WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

dbwilldo

Profile picture of dbwilldo
  • Member Since: July 8th, 2004
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Jetpack + Youtube embeds", on the site WordPress Support Forums:
    That could be possible and makes sense. On both sites I have used an auto…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Jetpack + Youtube embeds", on the site WordPress Support Forums:
    Confirmed. Lined removed, error returns.

    2 years ago

  • Posted a reply to "Jetpack + Youtube embeds", on the site WordPress Support Forums:
    Well, would you look at that. Boom.

    2 years ago

  • Posted a reply to "Jetpack + Youtube embeds", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, error regenerated. Here goes nothing!

    2 years ago

  • Posted a reply to "Jetpack + Youtube embeds", on the site WordPress Support Forums:
    This is even weirder. I put the Featured Image code back into my functions.php and…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Jetpack + Youtube embeds", on the site WordPress Support Forums:
    OK, just removed featured image support from my functions.php and removed the featured image from…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Jetpack + Youtube embeds", on the site WordPress Support Forums:
    I did follow the link posted on that other thread where the person said the…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Jetpack + Youtube embeds", on the site WordPress Support Forums:
    I just installed this theme on my wpengine account and enabled both shortcode embeds and…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Jetpack + Youtube embeds", on the site WordPress Support Forums:
    Nothing but blue buttons on my jetpack. I checked after disabling each one, error did…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Jetpack + Youtube embeds", on the site WordPress Support Forums:
    Finally, I went through all of my plugins and disabled them except for Jetpack (with…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Jetpack + Youtube embeds", on the site WordPress Support Forums:
    I was using the Artiss YouTube Embed plugin. I long ago removed it, but there…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Jetpack + Youtube embeds", on the site WordPress Support Forums:
    WP_DEBUG wasn't listed in my wp-config.php, so I did that. Set it to true first…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Jetpack + Youtube embeds", on the site WordPress Support Forums:
    Reinstalled WP though the dashboard, didn't help. Copied new files from a fresh download via…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Jetpack + Youtube embeds", on the site WordPress Support Forums:
    Did that, no video shows up and the error code is still there. http://donburnside.com/recipe-chicken-waffles/ I…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Jetpack + Youtube embeds", on the site WordPress Support Forums:
    Saw the update to Jetpack and was excited. But it didn't fix my issue. Guess…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Jetpack + Youtube embeds", on the site WordPress Support Forums:
    The one I used as an example is using the long version of the Youtube…

    2 years ago

  • Created a topic, Jetpack + Youtube embeds, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "After update to WordPress 3.5 JetPack 2.0.2 breaks", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having issues related to Jetpack as well, but only on posts with Youtube videos…

    2 years ago

  • Created a topic, Slide Show Gallery Pro doesn't work, missing files, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Replied to an idea, Publish Date

    6 years ago

  • Posted a reply to "Schedule Posts Not Working in 2.5", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same problem, kinda. If I schedule a post it works fine. But,…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Problems with IE and category base", on the site WordPress Support Forums:
    nevermind, I'm going to change the site nav. Thanks for the help!

    8 years ago

  • Posted a reply to "Problems with IE and category base", on the site WordPress Support Forums:
    empty 404 page, not the "sorry, no posts matched..." page.

    8 years ago

  • Posted a reply to "Problems with IE and category base", on the site WordPress Support Forums:
    tried that too. nothing.

    8 years ago

  • Posted a reply to "Problems with IE and category base", on the site WordPress Support Forums:
    That's odd. I have checked this on 2 different machines running ie6 and 3 running…

    8 years ago

  • Posted a reply to "Problems with IE and category base", on the site WordPress Support Forums:
    That's the wrong site. I did validate the one I'm working on: http://validator.w3.org/check?verbose=1&uri=http%3A%2F%2Fwww.mycruiseplanner.net%2F I know…

    8 years ago

  • Created a topic, Problems with IE and category base, on the site WordPress Support Forums

    8 years ago

  • Posted a reply to "Name, mail and website don't be registered in comments", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the exact same problem. I tried the fix as listed above, but it…

    10 years ago