WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

deemcgee

Profile picture of deemcgee
  • Member Since: January 15th, 2013
  • Created a topic, how do I remove the wp logo on e-mail posts, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "WP 3.5 Media Manager user interface not showing", on the site WordPress Support Forums:
    no I have three installs. Here is the directory structure: c:\wamp\www\dummy\wp-admin c:\wamp\www\test\wp-admin c:\wamp\www\copyremotesite\here\wp-admin on the…

    2 years ago

  • Posted a reply to "WP 3.5 Media Manager user interface not showing", on the site WordPress Support Forums:
    on my new local install of 3.5 on my laptop I'm using Wamp for my…

    2 years ago

  • Posted a reply to "WP 3.5 Media Manager user interface not showing", on the site WordPress Support Forums:
    I added the following code to wp-config.php file and re-installed wp 3.5. // Enable WP_DEBUG…

    2 years ago

  • Posted a reply to "WP 3.5 Media Manager user interface not showing", on the site WordPress Support Forums:
    This is a mystery. I did a new install on my laptop from a fresh…

    2 years ago

  • Posted a reply to "WP 3.5 Media Manager user interface not showing", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, I have tried deactivating all plug ins (on the local site it was a…

    2 years ago

  • Created a topic, WP 3.5 Media Manager user interface not showing, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "WP 3.5 Media Manager user interface not showing", on the site WordPress Support Forums:
    I've had the same problem. I have two sites and have updated both from 3.4…

    2 years ago