I've changed all the instances of…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Home page shows twice", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for helping. Here's the loop: <?php query_posts(''); ?> <?php if ( have_posts() ) :…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Home page shows twice", on the site WordPress Support Forums:
    @vtxyzzy No, the problem is that the blog is pulling in a page instead of…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Blog has disappeared", on the site WordPress Support Forums:
    @samboll :-) @andrea_r Some tables in the database don't seem to save the changes I…

    4 years ago

  • Created a topic, Home page shows twice, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "What's happened to the old MU forum questions?", on the site WordPress Support Forums:
    That's the one. It's locked now though... I've asked the question again here: http://wordpress.org/support/topic/418044?replies=3

    4 years ago

  • Posted a reply to "Blog has disappeared", on the site WordPress Support Forums:
    No, because I'm using WordPress MU - it only has one instance of the installation…

    4 years ago

  • Created a topic, Blog has disappeared, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "What's happened to the old MU forum questions?", on the site WordPress Support Forums:
    Nope - all the questions that I had asked in the MU forums have disappeared…

    4 years ago

  • Created a topic, What's happened to the old MU forum questions?, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago