WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

docarzt

Profile picture of docarzt
  • Member Since: September 20th, 2008
  • Posted a reply to "How Do I Query a Specific Page from a Multipage Post?", on the site WordPress Support Forums:
    It's a post with 10 of these: <!-- nextpage --> There must be a way…

    1 year ago

  • Created a topic, How Do I Query a Specific Page from a Multipage Post?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "How do I pass Query Variable to Custom Post Template Archive?", on the site WordPress Support Forums:
    Hmmm... "they" told me you guys were good. ;)

    1 year ago

  • Created a topic, How do I pass Query Variable to Custom Post Template Archive?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Permalink and Custom Post type Issue, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "apply_filters ('the_content' ,$content) Problems", on the site WordPress Support Forums:
    Actually I'm following the Codex's recommended method for displaying content retrieved with the get_the_content function.

    2 years ago

  • Posted a reply to "apply_filters ('the_content' ,$content) Problems", on the site WordPress Support Forums:
    That is actually the built in wordpress filter. 'the_content' Strangely if I put: print $content…

    2 years ago

  • Created a topic, apply_filters ('the_content' ,$content) Problems, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, How do I rebuild Thumbnails with Attachment ID?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Facebook AWD All in one] AWD OpenGraph Actions Problems", on the site WordPress Support Forums:
    I would much rather get the support than have to request a refund. Honestly, I…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Facebook AWD All in one] AWD OpenGraph Actions - Login button only works in Chrome", on the site WordPress Support Forums:
    I hate to break it to you, but the actions plugin is a piece of…

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Facebook AWD All in one] AWD OpenGraph Actions Problems, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Facebook AWD All in one] Login Does Not Reveal Facebook App, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Problem with 'add_menu_page'", on the site WordPress Support Forums:
    I don't want my page to appear under appearances though. Also I'd still like to…

    2 years ago

  • Created a topic, Problem with 'add_menu_page', on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "recurring htaccess hijack", on the site WordPress Support Forums:
    The problem with this badguy is it can infiltrate in a variety of ways. Very…

    2 years ago

  • Posted a reply to "recurring htaccess hijack", on the site WordPress Support Forums:
    @mrpatrick - I'm experiencing this very same problem. I wonder if you would mind sharing…

    2 years ago

  • Created a topic, How Do I Link to Tag Archives for a Category?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Cow do I filter the_content AFTER shortcodes have generated their output?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "New header using get_header( $name); not working", on the site WordPress Support Forums:
    Hmmm. Are you seeing the page as your front page? Are you using any caching?…

    3 years ago

  • Created a topic, Can I list pages by the template they are using?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Is there a way to get tag and category archives together?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "3.1 - What happened to embedded video button?", on the site WordPress Support Forums:
    The object place holder is a tinymce config issue, and it is a pain to…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Upgraded to 3.1, Now my Permalinks Dont work!", on the site WordPress Support Forums:
    @unicron My guess, seriously, would be browser cache.

    3 years ago

  • Posted a reply to "Upgraded to 3.1, Now my Permalinks Dont work!", on the site WordPress Support Forums:
    Hmm, so there are obviously other plugins/themes that might contribute to the problem - but,…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Upgraded to 3.1, Now my Permalinks Dont work!", on the site WordPress Support Forums:
    GOOD NEWS! Here is the permanent fix for this. The problem IS caused by the…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Upgraded to 3.1, Now my Permalinks Dont work!", on the site WordPress Support Forums:
    I can confirm a couple of things that seem to help. 1) Multi-page toolkit is…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Upgraded to 3.1, Now my Permalinks Dont work!", on the site WordPress Support Forums:
    Sadly, I think this is it for me. I really believe eventually WordPress will be…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Upgraded to 3.1, Now my Permalinks Dont work!", on the site WordPress Support Forums:
    It really seems to be a problem in the permalink code itself. I think the…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Upgraded to 3.1, Now my Permalinks Dont work!", on the site WordPress Support Forums:
    Does the WordPress warranty cover Google placement destruction? NOT!

    3 years ago

  • Posted a reply to "Upgraded to 3.1, Now my Permalinks Dont work!", on the site WordPress Support Forums:
    Linux here as well. This seems to impact structures that use %category% can anyone else…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Custom Permalinks not working on 3.1", on the site WordPress Support Forums:
    Then why is not working for several people? It is clearly a WordPress problem.

    3 years ago

  • Posted a reply to "Custom Permalinks not working on 3.1", on the site WordPress Support Forums:
    This appears to affect permalink structures with %category% ONLY

    3 years ago

  • Created a topic, Custom Permalinks not working on 3.1, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Upgraded to 3.1, Now my Permalinks Dont work!", on the site WordPress Support Forums:
    Big bump. This is not working for me. Does wordpress ever test this stuff before…

    3 years ago

  • Created a topic, Is There a Better Way to Manage Categories on Add New Post?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Home Page Redirecting to Page Instead of Posts, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Home page is diverting to a draft page", on the site WordPress Support Forums:
    Count me to the list of victims. Nothing helping. Tried disabling all plugins, no help.…

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: W3 Total Cache] Completely hosed an otherwise healthy 3.01 install, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "nextpage tag", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks SauloB! A good temporary fix seems to be to download multi-page toolkit, install their…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Pagination not working properly", on the site WordPress Support Forums:
    I'd suggest following this thread: http://wordpress.org/support/topic/416623?replies=16

    4 years ago

  • Posted a reply to "Pagination not working properly", on the site WordPress Support Forums:
    I'm experiencing the same problem, but in my example it is working on some pages…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Next Page and Pagination Not Redirecting Properly", on the site WordPress Support Forums:
    Example: http://www.tvovermind.com/tv-news/the-top-10-tv-characters-of-the-decade/16097 Works, but: http://www.tvovermind.com/thecw/supernatural-tv-news/my-20-favorite-supernatural-episodes/18352 Doesn't work. Can anyone help?

    4 years ago

  • Created a topic, Next Page and Pagination Not Redirecting Properly, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Main Page Spontaneously Changing to Archive, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Created a topic, Need Help Getting the Category for Current Archive, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Created a topic, Are Category + Tag Archives Possible?, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Created a topic, Add Nextpage quicktag to 2.8, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Created a topic, NOW How Do We Restore The NextPage Quicktag?, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "Problem with Query_posts and filtering", on the site WordPress Support Forums:
    Okay well I saved this by checking in the head with is_paged() and setting a…

    5 years ago