WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

cte2087

Profile picture of cte2087
  • Member Since: January 5th, 2010
  • Posted a reply to "Cannot insert an image", on the site WordPress Support Forums:
    I am using WordPress 3.9.1 with WP Roundabout Pro from this download...not even sure if…

    3 months ago

  • Posted a reply to "WP Simple Theme", on the site WordPress Support Forums:
    I have actually purchase this theme and am trying to use it on a second…

    5 months ago

  • Created a topic, Page Builder Interface/Tab, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Main Navigation "Active" state color add", on the site WordPress Support Forums:
    This appears to work for the Vantage theme: .current_page_item { background: #00154b; color: #FFFFFF; }…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Main Navigation "Active" state color add", on the site WordPress Support Forums:
    I am also already using Firebug and have added this in the "Custom CSS" area…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Main Navigation "Active" state color add", on the site WordPress Support Forums:
    The theme does not currently have an active state. I need help to create an…

    8 months ago

  • Created a topic, Main Navigation "Active" state color add, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, Main Navigation "Active" state color add, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Changing circile icons to images", on the site WordPress Support Forums:
    I am looking to use the Cicle Icons from the Circle Icon Widget on other…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Social Maven and Short Code outside of loop", on the site WordPress Support Forums:
    I am looking to use the short code at my discression so I can place…

    2 years ago

  • Created a topic, Social Maven and Short Code outside of loop, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Members Only plugin deactivated –deleted –left a sign in pop up behind…", on the site WordPress Support Forums:
    I am having a problem when trying to insert and image using the media buttons…

    5 years ago