WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

davidianstyle

Profile picture of davidianstyle
  • Member Since: September 10th, 2012
  • Find me on:

  • Posted a reply to "[Plugin: Jetpack by WordPress.com] register_http_request_failed", on the site WordPress Support Forums:
    Resolved by following instructions listed here: http://chewett.co.uk/tag/register_http_request_failed/ Looks like there was a problem with the…

    10 months ago

  • Created a topic, [Plugin: Jetpack by WordPress.com] register_http_request_failed, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to ""Use as featured image" not working", on the site WordPress Support Forums:
    The cookie is wp-settings-1 and I know it's referencing old plugin contents due to ngg_show_update_notice…

    2 years ago

  • Posted a reply to ""Use as featured image" not working", on the site WordPress Support Forums:
    ...but in the tcpdump it looks like those are generated by the auto save and…

    2 years ago

  • Posted a reply to ""Use as featured image" not working", on the site WordPress Support Forums:
    @Superman859 - Powercycling didn't fix it =/ @Krishna - I saw that too, but my…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Since update to 3.4 "Set Featured Image" hangs", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for your suggestion robnalexpress, however, GoDaddy support has stated they cannot help with this…

    2 years ago

  • Posted a reply to ""Use as featured image" not working", on the site WordPress Support Forums:
    Same here. I somehow got something to upload today, but like you said, 99% of…

    2 years ago

  • Posted a reply to ""Use as featured image" not working", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, unfortunately, the directory/database wipe and clean reinstall didn't even fix the issue. I tested…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Since update to 3.4 "Set Featured Image" hangs", on the site WordPress Support Forums:
    I've isolated the problem to a single line in the JavaScript code, however, I still…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Since update to 3.4 "Set Featured Image" hangs", on the site WordPress Support Forums:
    No dice. Disabling the virtual servers didn't fix the issue.

    2 years ago

  • Posted a reply to "Since update to 3.4 "Set Featured Image" hangs", on the site WordPress Support Forums:
    Mike, I'm in the same boat as you. I've got a few other WP installations…

    2 years ago

  • Posted a reply to ""Use as featured image" not working", on the site WordPress Support Forums:
    Doesn't look like that worked either. Some additional things I tried: - Restarting the apache…

    2 years ago

  • Posted a reply to ""Use as featured image" not working", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, done. Doesn't look like that did much... Any other ideas? I'm really hoping I…

    2 years ago

  • Posted a reply to ""Use as featured image" not working", on the site WordPress Support Forums:
    Weird. I don't remember modifying that theme at all. I deleted the Twenty Eleven theme…

    2 years ago

  • Posted a reply to ""Use as featured image" not working", on the site WordPress Support Forums:
    Yup, it's back at Twenty Eleven. I've also disabled all plug-ins.

    2 years ago

  • Posted a reply to "Since update to 3.4 "Set Featured Image" hangs", on the site WordPress Support Forums:
    I didn't see this thread before, but I'm having the same issues and am still…

    2 years ago

  • Posted a reply to ""Use as featured image" not working", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry, it's davidianstyle.com

    2 years ago

  • Created a topic, "Use as featured image" not working, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago