WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

dspilka

Profile picture of dspilka
  • Member Since: March 6th, 2007
  • Created a topic, Remove url paramters from pagination links?, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "wp_links table doesn't exist", on the site WordPress Support Forums:
    I'm seeing a similar issue with WP 3.5.1. The link manager functionality apparently has been…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Term count Issue with sharing the wp_x_term_taxonomy table", on the site WordPress Support Forums:
    I did find a workaround to this. You can hook into and overide the update…

    1 year ago

  • Created a topic, Term count Issue with sharing the wp_x_term_taxonomy table, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Cool idea to share categories across multiple blogs in a multisite setup, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Including a js file that does not exist, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Slow query trying to update wp_options for uninstall_plugins option_name, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Ajax Google Libraries CDN] WP uses jQ.ui library not loaded on CDN", on the site WordPress Support Forums:
    So the google cdn now has jquery-ui version 1.8.21. So I'm using that version for…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Ajax Google Libraries CDN] WP uses jQ.ui library not loaded on CDN", on the site WordPress Support Forums:
    I just tried this plugin. Thanks for your fix, MarkLL. Any ideas when Google will…

    2 years ago

  • Created a topic, Is Johnny Cache compatible with W3 Total Cache?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP-PageNavi] activate issue", on the site WordPress Support Forums:
    Just an update to my post from yesterday. I tried again today to activate wp-pagnavi…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP-PageNavi] activate issue", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same issue, which just started happening today strangly. I had been using…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Including wp-load.php results in failure", on the site WordPress Support Forums:
    This looks like it's still an issue from some quick testing. Anyone have a solution…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Front-end Editor] Enabling the editor on page load?", on the site WordPress Support Forums:
    Huh? It isn't a good use case for what? It's existing functionality on an existing…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Front-end Editor] Enabling the editor on page load?", on the site WordPress Support Forums:
    In my case, it's part of a question and answer type page...where the answer (which…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Front-end Editor] Enabling the editor on page load?", on the site WordPress Support Forums:
    I'm back at this again...any hints, ideas, etc?

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Front-end Editor] Enabling the editor on page load?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Front-end Editor] Javascript error in IE?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Adding/editing buttons", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the response, scribu. Yea, I thought that would have worked too, but for…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Adding/editing buttons", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having an issue trying to figure out where my custom image for the button…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Adding/editing buttons", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, so the way to do this...I think... 1) Create your own plugin with a…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Adding/editing buttons", on the site WordPress Support Forums:
    Ah, I just found the front_end_editor_loaded hook...gonna look into using that...

    3 years ago

  • Posted a reply to "Adding/editing buttons", on the site WordPress Support Forums:
    So it appears CLEditor is what Front-End Editor uses. So I've been looking at CLEditor…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Front-end Editor] Site Gone - Locked Out", on the site WordPress Support Forums:
    See http://stackoverflow.com/questions/2624551/wordpress-deactivate-a-plugin-via-database

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Front-end Editor] Add new post", on the site WordPress Support Forums:
    I think it would be nice to use the same WSYSIWYG editor and interface that…

    3 years ago

  • Created a topic, Adding/editing buttons, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Support for a network with containing a spath?", on the site WordPress Support Forums:
    Slight correction in step 1 I mentioned above. My apache virtual host points to the…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Support for a network with containing a spath?", on the site WordPress Support Forums:
    So this is what I've had to do. Someone please correct me if there is…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Support for a network with containing a spath?", on the site WordPress Support Forums:
    So now I'm thinking multiple networks cannot live together if they don't have the same…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Support for a network with containing a spath?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the replies. I'm using apache. Blah.local was just an example, but I am…

    3 years ago

  • Created a topic, Support for a network with containing a spath?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Multi Network] Support for a network with containing a path?", on the site WordPress Support Forums:
    I have a typo...in paragraph 3, when I said "the network itself loads (http://blah.local/)" I…

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WP Multi Network] Support for a network with containing a path?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Duplicate Post] WP 3.1 issue", on the site WordPress Support Forums:
    I just had to reactivate.

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WP Multi Network] Separate database for each network?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Solr for WordPress] does this plugin work for 3.0.1?", on the site WordPress Support Forums:
    I'd like to know if it works for WP 3.1. Anyone know?

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Super Cache] Logged in but actually not", on the site WordPress Support Forums:
    This seems like a stupid question, but how do you disable the 304 checks for…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: SurveyMe] Customized Thank you and Private Message not displaying", on the site WordPress Support Forums:
    DCoda, do you have an estimate as to when the new version will be available?

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: SurveyMe] Customized Thank you and Private Message not displaying", on the site WordPress Support Forums:
    DCoda, I think I might have identified and fixed the issue. It took a lot…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: SurveyMe] Customized Thank you and Private Message not displaying", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks. I am seeing our custom responses in the wp_options table. So the issue seems…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: SurveyMe] Customized Thank you and Private Message not displaying", on the site WordPress Support Forums:
    Hello DCoda, I'm working with latte62 on this issue we're having. Can you tell me…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Super Cache] Logged in but actually not", on the site WordPress Support Forums:
    Leirith, could you summarize your findings/solution? It sounds like your issue involved detecting a facebook…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Super Cache] Logged in but actually not", on the site WordPress Support Forums:
    The logged in message checks the is_user_logged_in() function. The problem isn't only with the logged…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Super Cache] Logged in but actually not", on the site WordPress Support Forums:
    This is with Super Cache Version 0.9.9.8, set not to cache for known users. I…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Super Cache] Logged in but actually not", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry for the late response. Yes, there are other things on the page indicated I'm…

    3 years ago

  • Posted a reply to "WordPress deletes text_widget settings in wp_options", on the site WordPress Support Forums:
    I believe I just found a solution! The issue seems to be with the copying…

    3 years ago

  • Posted a reply to "WordPress deletes text_widget settings in wp_options", on the site WordPress Support Forums:
    I'm seeing this same behavior. Did you figure out a solution?

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Duplicate Post] WP 3.1 issue, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Super Cache] Logged in but actually not", on the site WordPress Support Forums:
    I have this same issue. We display a message in the header of most pages…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Custom post types & breadcrumbs", on the site WordPress Support Forums:
    Anyone ever get Yoast to work with custom post types?

    4 years ago