WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

djlivi

Profile picture of djlivi
  • Member Since: November 12th, 2012
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Another missing images problem", on the site WordPress Support Forums:
    ...and checking the tickbox now to close this!

    3 months ago

  • Posted a reply to "Another missing images problem", on the site WordPress Support Forums:
    I'm going to close this - whatever has happened, something is deeply wrong somewhere. I…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Another missing images problem", on the site WordPress Support Forums:
    The rule in the OP works for one of the blogs, by bypassing ms-files.php and…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Another missing images problem", on the site WordPress Support Forums:
    I've tried both of the following, neither of which works: RewriteRule ^files/(.+) wp-includes/ms-files.php?file=$1 [L] #…

    3 months ago

  • Created a topic, Another missing images problem, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "images files broken", on the site WordPress Support Forums:
    Sadly not for me, though almost all of the problem description matches my problem -…

    6 months ago

  • Posted a reply to "images files broken", on the site WordPress Support Forums:
    For what it is worth, I seem to have an identical problem with broken image…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Yet another WPMU image problem", on the site WordPress Support Forums:
    And to confirm: I had to reload some images that somehow got broken links along…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Yet another WPMU image problem", on the site WordPress Support Forums:
    Now have readfile working on the blog... and I now have some images back. On…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Yet another WPMU image problem", on the site WordPress Support Forums:
    Think I've found it, in an unexpected place - looks like php readfile() was disable…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Yet another WPMU image problem", on the site WordPress Support Forums:
    Images vary a lot in size - includes trimmed headers and uploaded images. Header images…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Yet another WPMU image problem", on the site WordPress Support Forums:
    5.3.18 Just looking at build date listed on Phpinfo - which gives Nov 5th, so…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Yet another WPMU image problem", on the site WordPress Support Forums:
    Readfile is silently failing. Which is something Im at a loss to think how to…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Yet another WPMU image problem", on the site WordPress Support Forums:
    ... and the correct file name with the full path is being passed to the…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Yet another WPMU image problem", on the site WordPress Support Forums:
    Update on where I'm at... AllowOverride All is set. I put some echo statements and…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Yet another WPMU image problem", on the site WordPress Support Forums:
    .htaccess is as listed at the top of this thread. .htaccess is definately working and…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Yet another WPMU image problem", on the site WordPress Support Forums:
    ps I thought that at least changine the file upload URL in settings to http://unversitydotorg.virtualba.co.uk/wp-content/blogs.dir/5/files…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Yet another WPMU image problem", on the site WordPress Support Forums:
    The first time I ever tried to manually edit site details was when trying to…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Yet another WPMU image problem", on the site WordPress Support Forums:
    Just tried the following standard steps again: - deactivating all plugins to see if this…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Yet another WPMU image problem", on the site WordPress Support Forums:
    ps Im using the wordpress MU domain mapping plugin: http://wordpress.org/extend/plugins/wordpress-mu-domain-mapping/ Not sure whether this is…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Yet another WPMU image problem", on the site WordPress Support Forums:
    Well, it isn't a problem with mod-rewrite. So back to having no idea what has…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Yet another WPMU image problem", on the site WordPress Support Forums:
    Also just discovered that the [content] and [archives] shortcodes that I use on one of…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Yet another WPMU image problem", on the site WordPress Support Forums:
    That link gives a page not found error. Within webpages on the blog, URLs for…

    2 years ago

  • Created a topic, Yet another WPMU image problem, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "update WP 3.4.2 images not displaying (lots of posts read!)", on the site WordPress Support Forums:
    I have a couple of blogs where all images appear to have disappeared too (other…

    2 years ago