WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

darkhorse20

Profile picture of darkhorse20
  • Member Since: May 19th, 2011
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Upgrading from 4.0.2 to 4.1.2 causing error", on the site WordPress Support Forums:
    Just tested to make sure and the issue is fixed. Thank you!

    3 weeks ago

  • Created a topic, Upgrading from 4.0.2 to 4.1.2 causing error, on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Created a topic, I'd give it a better rating if it worked, on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Created a topic, Doesn't work with WP 3.9.1, CF7 3.9 & GF 1.89, on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Unable to import htaccess file after update", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same issue with the latest version (2.3.6). After importing a htaccess text…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Media Library image inserted into CFT has relative URL", on the site WordPress Support Forums:
    purrdesign, honestly, I'm not sure. I was running just the 2014 Theme with only the…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Media Library image inserted into CFT has relative URL", on the site WordPress Support Forums:
    As a follow up, this relative URL issue appears to be related to the new…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Media Library image inserted into CFT has relative URL", on the site WordPress Support Forums:
    Yeah, that fix I posted isn't a long term solution as the URL's in the…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Thumbnail images?", on the site WordPress Support Forums:
    An option to show the post thumbnails is a much needed feature for this plugin.…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Media Library image inserted into CFT has relative URL", on the site WordPress Support Forums:
    Ok. I found a fix for this. I'm not sure if this is THE fix…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Media Library image inserted into CFT has relative URL", on the site WordPress Support Forums:
    This bug is really starting to irritate me. It just happened out of nowhere again.…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Why not officially compatible with 3.9.1?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks!

    3 months ago

  • Created a topic, Why not officially compatible with 3.9.1?, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Awesome plugin, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Filename case gets changed, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Placeholder", on the site WordPress Support Forums:
    You should not use the quick and dirty version unless you really, really have to.…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Placeholder", on the site WordPress Support Forums:
    @tristanslater The quick and dirty way to add placeholder text is to edit the plugin…

    4 months ago

  • Created a topic, Easiest and Fastest Migration Available, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Span tags disappearing when switching views", on the site WordPress Support Forums:
    I see what's going on. The TinyMCE editor didn't do that before. Must be new…

    4 months ago

  • Created a topic, Span tags disappearing when switching views, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "media picker not working", on the site WordPress Support Forums:
    @072st - What browser are you using? I'm experiencing the same issue with Chrome. However,…

    4 months ago

  • Created a topic, Media Library image inserted into CFT has relative URL, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Visual Editor broken with WP 3.9", on the site WordPress Support Forums:
    Version 2.2, released today fixes it.

    4 months ago

  • Created a topic, Visual Editor broken with WP 3.9, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "alt and title tags missing from thumbnail", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same issue. The thumbnails fail to have content inside the alt tags.…

    5 months ago

  • Created a topic, Tabs are empty based on order after website migration, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, Possible Bug with browsers on Mobile Devices, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Contact Form DB breaks CF7 3.6 and up", on the site WordPress Support Forums:
    Just wanted to add, that with CFDB installed and after upgrading CF7 to 3.7.1 ,…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Placeholder text not working in safari or mobile ?", on the site WordPress Support Forums:
    The placeholder text is showing just fine on my forms while viewing on my mobile…

    6 months ago

  • Created a topic, Contact Form DB breaks CF7 3.6 and up, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Custom Redirect function broken in 2.1.x, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Broken with 3.8", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, I lied. PDF.js Viewer Shortcode version 1.1 isn't working out the box with WP…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Broken with 3.8", on the site WordPress Support Forums:
    Nevermind, browser caching issues. Also the second post on this page - http://wordpress.org/support/topic/404-error-when-using-a-pdf-file-in-wordpress should be…

    8 months ago

  • Created a topic, Broken with 3.8, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "Add some screenshot to this plugin page", on the site WordPress Support Forums:
    Why would you need a screenshot? It makes the WP admin look like WP 3.7,…

    8 months ago

  • Created a topic, Thank you! WP 3.8 admin is not for everyone., on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "Getting problem with iframe with wptouch pro", on the site WordPress Support Forums:
    @Sapan Gupta I had this same issue with WP Touch Pro. I went to http://www.bravenewcode.com/support…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Error exporting with All-in-One Event Calendar plugin installed", on the site WordPress Support Forums:
    The only way I found around this is to deactivate the All in One Event…

    9 months ago

  • Posted a reply to "WP Super Cache and WP Touch Pro", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the exact same issue with WP Super Cache and WPTouch Pro.

    11 months ago

  • Posted a reply to "Won't open link in new page", on the site WordPress Support Forums:
    Sounds like you have it backwards. If the checkbox is off, it won't open in…

    12 months ago

  • Created a topic, Should be part of Core, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Error exporting with All-in-One Event Calendar plugin installed, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "problem with Configuration options page", on the site WordPress Support Forums:
    Version 7 is crap. Version 6 is waaaaaay better. If you want to have version…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Not Compatible with Custom Field Template plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Hello Brady, Downloaded and tested. This updated version is working with the Custom Field Template…

    1 year ago

  • Created a topic, Not Compatible with Custom Field Template plugin, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Need to move events to another site", on the site WordPress Support Forums:
    Have you tried exporting them, Tools->Export->Events and then importing them with WordPress Importer?

    1 year ago

  • Posted a reply to "Does it support Template file", on the site WordPress Support Forums:
    You are forgetting to put "echo" your code. It should look like this: <?php echo…

    1 year ago

  • Created a topic, Conditional Redirect, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Upgrading to version 2.1.2 causing errors, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "[Plugin: W3 Total Cache] W3TC minification fails every 3-5 days", on the site WordPress Support Forums:
    I've been using WP Super Cache and Ubermenu successfully together without any issues using this…

    1 year ago