WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

crobs808

Profile picture of crobs808
  • Member Since: August 3rd, 2008
  • Posted a reply to "[Plugin: Twitter Tools] Incorrect Tweet Times", on the site WordPress Support Forums:
    I am having the same problem. Just installed Twitter Tools on 2.8.4 (new install as…

    5 years ago

  • Posted a reply to "AdSense not working in pre-existing theme slots!", on the site WordPress Support Forums:
    i check for the 125x125 one, in index.php, there is no ad code in there…

    6 years ago

  • Posted a reply to "AdSense not working in pre-existing theme slots!", on the site WordPress Support Forums:
    that's "< a href = # >" code...forgot to put spaces in my last post,…

    6 years ago

  • Posted a reply to "AdSense not working in pre-existing theme slots!", on the site WordPress Support Forums:
    oh, i also had to remove the "" code too

    6 years ago

  • Posted a reply to "AdSense not working in pre-existing theme slots!", on the site WordPress Support Forums:
    i tried replacing that EXACT text you told me to replace for the banner with…

    6 years ago

  • Posted a reply to "AdSense not working in pre-existing theme slots!", on the site WordPress Support Forums:
    is there a way to delete the 125x125 pre-set slots altogether? and just use the…

    6 years ago

  • Created a topic, AdSense not working in pre-existing theme slots!, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "redirection problem.", on the site WordPress Support Forums:
    change everything in your source files from "localhost" to your "domain.com" (or whatever your site…

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Members Only]: Specified Redirect is not working?", on the site WordPress Support Forums:
    still not workng for me. see my other thrad about it...very details, and none of…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Members Only - redirect to Dashboard", on the site WordPress Support Forums:
    same issue....I have my worpress site installed at domain.com/blog, so i have domain.com auto forward…

    6 years ago

  • Created a topic, Members Only - Redirect to VIEW SITE instead of DASHBOARD!, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "How to FORCE Registration To Even VIEW the site at all?", on the site WordPress Support Forums:
    Ok thanks, that plugin worked, however...now if someone knows the direct link to a video,…

    6 years ago

  • Created a topic, How to FORCE Registration To Even VIEW the site at all?, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago