WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

drummergirl

Profile picture of drummergirl
  • Member Since: April 13th, 2007
  • Find me on:

  • Posted a reply to "How to exclude a subdirectory?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the update!

    8 months ago

  • Posted a reply to "Conflict with Jetpack?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for checking. I just talked with my client and I think they are ok…

    8 months ago

  • Created a topic, Conflict with Jetpack?, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "How to exclude a subdirectory?", on the site WordPress Support Forums:
    So there's no way around this.... will this be added in a future upgrade? Kind…

    8 months ago

  • Created a topic, How to exclude a subdirectory?, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, Notify a user when a post gets published?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Won't go to next slide", on the site WordPress Support Forums:
    Same problem here. Upgraded to 2.0.11 and the problem persists.

    1 year ago

  • Created a topic, Unregister widgets?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Random character showing on front and in dashboard, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Call a specific category image?", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry for the bump, but I'm still looking for a solution to this.

    2 years ago

  • Posted a reply to "Getting 500 Errors when attempting to populate", on the site WordPress Support Forums:
    By "future" I meant any posts published after I set up the tags blog, not…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Getting 500 Errors when attempting to populate", on the site WordPress Support Forums:
    Ron - still having an issue with this. It seems that when the plugin tries…

    2 years ago

  • Created a topic, Call a specific category image?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Use in Multisite?", on the site WordPress Support Forums:
    Solved it. Needed to add the new taxonomy to the child theme being used on…

    2 years ago

  • Created a topic, Use in Multisite?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Getting 500 Errors when attempting to populate", on the site WordPress Support Forums:
    Ok - I figured this out. We had 2 blogs with the name of "tags".…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Getting 500 Errors when attempting to populate", on the site WordPress Support Forums:
    Ron - I just published a post from the main blog, a user blog and…

    2 years ago

  • Created a topic, Getting 500 Errors when attempting to populate, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Stumped: Custom Post Featured Image Box Not Showing", on the site WordPress Support Forums:
    Found the problem... I had added another function farther down that was showing the thumbnails…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Stumped: Custom Post Featured Image Box Not Showing", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for checking. I'm going to clone the whole site to my test server for…

    2 years ago

  • Created a topic, Stumped: Custom Post Featured Image Box Not Showing, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Yoast breadcrumbs and custom post type", on the site WordPress Support Forums:
    Make sure you have this in your custom post function: 'has_archive' => true, Once you…

    2 years ago

  • Created a topic, Need help with foreach and query_posts example, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Super Cache] Supercache Refresh Question", on the site WordPress Support Forums:
    Ok - did some more digging. I am noticing that any of the pages displaying…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Super Cache] Supercache Refresh Question", on the site WordPress Support Forums:
    Ok - here's an update... I reset everything and it seemed to be working fine…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Super Cache] Supercache Refresh Question", on the site WordPress Support Forums:
    I now have a message at teh top of the supercache settings that says Couldn't…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Super Cache] Supercache Refresh Question", on the site WordPress Support Forums:
    OK - nevermond - the settings are right....but this is what the logs show now…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Super Cache] Supercache Refresh Question", on the site WordPress Support Forums:
    Uhh - it looks like all my settings got reset? What would cause that?

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Super Cache] Supercache Refresh Question", on the site WordPress Support Forums:
    Ok - ran into a snag I guess. Just went back to check my site…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Super Cache] Supercache Refresh Question", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Donncha - I appreciate the clarification. I'll keep an eye on it for a…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Super Cache] Supercache Refresh Question", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks - I do have those set. I guess my real concern is that when…

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WP Super Cache] Supercache Refresh Question, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress SEO by Yoast] The page "Titles & Metas" doesn't display correc", on the site WordPress Support Forums:
    Same problem here and I did the same steps as listed above. This is on…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Display Custom Posts by Term in Hierarchy", on the site WordPress Support Forums:
    For the record, this actually spits out what I need, but the terms are sorted…

    2 years ago

  • Created a topic, Display Custom Posts by Term in Hierarchy, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Super Cache] Sidebar disappears on pages with comments in IE when supercache is on", on the site WordPress Support Forums:
    I don't use the WP-FB-AutoConnect plugin anymore. Sorry.

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Auto Post Thumbnail] WordPress 3.4: Stopped Working, Thumbnails Missing", on the site WordPress Support Forums:
    That's kind of what I figured. I'm about halfway through replacing the product images. Fortunately…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Auto Post Thumbnail] WordPress 3.4: Stopped Working, Thumbnails Missing", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Sergey - I just queried the database and there are no results for _wp_attached_file.…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Auto Post Thumbnail] WordPress 3.4: Stopped Working, Thumbnails Missing", on the site WordPress Support Forums:
    As I mentioned earlier, the urls to the image are correct and if I copy/paste…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Auto Post Thumbnail] WordPress 3.4: Stopped Working, Thumbnails Missing", on the site WordPress Support Forums:
    And a few of them that do make it through without an error message, still…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Auto Post Thumbnail] WordPress 3.4: Stopped Working, Thumbnails Missing", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks - I did try clickthrough's, bu the script runs and nothing changes. I'm running…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Auto Post Thumbnail] WordPress 3.4: Stopped Working, Thumbnails Missing", on the site WordPress Support Forums:
    I've noticed this... on posts with a missing thumb, in the database there are 11…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Auto Post Thumbnail] WordPress 3.4: Stopped Working, Thumbnails Missing", on the site WordPress Support Forums:
    I get that - but what can I do to fix my current situation? It's…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Auto Post Thumbnail] WordPress 3.4: Stopped Working, Thumbnails Missing", on the site WordPress Support Forums:
    It still doesn't work for me. The images that are not showing for me were…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Auto Post Thumbnail] WordPress 3.4: Stopped Working, Thumbnails Missing", on the site WordPress Support Forums:
    To clarify - they are still attached to the post, they just don't show up.

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Auto Post Thumbnail] WordPress 3.4: Stopped Working, Thumbnails Missing", on the site WordPress Support Forums:
    I just upgrade to 3.4 tonight and ran into the same problem. The fixes above…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Non-www domain redirects to registration page", on the site WordPress Support Forums:
    Found the solution: http://wordpress.org/support/topic/non-www-to-www-301-redirect-for-multisite

    2 years ago

  • Created a topic, Non-www domain redirects to registration page, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Show Custom Post Type Category Children", on the site WordPress Support Forums:
    This gets me a list of everything, but no image... $orderby = 'name'; $show_count =…

    2 years ago

  • Created a topic, Show Custom Post Type Category Children, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago