WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

djkrimp

Profile picture of djkrimp
  • Member Since: August 18th, 2010
  • Posted a reply to "Problem : Google PageSpeed + Jetpack Tiled Gallery", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, i just checked and there are a bunch, i have sent them via the…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Problem : Google PageSpeed + Jetpack Tiled Gallery", on the site WordPress Support Forums:
    thanks for the reply, i have re enabled it, and disabled the lightbox no change!

    1 year ago

  • Posted a reply to "Problem : Google PageSpeed + Jetpack Tiled Gallery", on the site WordPress Support Forums:
    http://www.igyaan.in/53554/verizon-launches-droid-maxx-droid-ultra-and-droid-mini-motorola-phones-that-india-may-never-see/ i have just disabled pagespeed, so it might start working if you dont check…

    1 year ago

  • Created a topic, Problem : Google PageSpeed + Jetpack Tiled Gallery, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, [Plugin: SEO Ultimate] Tags and Plugin Conflict, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: W3 Total Cache] W3TC: Featured images not showing with Azure CDN", on the site WordPress Support Forums:
    Half of the images were not getting uploaded to the cdn (error : source file…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Multiple Galleries] Media Library "Show" link not working", on the site WordPress Support Forums:
    i can confirm that reverting back to version 0.3 will fix the above issue for…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Can't add photos from existing media", on the site WordPress Support Forums:
    i can confirm that reverting to version .3 will fix the above issue for those…

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: W3 Total Cache] W3TC: Featured images not showing with Azure CDN, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, YARPP causing huge error_log over 10GB daily 250gb / week, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Customize front end, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: SimpleModal Contact Form (SMCF)] "Uh Oh!" 404:OK error", on the site WordPress Support Forums:
    did you get this to work, i really need to fix the 404 uh oh…

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Multiple Galleries] does not work properly with 3.1.3, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "jQuery Colorbox not working after Worpress 3.1 Update", on the site WordPress Support Forums:
    thanks ill try to reallocate via a single subdomain also i dont really know how…

    3 years ago

  • Posted a reply to "jQuery Colorbox not working after Worpress 3.1 Update", on the site WordPress Support Forums:
    hi Arne, The issue is that it pops up but then gets redirected to the…

    3 years ago

  • Posted a reply to "jQuery Colorbox not working after Worpress 3.1 Update", on the site WordPress Support Forums:
    Hi the website is iGyaan.in you can click on any image in the post here…

    3 years ago

  • Posted a reply to "jQuery Colorbox not working after Worpress 3.1 Update", on the site WordPress Support Forums:
    hi, ever since i updated to wp 3.1 on my website. images dont show using…

    3 years ago

  • Posted a reply to "jQuery Colorbox not working after Worpress 3.1 Update", on the site WordPress Support Forums:
    hi, ever since i updated to wp 3.1 on my website. images dont show using…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: User Avatar] With v.1.3 my avatars are gone", on the site WordPress Support Forums:
    No i have a standard setup, no modifications. In version 1.2 this is the address…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: User Avatar] With v.1.3 my avatars are gone", on the site WordPress Support Forums:
    Nope its a Linux server I could run some tests if you want? Just tell…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: User Avatar] With v.1.3 my avatars are gone", on the site WordPress Support Forums:
    I believe it is a conflict in the two timthumbs that does not allow the…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: User Avatar] With v.1.3 my avatars are gone", on the site WordPress Support Forums:
    hi i have timthumb already in my theme, updating the plugin to 1.3.1 breaks the…

    3 years ago

  • Created a topic, Cross Browser Problems, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago