WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

cybup

Profile picture of cybup
  • Member Since: January 30th, 2012
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Graphs are not shown in dashboard admin in IE8", on the site WordPress Support Forums:
    As promised I managed to check it on real IE8 and it works fine with…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Graphs are not shown in dashboard admin in IE8", on the site WordPress Support Forums:
    I suspect that the graphs are not shown after the fix I proposed only because…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Graphs are not shown in dashboard admin in IE8", on the site WordPress Support Forums:
    In my test I used php rtrim() function immediately after each of the relevant loops…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Graphs are not shown in dashboard admin in IE8", on the site WordPress Support Forums:
    yes, I already saw that in several places in your code (both ga_dash.php and functions.php).…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Graphs are not shown in dashboard admin in IE8", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for your prompt response! Can you please share when you plan to release it?…

    1 year ago

  • Created a topic, Graphs are not shown in dashboard admin in IE8, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "User info area not appearing", on the site WordPress Support Forums:
    I found it at last! and in my case it was NOT due to conflict…

    1 year ago

  • Posted a reply to "User info area not appearing", on the site WordPress Support Forums:
    It seems to work fine on a fresh installation with only Adminimize plugin activated so…

    1 year ago

  • Posted a reply to "User info area not appearing", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry for jumping in to your conversation manyu.singhal but I think we are facing a…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Verify fails with error #90002", on the site WordPress Support Forums:
    The cause for this error was due to javascript code I added to a new…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Verify fails with error #90002", on the site WordPress Support Forums:
    I sent it to support...

    1 year ago

  • Posted a reply to "User info area not appearing", on the site WordPress Support Forums:
    +1

    1 year ago

  • Posted a reply to "Verify fails with error #90002", on the site WordPress Support Forums:
    BTW, the soap request seems to include all description fields with matching end-tags.

    1 year ago

  • Created a topic, Verify fails with error #90002, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Polylang] - Navigation Menus and Hide URL language setting", on the site WordPress Support Forums:
    Replacing /?post_type=my_custom_post_type with /?m=2012 results in redirecting to 404 page...

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Polylang] - Navigation Menus and Hide URL language setting", on the site WordPress Support Forums:
    I did some more tests and it seems to happen when the permalink setting is…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Polylang] - Navigation Menus and Hide URL language setting", on the site WordPress Support Forums:
    It solved the first problem and now the Navigation Menus are displayed properly however it…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Polylang] - Navigation Menus and Hide URL language setting", on the site WordPress Support Forums:
    In addition, when the 'Hide URL...' setting is NOT set but the 'Displays a language…

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Polylang] - Navigation Menus and Hide URL language setting, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Polylang] - Errors when only one language exists", on the site WordPress Support Forums:
    I haven't done something special other than running WP3.3.1 with Network (MultiSite), installed Polylang plugin,…

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Polylang] - Errors when only one language exists, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Polylang] - allow different Featured Image in translated page/post", on the site WordPress Support Forums:
    Works perfect now Chouby. Thanks!

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Polylang] - allow different Featured Image in translated page/post", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the prompt response Chouby! I do see that this suggested filter allows to…

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Polylang] - allow different Featured Image in translated page/post, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Development of Polylang version 0.7", on the site WordPress Support Forums:
    I'll continue checking it further and keep you updated if I encounter other issues however…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Development of Polylang version 0.7", on the site WordPress Support Forums:
    btw, my earlier reply about default language settings relates to the Polylang plugin default language…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Development of Polylang version 0.7", on the site WordPress Support Forums:
    I have register_post_type() within custom_post_creation() function and then I use add_action( 'init', 'custom_post_creation' ); all…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Development of Polylang version 0.7", on the site WordPress Support Forums:
    It seems like both html language and direction are always determined by the default language.…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Development of Polylang version 0.7", on the site WordPress Support Forums:
    I deactivated all installed plugins other than Polylang and nothing changed. I also switched to…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Development of Polylang version 0.7", on the site WordPress Support Forums:
    I started with a version prior to 0.7. Then upgraded and created new posts (like…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Development of Polylang version 0.7", on the site WordPress Support Forums:
    I sent it now. You can reply to me via email or here. Appreciate...

    3 years ago

  • Posted a reply to "Development of Polylang version 0.7", on the site WordPress Support Forums:
    Chouby, I do have a link but at this point I prefer to share it…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Development of Polylang version 0.7", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks the prompt response! No, after replacing this specific line in 0.7dev14 I get the…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Development of Polylang version 0.7", on the site WordPress Support Forums:
    Chouby, your plugin is exactly what I would have expected to get. A simple, yet…

    3 years ago