WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

darkpepe

Profile picture of darkpepe
  • Member Since: November 5th, 2006
  • Posted a reply to "Tiled mosaic gallery images not loading", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, I do. It is a random event, difficult to reproduce, but if I load…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Jetpack Tiled Mosaic Gallery not loading all images", on the site WordPress Support Forums:
    @Jeremy Herve done. Thanks http://wordpress.org/support/topic/tiled-mosaic-gallery-images-not-loading?replies=1

    3 months ago

  • Created a topic, Tiled mosaic gallery images not loading, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Jetpack Tiled Mosaic Gallery not loading all images", on the site WordPress Support Forums:
    Hello, Im having the same problem: some images will not load on the tiled mosaic…

    3 months ago

  • Created a topic, HOW-TO: Embed **THE NEW** Google Maps without a plugin or shortcode, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Open Grapth tags missing after updates", on the site WordPress Support Forums:
    It does work with the plugin. Thank you.

    8 months ago

  • Posted a reply to "Open Grapth tags missing after updates", on the site WordPress Support Forums:
    Changed status to not resolved.

    8 months ago

  • Posted a reply to "Open Grapth tags missing after updates", on the site WordPress Support Forums:
    I added the filter, but it still doesnt generate the tags

    8 months ago

  • Posted a reply to "Open Grapth tags missing after updates", on the site WordPress Support Forums:
    PD: Thank you for the quick response :)

    8 months ago

  • Posted a reply to "Open Grapth tags missing after updates", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Jeremy, that feature of AIOSEO is deactivated in my site, I dont have any…

    8 months ago

  • Created a topic, Open Grapth tags missing after updates, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "Publicize just stopped posting images on Facebook", on the site WordPress Support Forums:
    Richard, I've read in the past in FB's documentation that the page info is pulled…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Publicize just stopped posting images on Facebook", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same problem. Publicize does not post the correct image in FB. This…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Not displaying images after upgrade to 1.2.3.2", on the site WordPress Support Forums:
    same problem here! The shortcode preview works in the admin section, but not in my…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Jetpack comments printing incorrect comment depth", on the site WordPress Support Forums:
    ahh forget about it.. you where in the right track! the get_footer call wasn't present…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Jetpack comments printing incorrect comment depth", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, the footer is in order: http://grab.by/jwEm I'm still developing the theme, but the essentials…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Jetpack comments printing incorrect comment depth", on the site WordPress Support Forums:
    About comment-reply, I'm using it here in functions.php: http://pastebin.com/6yQHeNer The output: <script type='text/javascript' src='http://ongcivico.org/wp-includes/js/comment-reply.min.js?ver=3.5.1'></script> About…

    1 year ago

  • Created a topic, Jetpack comments printing incorrect comment depth, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Regenerate Thumbnails] Images missing size data for attachments after regen", on the site WordPress Support Forums:
    Well, my mistake... ownership for some uploads/year/month directories wasnt for www-data ... and since the…

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Regenerate Thumbnails] Images missing size data for attachments after regen, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Get the Image] multiple classnames broken in 0.8", on the site WordPress Support Forums:
    And why we cant add multiple classes? Is there any way to add more than…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Get the Image] multiple classnames broken in 0.8", on the site WordPress Support Forums:
    I can confirm.. it happens in my instalation too (WP 3.4, GTI 0.8)

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Get the Image] Feature request with code examples, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] Fatal Error: Call to a member function get_var() on a non-object in shortc", on the site WordPress Support Forums:
    @alexrabe That solves the complete issue!! excelent job m8! thank you very much.

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] Fatal Error: Call to a member function get_var() on a non-object in shortc", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you alex. That solves the php error but now the gallery isnt displayed with…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] Fatal Error: Call to a member function get_var() on a non-object in shortc", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you for your time Alex.

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: NextGEN Gallery] Fatal Error: Call to a member function get_var() on a non-object in shortc, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: NextGEN Gallery] HTML validation and duplicated content errors, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] Request: Adding a div with class to the thumbs box", on the site WordPress Support Forums:
    @Lovelidicious: It just needs a div class="ngg-thumb" or something so anybody can style it via…

    6 years ago

  • Created a topic, [Plugin: NextGEN Gallery] Request: Adding a div with class to the thumbs box, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Created a topic, [Plugin: NextGEN Gallery] Failing XHTML Validation for an empty span tag, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: @Reply \w comment preview] Comment Preview not working on IE7?", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you Marcu5, I'll try to fix it with your suggestions., I'll reply as soon…

    6 years ago

  • Created a topic, [Plugin: @Reply \w comment preview] Comment Preview not working on IE7?, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, How to stop Automated registrations?

    7 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, [Contrib] How-TO Use rewrite to handle multiple Domain Names

    7 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, Nice Proyect for a Mu Guru

    7 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, Nice Proyect for a Mu Guru

    7 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, Switching domains using htaccess

    8 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, Site is Slow unless you Log In

    8 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, Site is Slow unless you Log In

    8 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, Inviz' E-Mail all users plguin v2

    8 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, Inserting GoEar.com Player

    8 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, Inserting GoEar.com Player

    8 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, How To: adding advanced post editing features for users with TinyMCE

    8 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, Multilanguage

    8 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, Database Replication and MU-Plugins

    8 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, Database Replication and MU-Plugins

    8 years ago