WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

donloper

Profile picture of donloper
  • Member Since: May 29th, 2008
  • Find me on:

  • Posted a reply to "This webpage has a redirect loop", on the site WordPress Support Forums:
    I just upgraded to the update (which came out since my original post above) and…

    1 year ago

  • Created a topic, This webpage has a redirect loop, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Private Blog and MailChimp RSS Campaigns, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Error: error on line 1 at column 6: XML declaration allowed only at the start...", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Krishna, I went and used all three feed validators and got the following: 1.…

    1 year ago

  • Created a topic, Error: error on line 1 at column 6: XML declaration allowed only at the start..., on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Plugins Page Gone After Upgrading to 3.0.3", on the site WordPress Support Forums:
    Ha! Although increasing the memory in the code didn't work, that got me thinking about…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Plugins Page Gone After Upgrading to 3.0.3", on the site WordPress Support Forums:
    BTW, I have tried making a new post, and that works fine, except that after…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Plugins Page Gone After Upgrading to 3.0.3", on the site WordPress Support Forums:
    If I try to go to the following pages and quite a few others by…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Plugins Page Gone After Upgrading to 3.0.3", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, I deleted all the files from the server other than the wp-content folder, deleted…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Plugins Page Gone After Upgrading to 3.0.3", on the site WordPress Support Forums:
    I tried both of those things, separately as well as at the same time, but…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Plugins Page Gone After Upgrading to 3.0.3", on the site WordPress Support Forums:
    I decided to try uninstalling plugins, to see if one of them was the culprit,…

    4 years ago

  • Created a topic, Plugins Page Gone After Upgrading to 3.0.3, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Firefox has detected that the server is redirecting the request for this address", on the site WordPress Support Forums:
    Resetting the category base to "category" gets rid of the error, but it doesn't solve…

    4 years ago

  • Posted a reply to "no email notification of comments", on the site WordPress Support Forums:
    Same thing here. People are posting all sorts of comments, including spam comments, but I…

    5 years ago

  • Created a topic, How Rebuild or Resave All Posts and Pages, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Replied to an idea, Subscribe to ALL Comments by Email

    6 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, Email Not Sending, Problem With Server Settings

    6 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, Email Not Sending, Problem With Server Settings

    6 years ago