WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

deepcore2

Profile picture of deepcore2
  • Member Since: December 7th, 2013
  • Created a topic, Can't create depot map since WP 3.9, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Disable for instance google map, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, RFC - Widget with tree like album list, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Missing function "ftp_login" in BackWPup", on the site WordPress Support Forums:
    I solved my problem by reconfiguring my site back to php 5.3.3. Somehow it had…

    7 months ago

  • Posted a reply to "unable to select ftp upload", on the site WordPress Support Forums:
    For some reason, my site has been switched to php 5.5.5. When I configured it…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Photo thumbs not showing up...", on the site WordPress Support Forums:
    Man... Problem solved... And another, not album related, problem also... I have my thoughts about…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Photo thumbs not showing up...", on the site WordPress Support Forums:
    Configure Command './configure' '--prefix=/usr/php55' '--with-mysql=/usr' '--with-mcrypt' '--enable-zip' '--with-zlib' '--with-bz2' '--enable-mbstring' '--enable-soap' '--with-xsl' '--with-mcrypt=/usr' '--with-mysqli' '--with-pear=/usr/share/pear'…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Photo thumbs not showing up...", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I just opened a ticket with my provider. Will keep you posted. Thanx, Peter

    7 months ago

  • Posted a reply to "Photo thumbs not showing up...", on the site WordPress Support Forums:
    Goedenmorgen, Ik heb net geprobeerd tabel VII-A-6 uit te voeren : "Schoon het WPPA+ system…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Photo thumbs not showing up...", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I see following: Strict Standards: Redefining already defined constructor for class GADAdminDashboard in /home/vhosts/pemoco.nl/httpdocs/blog/wp-content/plugins/google-analytics-dashboard/gad-admin-dashboard.php…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Photo thumbs not showing up...", on the site WordPress Support Forums:
    OK, I deleted the setting and wppa settings are free again... I did not change…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Photo thumbs not showing up...", on the site WordPress Support Forums:
    And... still... Regenerating thumbnail images, starting at id=0. To go: 1403. Please wait... Please advice...

    7 months ago

  • Posted a reply to "Photo thumbs not showing up...", on the site WordPress Support Forums:
    Mmmm, going into the settings page, I still get: Regenerating thumbnail images, starting at id=0.…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Photo thumbs not showing up...", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Yes, I did upload the fotos to my host and did import them through…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Photo thumbs not showing up...", on the site WordPress Support Forums:
    Ouch, my mistake :( I am messing around trying to fix things. I deleted the…

    7 months ago

  • Created a topic, Photo thumbs not showing up..., on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, unable to select ftp upload, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Missing function "ftp_login" in BackWPup, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Inconsistent map display", on the site WordPress Support Forums:
    Ok opajaap, Thanx. I disables ajax in the table and things seem to work ok…

    8 months ago

  • Created a topic, Inconsistent map display, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, Inconsistent map display, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago