WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

DavidGMiles

Profile picture of DavidGMiles
  • Member Since: August 1st, 2010
  • Created a topic, Not executing shortcodes within post body, on the site WordPress Support Forums

    5 days ago

  • Created a topic, Checkbox or other functionality to dismiss Splash Screen from being seen again, on the site WordPress Support Forums

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Using an image as the trigger", on the site WordPress Support Forums:
    Also the ability to have HTML in the popup or executing a short code -…

    3 weeks ago

  • Created a topic, Using an image as the trigger, on the site WordPress Support Forums

    3 weeks ago

  • Created a topic, Suddenly the dialog that shows in the editor no longer inserts the short codes, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "Upload reaches 100% then states HTTP Error", on the site WordPress Support Forums:
    Seems to be dead

    2 months ago

  • Posted a reply to "All links have different titles but the same hREF", on the site WordPress Support Forums:
    I just enabled the custom templates feature - and used the list template - now…

    2 months ago

  • Posted a reply to "All links have different titles but the same hREF", on the site WordPress Support Forums:
    Out of the box - I have disabled the bold on links now - that…

    2 months ago

  • Created a topic, All links have different titles but the same hREF, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, All links appear to point to the same link, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, Error log filling up since update, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Every recent change - new styles and layout, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, How to use PhotoPanel in conjunction with Lightbox element, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Permalinks not working for me at all, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Neither this or the Read more version seem to cope very well with long content, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Installed and pages are created but not working properly", on the site WordPress Support Forums:
    The one area I hadn't checked - that was the cause of all the issues…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Installed and pages are created but not working properly", on the site WordPress Support Forums:
    As an addendum - if I tick Private Login to kill wp-login.php, and then go…

    5 months ago

  • Created a topic, Installed and pages are created but not working properly, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Invalid activation key! message", on the site WordPress Support Forums:
    It is not a one off - I have tried to register five accounts -…

    5 months ago

  • Created a topic, Invalid activation key! message, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, In Lieu of Shortcodes being available, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, How to boost a specific custom post type to be the highest priority, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Upload reaches 100% then states HTTP Error, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Great but needs a couple of additions to the functionality, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, Claims I am not using a PHP version of 5.3 or greater, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, Doesn't seem to want to work if I embed other shortcodes inside it, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Not seeing any navigation output", on the site WordPress Support Forums:
    Ahhh that makes sense - I popped it onto a post and it did work…

    12 months ago

  • Created a topic, Not seeing any navigation output, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to "Not working - permalinks have been refreshed, still no joy", on the site WordPress Support Forums:
    Yeah thanks for your help and support!

    1 year ago

  • Posted a reply to "Not working - permalinks have been refreshed, still no joy", on the site WordPress Support Forums:
    Page loads perfectly on IE, Opera and Safari - I see a 'No posts has…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Doesn't appear to work properly even when it is the only plugin active", on the site WordPress Support Forums:
    I made no change overnight - the fact it doesn't work in TwentyTwelve on a…

    1 year ago

  • Created a topic, Doesn't appear to work properly even when it is the only plugin active, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Not working - permalinks have been refreshed, still no joy", on the site WordPress Support Forums:
    I give up - I just noticed another bug in it - when showing the…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Not working - permalinks have been refreshed, still no joy", on the site WordPress Support Forums:
    I've done the latter already - I deactivated ALL plugins - then reactivated SGR, that…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Not working - permalinks have been refreshed, still no joy", on the site WordPress Support Forums:
    As i said - the only plugin now activated is SGR Nextpage Titles - nothing…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Not working - permalinks have been refreshed, still no joy", on the site WordPress Support Forums:
    Happy to provide you with an admin username and password to the site if that…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Not working - permalinks have been refreshed, still no joy", on the site WordPress Support Forums:
    And this morning - no plugins apart from SGR active - it's not working again…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Not working - permalinks have been refreshed, still no joy", on the site WordPress Support Forums:
    I tried that an still got compromised, plus I removed all TimThumb usage from my…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Not working - permalinks have been refreshed, still no joy", on the site WordPress Support Forums:
    It is Hide My WP, http://hide-my-wp.wpwave.com that caused the issue, but I have no idea…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Not working - permalinks have been refreshed, still no joy", on the site WordPress Support Forums:
    Any idea what the issue is - Ive just had to disable all my plugins,…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Not working - permalinks have been refreshed, still no joy", on the site WordPress Support Forums:
    check it now - all bar yours disabled - now the permalink is working

    1 year ago

  • Posted a reply to "Not working - permalinks have been refreshed, still no joy", on the site WordPress Support Forums:
    I see the 'No posts has been found' message - it is working properly, in…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Not working - permalinks have been refreshed, still no joy", on the site WordPress Support Forums:
    I made that change - however, the issue remains, view http://talk2david.co.uk/2013/04/simple-test-of-multi-page-post/ and see that the…

    1 year ago

  • Created a topic, Not working - permalinks have been refreshed, still no joy, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Attachments page under 3.6 - cannot display post_content nor additional fields, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Ability to have the featured image not the fullsize uploaded image", on the site WordPress Support Forums:
    I'd have thought the plugin should be attaching the thumbnail id after http://codex.wordpress.org/Function_Reference/wp_generate_attachment_metadata ran

    1 year ago

  • Posted a reply to "Ability to have the featured image not the fullsize uploaded image", on the site WordPress Support Forums:
    Ive tried a few themes - all of which are supporting the post-thumbnail functionality -…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Not respecting image sizes other than the standard ones", on the site WordPress Support Forums:
    Awesome - thanks for that

    1 year ago

  • Posted a reply to "Not respecting image sizes other than the standard ones", on the site WordPress Support Forums:
    Nope that didn't fix it - however, I did notice something, the image sizes it…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Not respecting image sizes other than the standard ones", on the site WordPress Support Forums:
    Awesome - really like the plugin - come up with my own gallery plugin that…

    2 years ago