WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

csborgman

Profile picture of csborgman
  • Member Since: September 28th, 2010
  • 1500 Hudson St., Hoboken, NJ
  • chrisborgman.com
  • Created a topic, Works Great!, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Can not save First-Use Setup!!???", on the site WordPress Support Forums:
    Take a look: http://www.screenr.com/RKI7 Maybe I'm doing something wrong?

    1 year ago

  • Created a topic, Simple and Works!, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Can not save First-Use Setup!!???, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Images distort on browser resize, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Killed my whole site!, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery Voting] Voting in Fancybox pop-up images?", on the site WordPress Support Forums:
    http://profoliolive.com/chrisborgman/dakota

    1 year ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery Voting] Voting in Fancybox pop-up images?", on the site WordPress Support Forums:
    Hello, I did what you suggested in your last post here: add the voting tag…

    1 year ago

  • Posted a reply to "...disabled for security reasons....", on the site WordPress Support Forums:
    OK, works perfect! I do have access to the php.ini file and made the change.…

    1 year ago

  • Created a topic, How to disable Fancybox for mobile devices?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "...disabled for security reasons....", on the site WordPress Support Forums:
    Looks like it is set to false in wp_config.php file: define('WP_DEBUG', false); Please advise. Thank…

    1 year ago

  • Created a topic, ...disabled for security reasons...., on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Does it work with multisite install?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Works Perfect!, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Unable to Create New Gallery or Upload Images as of v1.9.10 & WP 3.5", on the site WordPress Support Forums:
    Add new gallery/uploading new images in WPMU site still working good with these plugins and…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Unable to Create New Gallery or Upload Images as of v1.9.10 & WP 3.5", on the site WordPress Support Forums:
    Add new gallery/uploading new images in WPMU site still working good with these plugins and…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Unable to Create New Gallery or Upload Images as of v1.9.10 & WP 3.5", on the site WordPress Support Forums:
    I am having this problem on my other sites where I have updated WP, updated…

    1 year ago