WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

danielwiener

Profile picture of danielwiener
  • Member Since: October 15th, 2009
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Unable to Create New Gallery or Upload Images as of v1.9.10 & WP 3.5", on the site WordPress Support Forums:
    Hello, I ended up adding the missing database columns and so I cannot say if…

    1 year ago

  • Created a topic, Fatal Error When Broadcasting, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Unable to Create New Gallery or Upload Images as of v1.9.10 & WP 3.5", on the site WordPress Support Forums:
    Hello again. I just followed akira02 advice and added "slug" to the wp_ngg_gallery and "image_slug"…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Unable to Create New Gallery or Upload Images as of v1.9.10 & WP 3.5", on the site WordPress Support Forums:
    Hello We are having this problem. We are unable to add galleries, add images or…

    1 year ago

  • Created a topic, Unable to modify the title or alt/description text for images, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "One of many subdomains of a multisite is "unavailable"", on the site WordPress Support Forums:
    thanks. This is the site of one of my students. And she changed the settings…

    2 years ago

  • Created a topic, One of many subdomains of a multisite is "unavailable", on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Can't link Dropbox account or unlink", on the site WordPress Support Forums:
    agulsman No. The site is not in a subfolder. The problem is that I have…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Can't link Dropbox account or unlink", on the site WordPress Support Forums:
    Hello, I am also having this problem. I have just downloaded WPB2D to a site…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Update to 3.3. nothing works", on the site WordPress Support Forums:
    I had the same problem as Diametral and found the problem was that the PHP…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Stuck on HTML editing", on the site WordPress Support Forums:
    I had this problem as well. It is a known issue with 3.3. See the…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Dev -> Staging -> Production database syncing?", on the site WordPress Support Forums:
    These two articles have been helpful for me. http://devpress.com/blog/a-really-sweet-wordpress-development-environment/ http://devpress.com/blog/how-to-setup-subdomains-for-a-local-wordpress-network/

    3 years ago

  • Posted a reply to "Upgraded to 3.2 Visual editor buttons missing", on the site WordPress Support Forums:
    @SarahA I appreciated your solution, since it fixed the problem for me and I knew…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Upgraded to 3.2 Visual editor buttons missing", on the site WordPress Support Forums:
    Warning: Don't Hack the Core But Do Upgrade to WP 3.2.1 This is an update…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Upgraded to 3.2 Visual editor buttons missing", on the site WordPress Support Forums:
    Okie Dokie. The above suggestion worked. I commented out do_action('admin_footer', ''); in wp-admin/admin-footer and it…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Upgraded to 3.2 Visual editor buttons missing", on the site WordPress Support Forums:
    Ever since upgrading to WordPress 3.2, the Visual Editor does not work for Pages and…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Word wrap hell...nothing makes my text wrap around pictures.", on the site WordPress Support Forums:
    DosDoodles, If you can modify the CSS file try this. Find .SCS img {} If…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Word wrap hell...nothing makes my text wrap around pictures.", on the site WordPress Support Forums:
    Mike, You're welcome, glad I could help. You might tell the developer of Dirty Blue…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Word wrap hell...nothing makes my text wrap around pictures.", on the site WordPress Support Forums:
    I have looked at the html and css again and my theory is that your…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Word wrap hell...nothing makes my text wrap around pictures.", on the site WordPress Support Forums:
    Hello. I looked at the html source for your Posts and the class for your…

    3 years ago

  • Posted a reply to "database connection error to wp-admin", on the site WordPress Support Forums:
    Yes. You should change the database name in the wp-config file and see if it…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Too many SQL Queries - Extremely slow wordpress site", on the site WordPress Support Forums:
    You may not want to do this on a live site but you could set…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Too many SQL Queries - Extremely slow wordpress site", on the site WordPress Support Forums:
    There may be someone who can answer this better than me with more experience with…

    3 years ago

  • Posted a reply to "database connection error to wp-admin", on the site WordPress Support Forums:
    I just went to http://handsonhealthnc.com/wp-admin/ and got the following message: We were able to connect…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Too many SQL Queries - Extremely slow wordpress site", on the site WordPress Support Forums:
    If you are using pretty permalinks, e.g. /%postname%/ or /%category%/%postname%/ and have a lot of…

    3 years ago

  • Posted a reply to "database connection error to wp-admin", on the site WordPress Support Forums:
    Have you checked your wp-config file? Make sure that the username, password, hostname, database name…

    3 years ago

  • Posted a reply to "I am just getting murdered here", on the site WordPress Support Forums:
    Are you editing files or are you using the wordpress UI. I assume you are…

    3 years ago

  • Posted a reply to "I am just getting murdered here", on the site WordPress Support Forums:
    In the "wp_list_pages" function for Photo Gallery did you add the number of the Photo…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Upgraded to 3.2 Visual editor buttons missing", on the site WordPress Support Forums:
    And another bit of info. The Admin Bar does not appear on the edit.php pages…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Upgraded to 3.2 Visual editor buttons missing", on the site WordPress Support Forums:
    I have turned off all my plugins and the problem remains. I only have a…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Upgraded to 3.2 Visual editor buttons missing", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks esmi. I was reading 5.2.1.2 and not 5.2.12. Too many dots to keep track…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Upgraded to 3.2 Visual editor buttons missing", on the site WordPress Support Forums:
    I am having the same problem. I am using Joyent as a host and they…

    3 years ago

  • Posted a reply to "WP Nav Menu causing internal server error on one site of multisite", on the site WordPress Support Forums:
    Hello, I figured out the answer. My client somehow deleted a bunch of categories and…

    4 years ago

  • Created a topic, WP Nav Menu causing internal server error on one site of multisite, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Dev -> Staging -> Production database syncing?", on the site WordPress Support Forums:
    I have found this very frustrating as well. It seems like a flaw that wordpress…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Custom Meta Boxes with Quicktags", on the site WordPress Support Forums:
    I found a workaround for this. Not necessarily the best way. I downloaded quicktags from…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Custom Taxonomies with Pagination getting 404, Page Not Found", on the site WordPress Support Forums:
    It turns out that I needed to set posts per page to 12 on the…

    4 years ago

  • Created a topic, Custom Taxonomies with Pagination getting 404, Page Not Found, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Custom Meta Boxes with Quicktags, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Cropped Thumbnail, not Featured Image, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Display caption with the_post_thumbnail", on the site WordPress Support Forums:
    I got this to work on my site. You need to do a "foreach" to…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Firefox Issue", on the site WordPress Support Forums:
    I have had this problem in Firefox as well too. (I am using Firefox 3.5).…

    5 years ago

  • Posted a reply to "WPfolio category display issues", on the site WordPress Support Forums:
    I found that the last image uploaded was the one that showed up on the…

    5 years ago