WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

DyingDutchman

Profile picture of DyingDutchman
  • Member Since: September 18th, 2013
  • Posted a reply to "add_action always resulting in unexpected T_STRING", on the site WordPress Support Forums:
    <script type="text/javascript" charset="UTF-8" src="https://maps.gstatic.com/cat_js/intl/en_ALL/mapfiles/api-3/15/1/%7Bcommon,map%7D.js"></script> <script type="text/javascript" charset="UTF-8" src="https://maps.gstatic.com/cat_js/intl/en_ALL/mapfiles/api-3/15/1/%7Butil,onion%7D.js"></script> <script type="text/javascript" charset="UTF-8" src="https://maps.gstatic.com/cat_js/intl/en_ALL/mapfiles/api-3/15/1/%7Bcontrols,stats%7D.js"></script> <script type="text/javascript" charset="UTF-8"…

    9 months ago

  • Posted a reply to "add_action always resulting in unexpected T_STRING", on the site WordPress Support Forums:
    That's it! That got the widget to appear. The last problem i cannot seem to…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Delete broken page", on the site WordPress Support Forums:
    The hyperlink isn't freed up until you empty the trashed blog posts. Go to Posts,…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Stealth login a myth or useful?", on the site WordPress Support Forums:
    the better WP security plugin is a good place to start out a more secure…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Site displays properly ONLY on Firefox!", on the site WordPress Support Forums:
    Also make sure the change of CSS isn't caused by a plugin. Disable all plugins,…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Featured image resizing weirdly", on the site WordPress Support Forums:
    Also, the thumbnails seem to show themselves in 251x176, which is a quite weird aspect…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Featured image resizing weirdly", on the site WordPress Support Forums:
    It looks fine to me? What is the exact page where this happens, and what…

    9 months ago

  • Posted a reply to "add_action always resulting in unexpected T_STRING", on the site WordPress Support Forums:
    Nope, still broken. It still gets dumped in the body. I am pretty confused right…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Can't access my site via FTP or WP-Admin login", on the site WordPress Support Forums:
    Dont't worry, there is always a solution. I also forgot about blacklisting, which could very…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Can't access my site via FTP or WP-Admin login", on the site WordPress Support Forums:
    It seems to me that your hosting provider should be able to offer you a…

    9 months ago

  • Posted a reply to "add_action always resulting in unexpected T_STRING", on the site WordPress Support Forums:
    I got everything back in the header again. It seems i messed up the script…

    9 months ago

  • Posted a reply to "add_action always resulting in unexpected T_STRING", on the site WordPress Support Forums:
    Well while this did fix one of the errors i was having, this did not…

    9 months ago

  • Posted a reply to "add_action always resulting in unexpected T_STRING", on the site WordPress Support Forums:
    Wait no.. It seems that this placed almost all of my <head> content in the…

    9 months ago

  • Posted a reply to "add_action always resulting in unexpected T_STRING", on the site WordPress Support Forums:
    *facepalm* sorry for the typo error, that happens to me way too much than it…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Slow Website", on the site WordPress Support Forums:
    Try disabling all plugins and check if it goes any faster. If so, try enabling…

    9 months ago

  • Posted a reply to "add_action always resulting in unexpected T_STRING", on the site WordPress Support Forums:
    No, but since it is the first line where it stops, i doubt the other…

    9 months ago

  • Posted a reply to "add_action always resulting in unexpected T_STRING", on the site WordPress Support Forums:
    It replaced the error to line 35, which in this case is function __construct() {…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Add media button doesn't work", on the site WordPress Support Forums:
    [filepath]/wp_content/themes Paste the theme folder there. Or alternatively, go to the appearance page in your…

    9 months ago

  • Created a topic, add_action always resulting in unexpected T_STRING, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Login broken?", on the site WordPress Support Forums:
    I just trashed theme my login and found an alternative that works just fine. Thanks…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Login broken?", on the site WordPress Support Forums:
    Well, it still caused some bugs. When i log in, the page still shows a…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Login broken?", on the site WordPress Support Forums:
    Culprit found! Theme my login did it! Gonna fix it right away! Thanks for the…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Login broken?", on the site WordPress Support Forums:
    I am just slamming my head against the desk for not thinking of this. With…

    11 months ago

  • Created a topic, Login broken?, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago