WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

davidtleblanc

Profile picture of davidtleblanc
  • Member Since: July 20th, 2012
  • Created a topic, Page not displaying correctly with 1.5, on the site WordPress Support Forums

    7 days ago

  • Posted a reply to "New woo framework problem? Getting PHP code on product page", on the site WordPress Support Forums:
    Upgrading or changing to PHP 5.3 solved the problem. Glad that was easy.

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "New woo framework problem? Getting PHP code on product page", on the site WordPress Support Forums:
    The full error message is Fatal error: Call to undefined function array_replace() in /home/content/32/7476032/html/wp-content/themes/canvas/functions/admin-functions.php on…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Blank WordPress Site with 4.2.6 Update", on the site WordPress Support Forums:
    Okay, I think I have figured it out. I delete the database item for the…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Plugin is crashing the site", on the site WordPress Support Forums:
    The issue may have been from an update in a security theme.

    3 weeks ago

  • Created a topic, New woo framework problem? Getting PHP code on product page, on the site WordPress Support Forums

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Blank WordPress Site with 4.2.6 Update", on the site WordPress Support Forums:
    TK808, Did go into your database and delete those files as well? Or just delete…

    3 weeks ago

  • Created a topic, Plugin is crashing the site, on the site WordPress Support Forums

    3 weeks ago

  • Created a topic, Keep getting build interrupt, on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Homepage displaying all white, but all the other pages display correctly", on the site WordPress Support Forums:
    I think it may be solved. I reactivated the old theme and the home page…

    4 weeks ago

  • Created a topic, Homepage displaying all white, but all the other pages display correctly, on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "how do i make my website run faster?", on the site WordPress Support Forums:
    You do have to increase the memory allocated to PHP. Have you done that? If…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "How to hide the product-pages for unregistered Users?", on the site WordPress Support Forums:
    You can do what you what through WooCommerce and using Groups and if you are…

    2 months ago

  • Posted a reply to "How to hide the product-pages for unregistered Users?", on the site WordPress Support Forums:
    I have a similar problem and I installed a plugin call Groups and a plugin…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Does not work on FireFox or IE", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry, resolved my problem. All is well.

    2 months ago

  • Created a topic, Does not work on FireFox or IE, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, Moving Product Description Tab Location on products page., on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, What does "Link in Username" selection do?, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "New Page Builder compatible widgets", on the site WordPress Support Forums:
    Are you going to post this as an actual plugin here on wordpress.org?

    2 months ago

  • Posted a reply to "Drag and Drop feature not working", on the site WordPress Support Forums:
    Johnson3. From the image, I don't this is the forum for your Page Builder. There…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Exporting to a new site.", on the site WordPress Support Forums:
    I used the duplicator plugin to move a site and it worked well, no issues.…

    2 months ago

  • Created a topic, Excellent plugin, excellent support, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Second page of menu is not showing correctly", on the site WordPress Support Forums:
    Interesting. Thanks for the info. Good night.

    3 months ago

  • Posted a reply to "Second page of menu is not showing correctly", on the site WordPress Support Forums:
    Added it to my child theme and it still the same. I am going to…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Second page of menu is not showing correctly", on the site WordPress Support Forums:
    Nate, thanks for the quick response. I do have child theme set up and I…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Second page of menu is not showing correctly", on the site WordPress Support Forums:
    Nate, I am having a similar issue. Where does this bit of code go? Thanks…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Can't use Wp Super Cache with Godaddy Linux Hosting", on the site WordPress Support Forums:
    If you are using GoDaddy's new managed WordPress service, you cannot use caching and security…

    3 months ago

  • Created a topic, It works just fine, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "GoDaddy said this plugin does not play nice with their servers", on the site WordPress Support Forums:
    jpmizell, Thanks for the reply. I have a lot of time trying to understand what…

    3 months ago

  • Posted a reply to "GoDaddy said this plugin does not play nice with their servers", on the site WordPress Support Forums:
    This is the fix GoDaddy apparently did. This is the file code for the .htaccess…

    3 months ago

  • Created a topic, GoDaddy said this plugin does not play nice with their servers, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Control the size of the featured image, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Visual Editor Widget?", on the site WordPress Support Forums:
    I said that wrong and I apologize for any misunderstanding. To get the Visual Editor,…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Visual Editor Widget?", on the site WordPress Support Forums:
    Sadly, it seems BlackStudio no longer works with Page Builder. It has been replaced with…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Limit revisions code not working in wp-config.php file.", on the site WordPress Support Forums:
    Troy, Thanks for the follow up and sorry I am so late responding. It limiter…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Limit revisions code not working in wp-config.php file.", on the site WordPress Support Forums:
    Troy, thanks for the reply. These were created before adding the code. I noticed now…

    5 months ago

  • Created a topic, Limit revisions code not working in wp-config.php file., on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "RSS generator not creating a valid RSS feed", on the site WordPress Support Forums:
    Figured out my problem. I had no feeds or comments and that caused WordPress to…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Smileys", on the site WordPress Support Forums:
    Marco. Thanks for the reply and the solutions.

    6 months ago

  • Created a topic, Smileys, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "RSS generator not creating a valid RSS feed", on the site WordPress Support Forums:
    I think I found a solution, if not an answer. In Yoast's SEO plugin, there…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Can't reset meta robots or meta robots back to original setting", on the site WordPress Support Forums:
    FlatCurve and rlamb2, Thanks for the replies and thanks for the solution Flatcurve. Now I…

    7 months ago

  • Created a topic, Easy set up and itworks., on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, RSS generator not creating a valid RSS feed, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Connect contact from with Allclient database", on the site WordPress Support Forums:
    Mike, thanks for the response and sorry for not responding earlier. Wow,now I can claim…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Can't reset meta robots or meta robots back to original setting", on the site WordPress Support Forums:
    B. V. Ramanarao Sorry for not reporting back sooner and thanks for your help. Unfortunately,…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Addng a RSS XML site map Title tag.", on the site WordPress Support Forums:
    Adding to my post above, I found out about the problem by running Xenu to…

    7 months ago

  • Created a topic, Addng a RSS XML site map Title tag., on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Can't reset meta robots or meta robots back to original setting", on the site WordPress Support Forums:
    B.V.Ramanarao, Thank you for the reply. I will try your suggestions and report back.

    7 months ago

  • Created a topic, Can't reset meta robots or meta robots back to original setting, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago