WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

dguyen

Profile picture of dguyen
  • Member Since: January 5th, 2009
  • Posted a reply to "Meta Box values not saving", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks fonglh... How could I have missed that. I originally used the example provided by…

    3 years ago

  • Created a topic, Meta Box values not saving, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Constant Contact WordPress Widget] fgets() function error started today", on the site WordPress Support Forums:
    I understand this is most likely a Constant Contact issue but has anybody found a…

    4 years ago

  • Created a topic, How to remove default links in Blogroll, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "List customy taxonomy terms associated with current post.", on the site WordPress Support Forums:
    So far I've decided to separate the terms with a comma, then exploding the terms…

    4 years ago

  • Created a topic, List customy taxonomy terms associated with current post., on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "add custom background function for multisite theme", on the site WordPress Support Forums:
    circlereader, I did not find the cause of my issue. I did an uninstall and…

    4 years ago

  • Posted a reply to "add custom background function for multisite theme", on the site WordPress Support Forums:
    I tried to upload two different pictures and a graphic (PNG). One picture that was…

    4 years ago

  • Posted a reply to "add custom background function for multisite theme", on the site WordPress Support Forums:
    I understand. I know for sure it's a problem with my own install. I found…

    4 years ago

  • Posted a reply to "add custom background function for multisite theme", on the site WordPress Support Forums:
    Here's the quirky issue. As I was scanning wp-admin/custom-background.php I noticed there are suppose to…

    4 years ago

  • Posted a reply to "add custom background function for multisite theme", on the site WordPress Support Forums:
    That's the thing, I don't get any errors... it says it's saved, but doesn't show…

    4 years ago

  • Created a topic, add custom background function for multisite theme, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Make specific page templates available to certain users", on the site WordPress Support Forums:
    My obstacles as you recognized were: restricting access to paid user allowing purchased page-templates to…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Make specific page templates available to certain users", on the site WordPress Support Forums:
    No, no, no. No marketing here. I'm creating a site for people to display their…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Make specific page templates available to certain users", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Andrea_r, you've confirmed my notions. I was hoping to create a parent theme for…

    4 years ago

  • Created a topic, Make specific page templates available to certain users, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Creating a custom wp-signup page", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Andrea_r and yianniy... I've messed around with creating a page template with copied wp-signup.php…

    4 years ago

  • Posted a reply to "How to enter multiple values for a key using a comma?", on the site WordPress Support Forums:
    AWESOME works like a charm, you're the man! Duh... solutions always seem so simple after…

    4 years ago

  • Posted a reply to "How to enter multiple values for a key using a comma?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the response... Hmmm... I'm getting an invalid argument do to my use of…

    4 years ago

  • Created a topic, How to enter multiple values for a key using a comma?, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Mapped subdomain still shows subdomain URL", on the site WordPress Support Forums:
    http://wordpress.org/support/topic/mapped-domain-still-shows-subdomain-url?replies=3

    4 years ago

  • Created a topic, Creating a custom wp-signup page, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Using get_header or get_footer causes gap between #wrapper and body", on the site WordPress Support Forums:
    I decided to copy and paste my code work into a new text document and…

    4 years ago

  • Posted a reply to "head scripts/links showing up inside body tag", on the site WordPress Support Forums:
    I decided to copy and paste my code work into a new text document and…

    4 years ago

  • Created a topic, head scripts/links showing up inside body tag, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Using get_header or get_footer causes gap between #wrapper and body", on the site WordPress Support Forums:
    Alright, after some more deduction... I assume my extra padding between my #wrapper and the…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Using get_header or get_footer causes gap between #wrapper and body", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you so much for the replies...I've racked my brain for another hour or so…

    4 years ago

  • Created a topic, Using get_header or get_footer causes gap between #wrapper and body, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Mapped domain still shows subdomain URL", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks andrea_r...your help is always appreciated as well WPMU Tutorials.

    4 years ago

  • Posted a reply to "Mapped subdomain still shows subdomain URL", on the site WordPress Support Forums:
    Wrong forum, moving post to MU.

    4 years ago

  • Created a topic, Mapped domain still shows subdomain URL, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Mapped subdomain still shows subdomain URL, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Hyperlinks not working in single post page", on the site WordPress Support Forums:
    Ah yes, many thanks. Of course, I should always check the CSS styling reset I've…

    4 years ago

  • Created a topic, Hyperlinks not working in single post page, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "My website is not functioning at all", on the site WordPress Support Forums:
    Had to completely delete and re-install a second time...don't know why it worked this time.

    5 years ago

  • Posted a reply to "My website is not functioning at all", on the site WordPress Support Forums:
    ibaneznuke, it actually works fine when I clicked "My Journey" heading and the blog.azamstudio.com address…

    5 years ago

  • Posted a reply to "My website is not functioning at all", on the site WordPress Support Forums:
    ibaneznuke, i got your site to come up, theres no stylesheet working but it came…

    5 years ago

  • Created a topic, My website is not functioning at all, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "Tag cloud", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the time and consideration...my issue was not a coding problem. WordPress seems to…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Tag cloud", on the site WordPress Support Forums:
    Hello, I was just looking at the code and slowly breaking it down. <div id="sidebar">…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Tag cloud", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Chandra, Thanks for the reply...I'm decently new to this but I don't think that…

    6 years ago

  • Created a topic, Tag cloud, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago