WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

DCFan17

Profile picture of DCFan17
  • Member Since: November 14th, 2010
  • Find me on:

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] No Picture on Click... "Loading..."", on the site WordPress Support Forums:
    I just chose a different setting... it just opens the image itself larger... That'll have…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] No Picture on Click... "Loading..."", on the site WordPress Support Forums:
    I don't know why it's not working for me, or on my bosses computer... but…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] No Picture on Click... "Loading..."", on the site WordPress Support Forums:
    Are you clicking on an actual photo, going to that photo's page, and then clicking…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] No Picture on Click... "Loading..."", on the site WordPress Support Forums:
    How about today?

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] No Picture on Click... "Loading..."", on the site WordPress Support Forums:
    Anyone?? No one else has had this problem? I find it hard to believe.

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: NextGEN Gallery] No Picture on Click... "Loading...", on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Fatal Error", on the site WordPress Support Forums:
    I just went in phpmyadmin and changed the "wp_options" under "theme" and "stylesheet" to something…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Fatal Error", on the site WordPress Support Forums:
    How can I switch to the default theme without the site loading?

    4 years ago

  • Posted a reply to "Fatal Error", on the site WordPress Support Forums:
    I renamed the folder... then the site pulled up blank... so then i went and…

    4 years ago

  • Created a topic, Fatal Error, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Widget/Sidebar, Loading... Loading... Loading... Blank Site", on the site WordPress Support Forums:
    I guess that removes the whole capability of using it. Now when I put in…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Widget/Sidebar, Loading... Loading... Loading... Blank Site", on the site WordPress Support Forums:
    I fixed it myself by going into phpmyadmin and deleting the "widget_text" from the wp_options.

    4 years ago

  • Posted a reply to "Widget/Sidebar, Loading... Loading... Loading... Blank Site", on the site WordPress Support Forums:
    I had links to Twitter and Facebook. Tried to drag and drop, stuck on loading.…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Widget/Sidebar, Loading... Loading... Loading... Blank Site", on the site WordPress Support Forums:
    The Text Widget

    4 years ago

  • Created a topic, Widget/Sidebar, Loading... Loading... Loading... Blank Site, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Graphene 1.1.4 Upgrade Ruins Custom Menu", on the site WordPress Support Forums:
    Nevermind... It suddenly fixed itself. Good Grief.

    4 years ago

  • Created a topic, Graphene 1.1.4 Upgrade Ruins Custom Menu, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Changing URL... New URL, Same Server, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Product Catalog, List Items But Prohibit Purchase", on the site WordPress Support Forums:
    It's http://www.lowcostrings.net Obviously under construction, so please don't mind if it's in disarray.

    4 years ago

  • Created a topic, Product Catalog, List Items But Prohibit Purchase, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Moved to New Server, Same Domain Name, Error Establishing Database Connection", on the site WordPress Support Forums:
    Oh no*

    4 years ago

  • Posted a reply to "Moved to New Server, Same Domain Name, Error Establishing Database Connection", on the site WordPress Support Forums:
    Oh not it's not the settings. I took a backup of my ENTIRE public_html directory,…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Moved to New Server, Same Domain Name, Error Establishing Database Connection", on the site WordPress Support Forums:
    Unfortunately, though, for whatever reason... all of my images are broken and gone :(

    4 years ago

  • Posted a reply to "Moved to New Server, Same Domain Name, Error Establishing Database Connection", on the site WordPress Support Forums:
    Hahaha.... Wow.... okay, for some reason when I backed up my entire public_html file... my…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Moved to New Server, Same Domain Name, Error Establishing Database Connection", on the site WordPress Support Forums:
    I can't figure out what I'm doing here. IDK why it's not working.

    4 years ago

  • Created a topic, Half Page/Sidebar Disappear in IE 8, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Moved to New Server, Same Domain Name, Error Establishing Database Connection", on the site WordPress Support Forums:
    The other two errors under the "Headers Already Sent" had to do with SI-Contact-Form.

    4 years ago

  • Posted a reply to "Moved to New Server, Same Domain Name, Error Establishing Database Connection", on the site WordPress Support Forums:
    Now it just brings up a blank page at http://dcbluestar.com

    4 years ago

  • Posted a reply to "Moved to New Server, Same Domain Name, Error Establishing Database Connection", on the site WordPress Support Forums:
    http://www.dcbluestar.com

    4 years ago

  • Created a topic, Moved to New Server, Same Domain Name, Error Establishing Database Connection, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Moved to New Server, Same Domain Name, Error Establishing Database Connection", on the site WordPress Support Forums:
    Now I'm getting the following errors Warning: Cannot modify header information - headers already sent…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Moved to New Server, Same Domain Name, Error Establishing Database Connection", on the site WordPress Support Forums:
    I tried to do so by dropping my tables in phpmyadmin and editing the mysql…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Moved to New Server, Same Domain Name, Error Establishing Database Connection", on the site WordPress Support Forums:
    I may have figured it out if I can get some help on how to…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Moved to New Server, Same Domain Name, Error Establishing Database Connection", on the site WordPress Support Forums:
    Never mind... I deactivated all plugins, and then I just get a blank page... Anyone…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Moved to New Server, Same Domain Name, Error Establishing Database Connection", on the site WordPress Support Forums:
    How do I manually, in the code (and which file) deactive plugins?

    4 years ago

  • Posted a reply to "Moved to New Server, Same Domain Name, Error Establishing Database Connection", on the site WordPress Support Forums:
    Ok... must've been the user of the database, I added a new user and added…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Moved to New Server, Same Domain Name, Error Establishing Database Connection", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry all, my site is http://dcbluestar.com

    4 years ago

  • Created a topic, Moved to New Server, Same Domain Name, Error Establishing Database Connection, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Make Sure Settings are updated at new server, same URL", on the site WordPress Support Forums:
    My domain is with a different site... my domain is through Netfirms... my hosting was…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Make Sure Settings are updated at new server, same URL", on the site WordPress Support Forums:
    I think they're just mad that I told them I was going somehwere else... and…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Make Sure Settings are updated at new server, same URL", on the site WordPress Support Forums:
    I registered it with netfirms, but it was hosted with 000Webhost and they won't disassociate…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Make Sure Settings are updated at new server, same URL", on the site WordPress Support Forums:
    I have Windows Vista.

    4 years ago

  • Posted a reply to "Make Sure Settings are updated at new server, same URL", on the site WordPress Support Forums:
    No it's already updated, they just won't disassociate my URL from their site... I wrote…

    4 years ago

  • Created a topic, Make Sure Settings are updated at new server, same URL, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Track internal referrer pages", on the site WordPress Support Forums:
    Yes it does. It does show the number. Mine does show links from my own…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Track internal referrer pages", on the site WordPress Support Forums:
    I use WP-Referrers. Off the top of my head, since I'm having database issues, I…

    4 years ago

  • Posted a reply to "EMERGENCY: Database Error in Dashboard", on the site WordPress Support Forums:
    Should the install.php be deleted?

    4 years ago

  • Posted a reply to "Widget gone from home, present on other pages, why?", on the site WordPress Support Forums:
    I misunderstood what you meant. You have only one widget disappearing. I thought you meant…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Widget gone from home, present on other pages, why?", on the site WordPress Support Forums:
    Do you have a theme that has a page widget option? If you do and…

    4 years ago

  • Posted a reply to "EMERGENCY: Database Error in Dashboard", on the site WordPress Support Forums:
    Under my host's dashboard, they have this notice.... Server #48 is under the DDOS attack…

    4 years ago