WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

Dave

Profile picture of Dave
  • Member Since: December 28th, 2009
  • Created a topic, Does exactly what it says, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Deserves nothing less than 5 stars, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Custom Type´s not showig", on the site WordPress Support Forums:
    @pepeToro - Did you try disabling other plugins? I would presume that this uses javascript…

    11 months ago

  • Posted a reply to "How to add a class?", on the site WordPress Support Forums:
    The classes seems to be a bit broken... http://imgur.com/xr3Rjmn

    1 year ago

  • Posted a reply to "Website crashed need to restore", on the site WordPress Support Forums:
    Do you have a backup of the sql file? You should have access to phpMyAdmin…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Another CSS selector issue...", on the site WordPress Support Forums:
    If you're interested, I worked this out. For some strange reason (which I'm pretty sure…

    2 years ago

  • Created a topic, 5/5 Every Time, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Another CSS selector issue...", on the site WordPress Support Forums:
    Hey Sam, thanks for getting back to me. I am using the plugin - I've…

    2 years ago

  • Created a topic, Another CSS selector issue..., on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Simple Twitter Connect] Auto Tweet & Custom Post Type, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: W3 Total Cache] Minify Bug in Internet Explorer", on the site WordPress Support Forums:
    Good spot i.macdonald! I managed to put it down to the commenting being screwed up…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Installation Internal 500 Error - Help!", on the site WordPress Support Forums:
    No - that isn't correct. Did you read the link I sent you? It doesn't…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Changing layout.css", on the site WordPress Support Forums:
    Do you have a link to your site, I could take a look?

    3 years ago

  • Posted a reply to "Installation Internal 500 Error - Help!", on the site WordPress Support Forums:
    Here - this is what you should have done: http://codex.wordpress.org/Moving_WordPress#Giving_WordPress_its_Own_Directory

    3 years ago

  • Posted a reply to "Nothing happens when trying to access my webpage", on the site WordPress Support Forums:
    Did you pull everything straight off the one server and install it onto your new…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Installation Internal 500 Error - Help!", on the site WordPress Support Forums:
    It's actually fine to be running WordPress in a separate directory. Many people do. But…

    3 years ago

  • Posted a reply to "coming soon page", on the site WordPress Support Forums:
    Do you have a link to your site? In the WordPress Dashboard, try going to…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Changing layout.css", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Kelly, I wouldn't think you'd need to delete anything. Just find the files that…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Account Suspended", on the site WordPress Support Forums:
    If your site is a wordpress.com site (ie www.mysite.wordpress.com), then that's nothing to do with…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Facebook, Twitter & Google+ Social Widgets] Plug-In support HERE", on the site WordPress Support Forums:
    Hey, I really like your plugin :) Is it possible to exclude them from certain…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Theme: Yoko] Logo its not clickable", on the site WordPress Support Forums:
    I tried your website, but it's not available... I've only had a very quick play…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: AddToAny: Share/Bookmark/Email Buttons] Facebook 'Like' not working", on the site WordPress Support Forums:
    Hi All - I have put this back to Unresolved, in the hope that someone…

    3 years ago

  • Posted a reply to "removing an advert banner from my blog", on the site WordPress Support Forums:
    I did leave my email address in case you needed more help -but then I…

    3 years ago

  • Posted a reply to "removing an advert banner from my blog", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Without being able to log in and see the set up, the most likely…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Newby needs your help!", on the site WordPress Support Forums:
    You'll be looking for #main(in the css file). Change: padding: 1.625em 0 0; To: padding:…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: AddToAny: Share/Bookmark/Email Buttons] Facebook 'Like' not working", on the site WordPress Support Forums:
    Actually - overnight it seems to have fixed itself overnight - so I'm guessing it…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Cardiff, UK - General Interest User Group", on the site WordPress Support Forums:
    Hi there Geoff, hows the planning going for the CardiffWUP? Is it still going ahead?…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Newby needs your help!", on the site WordPress Support Forums:
    The problem here is that the black box is the main part of the content…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Freedream 2010 Date Removal", on the site WordPress Support Forums:
    If you're using posts, then the code should be in single.php. The code will be…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Urgent please - chaning my font!", on the site WordPress Support Forums:
    Best think to do it to change it in the css file. Here's how: 1)…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: AddToAny: Share/Bookmark/Email Buttons] Facebook 'Like' not working", on the site WordPress Support Forums:
    I isolated the facebook button, so it was on it's own and it still didn't…

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: AddToAny: Share/Bookmark/Email Buttons] Facebook 'Like' not working, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Contact Form 7 - Remove Message Sent Message?", on the site WordPress Support Forums:
    nice one - was looking for this :) thanks for the solution!

    3 years ago

  • Posted a reply to "It doesn't seem to work with Images???", on the site WordPress Support Forums:
    hmmm - that should be working, as far as I can see. If you want…

    3 years ago

  • Posted a reply to "It doesn't seem to work with Images???", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Jill, I haven't had any trouble with using html in with this. What html…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Donate Plus] FATAL ERROR No Reply at all Posted IPN variables in order received:", on the site WordPress Support Forums:
    Then - how can we get the database to save the donation correctly? We'd quite…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Troubleshooting Improved Include Page Plugin problem", on the site WordPress Support Forums:
    Make sure that the page you're calling up is correct. To do this click "Edit"…

    5 years ago