WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

dcfitzg

Profile picture of dcfitzg
  • Member Since: February 6th, 2007
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Permalinks not linking to individual posts", on the site WordPress Support Forums:
    I switched to the twenty-ten theme and reset the plug-ins folder and then switched back…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Permalinks not linking to individual posts", on the site WordPress Support Forums:
    Yes I deactivated all plug-ins and tested the permalinks; they still redirected to the most…

    4 years ago

  • Created a topic, Permalinks not linking to individual posts, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Permalinks messed up", on the site WordPress Support Forums:
    I am using default permalinks and nothing I've done has fixed the issue. I can't…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Permalinks messed up", on the site WordPress Support Forums:
    I am having a similar problem with permalinks. When I click on a permalink like:…

    4 years ago

  • Posted a reply to "RSS feed's not working", on the site WordPress Support Forums:
    I am having the same problem with my RSS feed. I am getting the following…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Excerpts - No 'read more' link", on the site WordPress Support Forums:
    I tried using <?php the_excerpt(); ?><span class="read_more">">[ Read More → ]</span> for a single post…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Auto-Upgrading Plugins Problem", on the site WordPress Support Forums:
    I have the exact same problem in WordPress 2.7.1! Someone please come to our rescue,…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Have comments to moderate, but not showing up in admin", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having a similar problem. I get an email saying someone has commented but they…

    6 years ago

  • Posted a reply to "wp_get_links and WP 2.1", on the site WordPress Support Forums:
    I was having this same problem and once I changed the category ID# it worked…

    8 years ago