WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

drrota

Profile picture of drrota
  • Member Since: December 20th, 2012
  • Created a topic, mail works fine from linux, but not from wp, how do I debug that?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "multisite subdirectories only leaves me with empty directories.", on the site WordPress Support Forums:
    I figured it out.... The problem is that during the install process these two lines…

    2 years ago

  • Posted a reply to "now that wordpress is at my docroot, all old http handlers stop working", on the site WordPress Support Forums:
    RESOLVED: During the installation process it says to edit this: RewriteRule ^([_0-9a-zA-Z-]+/)?(wp-(content|admin|includes).*) blog/$2 [L] and…

    2 years ago

  • Posted a reply to "now that wordpress is at my docroot, all old http handlers stop working", on the site WordPress Support Forums:
    I corrected the .htaccess file, replacing opt/stage/http with data/http. (/data/http was merely a link to…

    2 years ago

  • Created a topic, now that wordpress is at my docroot, all old http handlers stop working, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "multisite subdirectories only leaves me with empty directories.", on the site WordPress Support Forums:
    thanks, /blog and /blog/subdir Are both working but any attempt to add /subdir at the…

    2 years ago

  • Posted a reply to "multisite subdirectories only leaves me with empty directories.", on the site WordPress Support Forums:
    DocumentRoot "/data/http" # wp root = /data/http/blog ########### WORDPRESS BLOG ########### # alias /blog /data/http/blog…

    2 years ago

  • Posted a reply to "multisite subdirectories only leaves me with empty directories.", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for your help! I removed the directories I had created, restarted the webserver, and…

    2 years ago

  • Posted a reply to "multisite subdirectories only leaves me with empty directories.", on the site WordPress Support Forums:
    I'll be on vacation this week, but I'll check in from time to time.

    2 years ago

  • Posted a reply to "multisite subdirectories only leaves me with empty directories.", on the site WordPress Support Forums:
    I've since uninstalled tukod-multisite-site-names, among other things, and restarted the server about 50 times, no…

    2 years ago

  • Posted a reply to "multisite subdirectories only leaves me with empty directories.", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you for your quick reply In: /opt/stage/http/blog/.htaccess # BEGIN WordPress RewriteEngine On RewriteBase /…

    2 years ago

  • Posted a reply to "multisite subdirectories only leaves me with empty directories.", on the site WordPress Support Forums:
    Am I going to have to manually copy all the wp-*php, index.php and .htaccess files…

    2 years ago

  • Created a topic, multisite subdirectories only leaves me with empty directories., on the site WordPress Support Forums

    2 years ago