WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

cswebmaster

Profile picture of cswebmaster
  • Member Since: March 2nd, 2010
  • Posted a reply to "image casuing white to bleed onto site background", on the site WordPress Support Forums:
    It looks like you've got two "wrapper" and two "header" divs in your header file.…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Gallery fails to display", on the site WordPress Support Forums:
    Could be the JetPack issue? If you have JetPack installed then maybe have a look…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Blank Galleries Using Albums", on the site WordPress Support Forums:
    Hi. There's quite a discussion on the JetPack support forums about it: http://wordpress.org/support/topic/jetpack-204-breaks-nextgen-galleries I've applied…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Jetpack 2.0.4 Breaks NextGen Galleries", on the site WordPress Support Forums:
    Same issue on my site but the fix Timperator posted (many thanks) resolved it.

    2 years ago

  • Posted a reply to "Blank Galleries Using Albums", on the site WordPress Support Forums:
    For my site this looks like a compatibility issue with the Jetpack plugin. Once disabled…

    2 years ago

  • Created a topic, Blank Galleries Using Albums, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Search Everything] Warning: Cannot modify header info on new version", on the site WordPress Support Forums:
    I get this error too. I've reverted to the previous version.

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress.com Stats] wp-me short links - wrong url", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Scott and Doug, That seems to have done the trick. I was going to…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress.com Stats] wp-me short links - wrong url", on the site WordPress Support Forums:
    Anyone? I've searched the web and cannot find a solution.

    3 years ago

  • Posted a reply to "WP Database Backup is not working", on the site WordPress Support Forums:
    If your host provides cPanel I would check the database(s) via the "MySQL Databases". In…

    4 years ago

  • Posted a reply to "HELP ! IMAGES NOT SHOWING", on the site WordPress Support Forums:
    It looks like the permissions on the uploads folder are incorrect. Are all the photos…

    4 years ago

  • Posted a reply to "How Can I allow my visitors to upload a picture of their dog?", on the site WordPress Support Forums:
    TDO Mini Forms has an upload widget so should be able to do what you…

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WordPress.com Stats] wp-me short links - wrong url, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "After upgrade to 3.0, getting a blank page instead of the control panel", on the site WordPress Support Forums:
    See "How to deactivate all plugins when not able to access the administrative menus?" on…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Waiting with upgrade to 3.0?", on the site WordPress Support Forums:
    If you backup everything (site and database... WordPress Backups) then if it breaks you should…

    4 years ago

  • Posted a reply to "After upgrade to 3.0, getting a blank page instead of the control panel", on the site WordPress Support Forums:
    I think he is. Rename your existing wp-admin folder (just in case), then upload the…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Static page is not working. HELP!!!", on the site WordPress Support Forums:
    Seems like this issue is quite common in 3.0. Have you disabled all plugins and…

    4 years ago

  • Posted a reply to "After WP 3.0 Site down", on the site WordPress Support Forums:
    It could be that your hosts MySql server has gone down. Can you log on…

    4 years ago

  • Posted a reply to "My static/front page keeps getting redirected to a previous, deleted page!", on the site WordPress Support Forums:
    To restore the database you usually do it via your hosts control panel. (Should be…

    4 years ago

  • Posted a reply to "My static/front page keeps getting redirected to a previous, deleted page!", on the site WordPress Support Forums:
    I had the same issue. Unfortunately, the only way I could seem to fix it…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Flash Video Player] Javascript Error after latest Update", on the site WordPress Support Forums:
    In my install it's the last option at the bottom.

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Flash Video Player] Javascript Error after latest Update", on the site WordPress Support Forums:
    I resolved it by changing the "SWFObject Source" to "none" in the plugin options.

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Flash Video Player] Javascript Error after latest Update", on the site WordPress Support Forums:
    Update: If I disable NextGEN gallery, the js error disappears. Is there a conflict here?

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Flash Video Player] Javascript Error after latest Update, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago