WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

eagle

Profile picture of eagle
  • Member Since: January 23rd, 2006
  • Find me on:

  • Posted a reply to "[Plugin: Custom Smilies] Can't parse some strings", on the site WordPress Support Forums:
    Since my upgrade to WordPress 2.8, the plugin (version: 2.7) doesn't work anymore, claiming: Warning:…

    5 years ago

  • Created a topic, Search result URL always shows ?s=, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Created a topic, nextpage-tag set, but post is only cut?!, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "Issues with wp-contact-form and WordPress 2.1", on the site WordPress Support Forums:
    IMHO, my bug (http://wordpress.org/support/topic/106150?replies=2#post-518085) is also related to this bug..

    8 years ago

  • Posted a reply to "WP 2.1 and the_content() and a "</p>"", on the site WordPress Support Forums:
    Seems like this is related to this bug: http://wordpress.org/support/topic/102477?replies=7

    8 years ago

  • Created a topic, WP 2.1 and the_content() and a "</p>", on the site WordPress Support Forums

    8 years ago

  • Replied to an idea, Designate Number of Comments Shown from ACP

    8 years ago

  • Replied to an idea, Smarter 404 page

    8 years ago

  • Posted a reply to "2.0.4 -> 2.0.5 - upgrade.php says not enough memory?!", on the site WordPress Support Forums:
    Alright, fixed it by doing a little "cheat": went to phpMyAdmin, "wp_options"-table, "active_plugins"-option and cut…

    8 years ago

  • Created a topic, 2.0.4 -> 2.0.5 - upgrade.php says not enough memory?!, on the site WordPress Support Forums

    8 years ago

  • Posted a reply to "WYSIWYG-editor doesn't show links in blue anymore?!", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for that information.. I know it's bloated and although I'm sort of a "I…

    8 years ago

  • Posted a reply to "Theme development: double border not shown!", on the site WordPress Support Forums:
    Seems to be fixed in newer versions of Firefox or WordPress (can't find out which…

    8 years ago

  • Posted a reply to "WYSIWYG-editor doesn't show links in blue anymore?!", on the site WordPress Support Forums:
    Come on, guys! Please help me!

    8 years ago

  • Posted a reply to "WYSIWYG-editor doesn't show links in blue anymore?!", on the site WordPress Support Forums:
    *bump again*

    8 years ago

  • Posted a reply to "WYSIWYG-editor doesn't show links in blue anymore?!", on the site WordPress Support Forums:
    *bump*

    8 years ago

  • Created a topic, WYSIWYG-editor doesn't show links in blue anymore?!, on the site WordPress Support Forums

    8 years ago

  • Posted a reply to "Theme development: double border not shown!", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry to say this, but you seem to be more rude than me.. I neither…

    8 years ago

  • Posted a reply to "Theme development: double border not shown!", on the site WordPress Support Forums:
    The thing is that the CSS is valid, except the -moz-* things of course (bu7t…

    8 years ago

  • Created a topic, Theme development: double border not shown!, on the site WordPress Support Forums

    8 years ago

  • Posted a reply to "Smiley-code in the ALT-attribute is missing the colon..", on the site WordPress Support Forums:
    But the smiley-code has to be ":D" in order to get an image displayed.. My…

    9 years ago

  • Posted a reply to "Smiley-code in the ALT-attribute is missing the colon..", on the site WordPress Support Forums:
    *bump* Noone here to help me? :)

    9 years ago

  • Created a topic, Smiley-code in the ALT-attribute is missing the colon.., on the site WordPress Support Forums

    9 years ago

  • Posted a reply to "Dashboard broken", on the site WordPress Support Forums:
    AAAAAAAH, YYYYYYYEEEEEEEEEEEEEESSSSS!!!!!!!!!!! :D Finally, I got it!!! "wpLicense" causes the dashboard to be broken. I…

    9 years ago

  • Posted a reply to "Dashboard broken", on the site WordPress Support Forums:
    As stated above, disabling all plugins causes the dashboard to work again, of course. But…

    9 years ago

  • Posted a reply to "Dashboard broken", on the site WordPress Support Forums:
    *bump* ;)

    9 years ago

  • Posted a reply to "Dashboard broken", on the site WordPress Support Forums:
    OK, did that, too. But no luck with the dashboard - it's still broken.. :(…

    9 years ago

  • Created a topic, Dashboard broken, on the site WordPress Support Forums

    9 years ago