WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

eaglejohn

Profile picture of eaglejohn
  • Member Since: October 14th, 2010
  • Find me on:

  • Created a topic, Bancontact/Mister Cash, on the site WordPress Support Forums

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Plugin is breaking wp-color-picker in ALL other plugins", on the site WordPress Support Forums:
    I had to uninstall this plugin because it's conflicting with a lot of other plugins…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Solve incompatibility with repeater fields", on the site WordPress Support Forums:
    Is there any chance this bug will be fixed soon? This plugin looks promising.

    2 months ago

  • Posted a reply to "Solve empty value", on the site WordPress Support Forums:
    Is there any chance this bug will be fixed soon? This plugin looks promising.

    2 months ago

  • Posted a reply to "Search automatic without the Search Button", on the site WordPress Support Forums:
    Is it possible to make this work with FancySelect? http://code.octopuscreative.com/fancyselect/ Great plugin by the way!

    2 months ago

  • Created a topic, Not all fields show up in conformation mail, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "White screen WP backend", on the site WordPress Support Forums:
    I have Gravity Forms activated as well and Contact Form 7 caused a conflict. After…

    4 months ago

  • Created a topic, Placeholders gone after validation, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "White screen WP backend", on the site WordPress Support Forums:
    Update: it seems its a conflict with Contact Form 7 (latest version). When enabled the…

    4 months ago

  • Created a topic, White screen WP backend, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Why so many updates, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Separator (») missing in breadcrumbs, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Images Not Displaying Since Last Update", on the site WordPress Support Forums:
    No, there is no visible error, there's just no HTML output after where the image…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Images Not Displaying Since Last Update", on the site WordPress Support Forums:
    Just updated to 1.5.2 with the same result; the page breaks after where the image…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Images Not Displaying Since Last Update", on the site WordPress Support Forums:
    Same problems with v1.5.2.

    10 months ago

  • Posted a reply to "Images Not Displaying Since Last Update", on the site WordPress Support Forums:
    Same problem here. Going back to v1.4.0.2 helped me for now. Please fix!

    10 months ago

  • Posted a reply to "Custom taxonomy search not working", on the site WordPress Support Forums:
    Same problem here. Any suggestions?

    11 months ago

  • Created a topic, IE10 does not show event info, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to "wp-admin shows wordpress security", on the site WordPress Support Forums:
    Lees en huiver :-) https://www.secure.versio.nl/2483-wordpress_ddos_cookie_en_redirect.html

    12 months ago

  • Posted a reply to "wp-admin shows wordpress security", on the site WordPress Support Forums:
    Versio?

    12 months ago

  • Posted a reply to "stop working after updating to 2.0RC3 (BETA)", on the site WordPress Support Forums:
    In Firefox the latest version doesn't work as well. I think you're being tricked because…

    1 year ago

  • Posted a reply to "The WYSIWYG forces unwanted font size/styling", on the site WordPress Support Forums:
    How's this one resolved?

    1 year ago

  • Created a topic, Include in functions.php, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Field values do not show", on the site WordPress Support Forums:
    Same problem here, please fix :)

    1 year ago

  • Posted a reply to "3.6 release date?", on the site WordPress Support Forums:
    It was planned for May 20th, but I guess they didn't make it.

    1 year ago

  • Created a topic, v2.0.6 resets everything, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "26 March/Version 2.2.2 Update triggers fatal error on activation/upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/xxxxxxxx/public_html/wp/wp-content/plugins/backupwordpress/admin/actions.php on line 532

    1 year ago

  • Posted a reply to "The WYSIWYG forces unwanted font size/styling", on the site WordPress Support Forums:
    Same problem here on multiple websites. I was using my own version of editor-style.css, but…

    1 year ago

  • Posted a reply to "ALERT: JavaScript Error: "TypeError: Cannot call method 'removeClass' of undefin", on the site WordPress Support Forums:
    Just a comment so I won't be notified for follow-up posts anymore. Sorry but I…

    1 year ago

  • Created a topic, Custom Post Types, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Error upgrade WooCommerce 2.0.1", on the site WordPress Support Forums:
    Same error here :/

    2 years ago

  • Created a topic, iPod/iPhone mobile does not work, other devices do, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Why Are All My List Items Being Wrapped In SPAN Tags Automatically?", on the site WordPress Support Forums:
    Same problem here, getting sick of it! <span style="line-height: 1.714285714; font-size: 1rem;">

    2 years ago

  • Posted a reply to "Tag for linking to attachement", on the site WordPress Support Forums:
    I'd like to add social media buttons for each image in a slideshow. I think…

    2 years ago

  • Created a topic, Tag for linking to attachement, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "IE10 compatibility mode disables media uploader", on the site WordPress Support Forums:
    He accidentally hit this button. The client also saw the "Unsafe browser" warning in his…

    2 years ago

  • Created a topic, IE10 compatibility mode disables media uploader, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Remove 'category' from URL / WPML / bug?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Premium version + Page Categories, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "ALERT: JavaScript Error: "TypeError: Cannot call method 'removeClass' of undefin", on the site WordPress Support Forums:
    Any news on this issue?

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: AWD Weight/Country Shipping for WooCommerce] Checkout shipping calculation absent?", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same issue as Ozale and I'm using WooCommerse Multilingual.

    2 years ago

  • Created a topic, Incompatible with WPML (?), on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Does not work when WP is in a subfolder", on the site WordPress Support Forums:
    After adding the code on line 58 the output bool(false) is displayed when logged in…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Does not work when WP is in a subfolder", on the site WordPress Support Forums:
    I think I set everything correctly My WP-settings: WordPress Address (URL): http://www.domain.com/wp Site Address (URL):…

    2 years ago

  • Created a topic, Does not work when WP is in a subfolder, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WooCommerce - excelling eCommerce] Woocommerce: Help Placing an Order", on the site WordPress Support Forums:
    What if you don't use dimensions at all?

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress SEO by Yoast] Missing ALT tags", on the site WordPress Support Forums:
    As far as I know, Yoast is following the support threads for his plugin, so…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress SEO by Yoast] Missing ALT tags", on the site WordPress Support Forums:
    I think this is a bug. When you don't have any images at all on…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Subcategories not showing up in URI with pretty Permalinks", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having some weird problems as well: I have setup two categories for 3 languages…

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WordPress SEO by Yoast] Analyse "custom fields", on the site WordPress Support Forums

    2 years ago