WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

Florian

Profile picture of Florian
  • Member Since: July 5th, 2011
  • Posted a reply to "[Plugin: Facebook Page Publish] [Error occured at line 423]", on the site WordPress Support Forums:
    Now i have the new plugin suggestion from trish66 NextScripts: Social Networks Auto-Poster This plugin…

    1 year ago

  • Created a topic, Migration works, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Facebook Page Publish] [Error occured at line 423]", on the site WordPress Support Forums:
    Anybody has a fix for this problem or have a better plugin to post on…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Error on line 423 when using the "Post again to Facebook" option", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same problem too.

    1 year ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Facebook Page Publish] [Error occured at line 423]", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same issue. 412 // Error detection: 413 if (array_key_exists('errors', $response)) 414 throw…

    1 year ago

  • Created a topic, Many functions, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Geat plugin for free, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP SlimStat] Dashboard Widgets not working on Multisite", on the site WordPress Support Forums:
    I added this to the right functions.php. But nothing is happened. First if i change…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP SlimStat] Dashboard Widgets not working on Multisite", on the site WordPress Support Forums:
    Which functions.php do you mean? I added in my theme functions.php but nothing is happened.…

    2 years ago

  • Created a topic, Problems with MultiSite Installation and Login Link, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP SlimStat] Dashboard Widgets not working on Multisite", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same problem too. In a Multisite environment, also in a subdomain and…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Simple Links] Feature Request: break Tag between Image and Link", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for this info. I have added this to my child theme and all is…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Count per Day breaking Widget page", on the site WordPress Support Forums:
    I have an answer from Mat Lipe (Developer of Simple Links). Perhaps you can add…

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Simple Links] Feature Request: break Tag between Image and Link, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Widget Page is broken with Simple Links and Count per Day", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Mat. 5 Stars to you, for your great work. Thanks. My admin widget page…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Widget Page is broken with Simple Links and Count per Day", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the fast reply and the fast update. I'm sorry that was not my…

    2 years ago

  • Created a topic, Widget Page is broken with Simple Links and Count per Day, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Count per Day breaking Widget page", on the site WordPress Support Forums:
    I have no idea what is going on here. Perhaps you have an idea?

    2 years ago

  • Posted a reply to "Count per Day breaking Widget page", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same issue. I installed Simple Links and after this i can't move…

    2 years ago