WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

Dean Lockheart

Profile picture of Dean Lockheart
  • Member Since: February 28th, 2011
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Jetpack carousel doesn't work", on the site WordPress Support Forums:
    Ok the problem was a plugin! The plugin SEO Friendly Images doesn't work with the…

    5 months ago

  • Created a topic, Jetpack carousel doesn't work, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Jetpack carousel doesn't work", on the site WordPress Support Forums:
    I got the same problem maybe...

    5 months ago

  • Created a topic, So bad..., on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "jQuery Image Lazy Load WP not work with 3.1.2", on the site WordPress Support Forums:
    It's work for 0.13, thanks ;)

    3 years ago

  • Created a topic, jQuery Image Lazy Load WP not work with 3.1.2, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Simple Tags] Tags don't appear", on the site WordPress Support Forums:
    You use buddypress ? Maybe you can do delete the plugin and install again ?

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Simple Tags] Tags don't appear", on the site WordPress Support Forums:
    Beta 3 works fine with me too !

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Simple Tags] Tags don't appear", on the site WordPress Support Forums:
    Yes me too... doesn't work with Beta 2...

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Simple Tags] Auto link tags not work with beta2, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Simple Tags] Tags don't appear", on the site WordPress Support Forums:
    I see.. So have more problem again... Sad... >_< So why not downgrade Simple Tags…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Simple Tags] Tags don't appear", on the site WordPress Support Forums:
    Yes it's a problem for me too. I can use easy <?php the_tags() ?> inside…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Simple Tags] ST 2 is no update its an other plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Right ! It's a really bad joke... :(

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Simple Tags] Tags don't appear", on the site WordPress Support Forums:
    You have to use <?php the_tags() ?> ... inside single.php Tags don't work too so…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Simple Tags 2.0 Beta 1 Autolink ?", on the site WordPress Support Forums:
    Because have to use the function <?php the_tags() ?> now... Me I want same before...

    4 years ago