WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

doublesixx

Profile picture of doublesixx
  • Member Since: September 7th, 2009
  • Posted a reply to "Doesn't work", on the site WordPress Support Forums:
    Thanx everyone for quick replies. Hope that code solves the problem. Have a good one.

    3 months ago

  • Created a topic, Doesn't work, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Thumbnails album NextGen Gallery", on the site WordPress Support Forums:
    Hello, Look for the following : background:transparent url(albumset.gif) no-repeat scroll 0%; Change it to this…

    6 months ago

  • Posted a reply to "NextGen Gallery 1.9.13 sub albums no of photos text display", on the site WordPress Support Forums:
    I don't know if this is what you mean : http://www.doublesixx.com/gallery/om-2013/events-2013/ No if logic just…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Manage Galleries shows blank page", on the site WordPress Support Forums:
    Try rolling back to a previously working version. If you started with 2.0 or greater…

    8 months ago

  • Posted a reply to "NG Gallery replaced with id", on the site WordPress Support Forums:
    You may consider rolling back : http://wordpress.org/plugins/nextgen-gallery/download/ Instructions to roll back your version : http://www.nextgen-gallery.com/how-to-rollback-a-version/…

    8 months ago

  • Posted a reply to "How do I upgrade from v1.8.3 to 2.0?", on the site WordPress Support Forums:
    Here's the download page with all the versions. http://wordpress.org/plugins/nextgen-gallery/download/ Good luck.

    8 months ago

  • Posted a reply to "Gallery title and ID out of sync after deleting galleries", on the site WordPress Support Forums:
    Yeah it's always been that way, I learned to get over it and just ignore…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Different lightbox effects not working", on the site WordPress Support Forums:
    Lately I've been recommending the following : Now I use jQuery Lightbox (balupton edition). http://balupton.github.com/jquery-lightbox/demo/…

    9 months ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] Whole site gone as 400 Bad Request", on the site WordPress Support Forums:
    Sounds like you're new to nggallery plugin. There has been a major overhaul of the…

    10 months ago

  • Posted a reply to "7.0.6 Problem", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you for the continued support. I removed and reinstalled your plugin. Got the same…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Nextgen Gallery [Show slideshow] - where can I change text?", on the site WordPress Support Forums:
    Gallery->Gallery Integrate slideshow

    10 months ago

  • Posted a reply to "suhosin alert - unallowed setting of memory_limit", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry I couldn't help better, I'm not running suhosin.

    10 months ago

  • Posted a reply to "Does not work together with NextGEN Gallery", on the site WordPress Support Forums:
    OK I had some time now to goto Flattr's site. Sorry but I don't want…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Does not work together with NextGEN Gallery", on the site WordPress Support Forums:
    You haven't said which version of WordPress and nggallery you're using. Might work with 1.9.13…

    10 months ago

  • Posted a reply to "7.0.6 Problem", on the site WordPress Support Forums:
    Essentially all I did was make a post. Then I visited my site and click…

    10 months ago

  • Posted a reply to "NextGen Gallery Links Broken after renaming wp-content folder", on the site WordPress Support Forums:
    I hear you. Past postings re-naming or moving the gallery path has lead to problems…

    10 months ago

  • Posted a reply to "latest update broke my page! Please help ASAP!", on the site WordPress Support Forums:
    Scroll down a little after clicking the following link. http://wordpress.org/plugins/nextgen-gallery/download/ Instructions to roll back your…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Compatibility with NextGen Version 2.0.30", on the site WordPress Support Forums:
    I haven't upgraded to the lastest version. Sadly I think I read they removed the…

    10 months ago

  • Posted a reply to "NextGen Gallery Links Broken after renaming wp-content folder", on the site WordPress Support Forums:
    Try deactivating WP Better Security. Are you on GoDaddy or other big name hosting site…

    10 months ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGen Gallery] Galleries appearing many times on same page", on the site WordPress Support Forums:
    Which version of WordPress and NextGen Galleres ? They just updated both.

    10 months ago

  • Posted a reply to "Updated but Recipe List No Longer Populating", on the site WordPress Support Forums:
    I just went to your site, I wasn't redirected and the Recipes link worked too.…

    10 months ago

  • Posted a reply to "[NextGen Gallery] Internal search engine to an album", on the site WordPress Support Forums:
    I use: NextGEN Gallery Search But it only works for pre 2.x versions. I can't…

    10 months ago

  • Posted a reply to "My thumbnails are messed up", on the site WordPress Support Forums:
    I went to your site and it's all working. Looks like you rolled back to…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Nextgen sidebar widget css", on the site WordPress Support Forums:
    Hope you had a back up of your nggallery.css Here's the path : wp-content/ngg_styles/ Good…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Images 100% load but gallery shows 0 images", on the site WordPress Support Forums:
    @hboilers You're welcome, glad I could help.

    10 months ago

  • Posted a reply to "error when trying to add images to gallery", on the site WordPress Support Forums:
    I think it's a permissions problem. (I could be wrong). http://codex.wordpress.org/Changing_File_Permissions You'll need to set…

    10 months ago

  • Posted a reply to "next gen plugin opening white when i attach it to page", on the site WordPress Support Forums:
    OK I'm slightly confused. Please let us know which version of WordPress and NextGen Gallery…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Slideshow and gallery conflict -possible bug?", on the site WordPress Support Forums:
    You might have to check your parameters. http://www.nextgen-gallery.com/nextgen-gallery-shortcodes/

    10 months ago

  • Posted a reply to "Images 100% load but gallery shows 0 images", on the site WordPress Support Forums:
    The problem has been the permalinks. Becky from photocrati gave me some good info. Becky's…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Images 100% load but gallery shows 0 images", on the site WordPress Support Forums:
    <?php wp_head(); ?> <?php wp_footer(); ?> Appearance-> Editor in your admin bar. Click Header and…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Nextgen gallery album", on the site WordPress Support Forums:
    Several things come to mind, I've had this happen several times. I had another idea.…

    10 months ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGen Gallery] Galleries appearing many times on same page", on the site WordPress Support Forums:
    Wondering if you have a conflict with your theme and nggallery. Try clicking Gallery in…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Safe to Update?", on the site WordPress Support Forums:
    Do you know how to access the backups ? Can you verify you see a…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Slideshow and gallery conflict -possible bug?", on the site WordPress Support Forums:
    Which version of NextGen are you using ? If it's 2.x Look at my post…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Safe to Update?", on the site WordPress Support Forums:
    Here are rollback instructions. Go one by one and you'll be fine. http://www.nextgen-gallery.com/how-to-rollback-a-version/ Good luck.

    11 months ago

  • Posted a reply to "Still craching", on the site WordPress Support Forums:
    Have you tried the new 2.0.21 version ? Since 2.0.17 it's been better. You can…

    11 months ago

  • Posted a reply to "suhosin alert - unallowed setting of memory_limit", on the site WordPress Support Forums:
    You can bump that up to 128M, and if you're on a Linux server check…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Update problem", on the site WordPress Support Forums:
    Maybe you can reinstall 2.0.17 and then try the update. http://wordpress.org/plugins/nextgen-gallery/download/ Good luck.

    11 months ago

  • Posted a reply to "No way to change the side bar twitter handle ?", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry I can't help, but I'm curious. When I used the latest version people who…

    11 months ago

  • Created a topic, Thank you Photocrati, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, Thank you Photocrati, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "Thumbnails Overlapping in 4th Column", on the site WordPress Support Forums:
    @benjoco10 I dunno what jc623005 did. I do have an idea for you to try…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Thumbnails Overlapping in 4th Column", on the site WordPress Support Forums:
    I see a 6 x 6 (in my honor ? just kidding). Try a different…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Multiple Galleries, One with Pagination -> no images were found", on the site WordPress Support Forums:
    I know it's frustrating, but there's no better image plugin available. Just gotta give them…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Multiple Galleries, One with Pagination -> no images were found", on the site WordPress Support Forums:
    Did you trying re-installing via FTP ? Won't matter that it already was installed, the…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Issue with add gallery from tab on page", on the site WordPress Support Forums:
    Give 1.9.13 a try : http://wordpress.org/plugins/nextgen-gallery/download/ Instructions to roll back your version : http://www.nextgen-gallery.com/how-to-rollback-a-version/ Good…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Multiple Galleries, One with Pagination -> no images were found", on the site WordPress Support Forums:
    Wow this is weird, seems like galleries with a picture get "no images were found".…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Lightbox plus and new NextGen 2.0.17", on the site WordPress Support Forums:
    I replied to your other post. Maybe you didn't look or give a try ?…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Issue with add gallery from tab on page", on the site WordPress Support Forums:
    Have you cleared your browser cache ? Maybe try loading the Page your trying to…

    11 months ago