WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

danvet

Profile picture of danvet
  • Member Since: February 8th, 2010
  • Created a topic, [Plugin: Web Directory WordPress plugin] Now works with WordPress Mu and WP3 alpha, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, 2.9.1.1 - Edit Blog > Update Options > Error 400: Bad Request

    5 years ago

  • Posted a reply to "3.0-alpha - Edit Site > Update Options > Error 400: Bad Request", on the site WordPress Support Forums:
    Resolved - needed to get my web host (JodoHost) to add mod_security exclusion rules. Thanks…

    5 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, Google sitemaps verify

    5 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, Google sitemaps verify

    5 years ago

  • Posted a reply to "3.0-alpha - Edit Site > Update Options > Error 400: Bad Request", on the site WordPress Support Forums:
    No luck. The same thing happens with the latest WP Mu build too - which…

    5 years ago

  • Posted a reply to "3.0-alpha - Edit Site > Update Options > Error 400: Bad Request", on the site WordPress Support Forums:
    Made no difference installing in the root... :( Now trying to update to the latest…

    5 years ago

  • Posted a reply to "3.0-alpha - Edit Site > Update Options > Error 400: Bad Request", on the site WordPress Support Forums:
    Did you convert from WP Single to WP Multi? Yes - I thought this was…

    5 years ago

  • Posted a reply to "3.0-alpha - Edit Site > Update Options > Error 400: Bad Request", on the site WordPress Support Forums:
    What happens if you take out the block .htaccess viewing bit? No change. I'll try…

    5 years ago

  • Posted a reply to "3.0-alpha - Edit Site > Update Options > Error 400: Bad Request", on the site WordPress Support Forums:
    Hey! Thanks for the reply. Yes - i am running out of a sub directory.…

    5 years ago

  • Posted a reply to "3.0-alpha - Edit Site > Update Options > Error 400: Bad Request", on the site WordPress Support Forums:
    Still can't get this to work. Anybody have any suggestions at all? I'm guessing it…

    5 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, 2.9.1.1 - Edit Blog > Update Options > Error 400: Bad Request

    5 years ago

  • Created a topic, 3.0-alpha - Edit Site > Update Options > Error 400: Bad Request, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, 2.9.1.1 - Edit Blog > Update Options > Error 400: Bad Request

    5 years ago