WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

dannymoe34

Profile picture of dannymoe34
  • Member Since: June 15th, 2012
  • Posted a reply to "[Plugin: Leaflet Maps Marker] Custom base map using Google Maps API?", on the site WordPress Support Forums:
    Robert, If you add a weather layer to the plugin it will be great

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Leaflet Maps Marker] Markers not appearing in Chrome", on the site WordPress Support Forums:
    Robert, Maybe because the page is right to left? i see the markers but not…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress SEO by Yoast] Problem with Wp-touch", on the site WordPress Support Forums:
    It can hurt the seo for mobile! please pay attention for this problem

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Leaflet Maps Marker] Markers not appearing in Chrome", on the site WordPress Support Forums:
    It will be great if the plugin will have button that allow to choose multiple…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Leaflet Maps Marker] Markers not appearing in Chrome", on the site WordPress Support Forums:
    I tried with Twenty theme but is not working... I'm sure that is not only…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress SEO by Yoast] Problem with Wp-touch", on the site WordPress Support Forums:
    I mean the title is duplicated

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Leaflet Maps Marker] Markers not appearing in Chrome", on the site WordPress Support Forums:
    You added something to your css code? http://wordpress.org/support/topic/plugin-leaflet-maps-marker-firefox-not-showing-layer-map-if-embedded-in-page?replies=4 Maybe it's the same problem only with…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Leaflet Maps Marker] Markers not appearing in Chrome", on the site WordPress Support Forums:
    it's only happens with google map base

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WordPress SEO by Yoast] Problem with Wp-touch, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Leaflet Maps Marker] Markers not appearing in Chrome", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, the error: * No relay set (used as window.postMessage targetOrigin), cannot send cross-domain message

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Leaflet Maps Marker] Markers not appearing in Chrome", on the site WordPress Support Forums:
    I checked it also on android and it also not showing the markers

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Leaflet Maps Marker] Markers not appearing in Chrome", on the site WordPress Support Forums:
    Strange, The map in your website is working now but no my map. In Chrome…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Leaflet Maps Marker] Markers not appearing in Chrome", on the site WordPress Support Forums:
    yes, I use latest Chrome version

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Leaflet Maps Marker] Markers not appearing in Chrome", on the site WordPress Support Forums:
    http://www.mapsmarker.com/ this map is not working in Chrome

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Leaflet Maps Marker] Markers not appearing in Chrome", on the site WordPress Support Forums:
    I tried on local install but also your map on your website not working in…

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Leaflet Maps Marker] Markers not appearing in Chrome, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Leaflet Maps Marker] There is option to use Google map base?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks waiting for 2.5 version, I will donate you

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Leaflet Maps Marker] There is option to use Google map base?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, There is option to use Google map base?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Page preview bug on wordpress, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Permalink structure no longer works!", on the site WordPress Support Forums:
    I told you! it hurt your seo and even worse that it hurt my seo…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Changing permalinks not redirect the old to the new", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you john

    2 years ago

  • Posted a reply to "wordpress 3.4 can't redirect subfolder", on the site WordPress Support Forums:
    I also need fix for IIS but it will fixed only on 3.5 http://core.trac.wordpress.org/ticket/20484 So…

    2 years ago

  • Created a topic, Re-enable redirect_canonical for IIS, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "IIS7 canocial redirect on wordpress", on the site WordPress Support Forums:
    http://core.trac.wordpress.org/ticket/20484 I found this ticket today, bad news for iis users, no fix until 3.5…

    2 years ago

  • Posted a reply to "wordpress 3.4 can't redirect subfolder", on the site WordPress Support Forums:
    if they really fix it on 3.4.1 if not, you have to wait until 5.0

    2 years ago

  • Posted a reply to "Permalink", on the site WordPress Support Forums:
    The problem you lose your seo because on wordpress 3.4 has bug that not redirect…

    2 years ago

  • Posted a reply to "wordpress 3.4 can't redirect subfolder", on the site WordPress Support Forums:
    I also looking for it but no one help here and this fix isn't working…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Redirect old permalinks to new ones with web.config", on the site WordPress Support Forums:
    Anyone know how to enable redirect_canonical on IIS7?

    2 years ago

  • Posted a reply to "Redirect old permalinks to new ones with web.config", on the site WordPress Support Forums:
    it's not related to my problem

    2 years ago

  • Posted a reply to "Permalink structure no longer works!", on the site WordPress Support Forums:
    Update: I installed a fresh version on linux server and tried this fix on the…

    2 years ago

  • Created a topic, Redirect old permalinks to new ones with web.config, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Permalink Custom Structure 301 Redirect", on the site WordPress Support Forums:
    I also search for soloution, but there is bug on 3.4 version of wordpress that…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Permalinks Stop Redirecting", on the site WordPress Support Forums:
    problem on 3.4 version, read the topic I opened

    2 years ago

  • Posted a reply to "Redirecting", on the site WordPress Support Forums:
    I also want to do it but with folder to move only the posts to…

    2 years ago

  • Posted a reply to "wordpress 3.4 can't redirect subfolder", on the site WordPress Support Forums:
    there is bug on 3.4, I already opened a topic

    2 years ago

  • Posted a reply to "subfolder to new domain 301 Redirect in htaccess", on the site WordPress Support Forums:
    you can't do it with pretty permalinks

    2 years ago

  • Posted a reply to "IIS7 canocial redirect on wordpress", on the site WordPress Support Forums:
    someone can help me please? The redirect need to be default feature in wordpress

    2 years ago

  • Posted a reply to "Stay with default permalinks only for posts", on the site WordPress Support Forums:
    I need help to config a custom rewrite url rule, someone can help me with…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Permalink structure no longer works!", on the site WordPress Support Forums:
    http://core.trac.wordpress.org/ticket/21020 this fix will be in the next wordpress release? if yes, anyone tried it…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Permalink structure no longer works!", on the site WordPress Support Forums:
    this is not the soulution for this problem, the redirect still not working

    2 years ago

  • Posted a reply to "Redirecting URL without postID", on the site WordPress Support Forums:
    It doesn't work for me too. It's really a big problem but nobody help here

    2 years ago

  • Posted a reply to "Permalink structure no longer works!", on the site WordPress Support Forums:
    rcbrothers1, I also search for soloution for this problem

    2 years ago

  • Posted a reply to "Redirecting URL without postID", on the site WordPress Support Forums:
    somone posted a fix for this on the ticket, anyone tried it?

    2 years ago

  • Posted a reply to "Can I publish Pages in Root Directory and Blog Posts in Another?", on the site WordPress Support Forums:
    I also search for what you looking for but is that we can't do it…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Redirecting URL without postID", on the site WordPress Support Forums:
    wordpress need to redirect it automatically but there is bug on version 3.8 http://core.trac.wordpress.org/ticket/21020

    2 years ago

  • Created a topic, Stay with default permalinks only for posts, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Permalink structure no longer works!", on the site WordPress Support Forums:
    pmtjohnson, it's not good for seo.

    2 years ago

  • Posted a reply to "Permalink structure no longer works!", on the site WordPress Support Forums:
    dbramley, what about your old permalinks? the redirect from the old ones to the new…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Changing permalinks not redirect the old to the new", on the site WordPress Support Forums:
    John, also if I change to pretty permalinks, There is no any conflict?

    2 years ago