WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

crienoloog

Profile picture of crienoloog
  • Member Since: January 27th, 2012
  • Posted a reply to "new/other icons", on the site WordPress Support Forums:
    OK, but won't new versions of the plugin overwrite the date every time? Thanks, Eric…

    7 months ago

  • Created a topic, new/other icons, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Second Marker automatically added", on the site WordPress Support Forums:
    ok thanks, sorry to bother you.

    8 months ago

  • Posted a reply to "Second Marker automatically added", on the site WordPress Support Forums:
    I place the next marker just by making a new marker in the fields/generator... Sorry…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Second Marker automatically added", on the site WordPress Support Forums:
    Question about the second or even third marker in one map... I use this option…

    8 months ago

  • Created a topic, lightbox not working, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "Map partially shown", on the site WordPress Support Forums:
    Yes same problem here and theme designer is not much of a help. Above fix…

    1 year ago

  • Posted a reply to "jquerey error after wordpress 3.6 update", on the site WordPress Support Forums:
    Scottyyyyyyyyy! ;-) Thanks

    1 year ago

  • Posted a reply to "jquerey error after wordpress 3.6 update", on the site WordPress Support Forums:
    I just downloaded it again to have a clean version and yes it says 7.0.31…

    1 year ago

  • Posted a reply to "jquerey error after wordpress 3.6 update", on the site WordPress Support Forums:
    @dronyb: if you download the latest Comp.Google Map plugin you will see that the code…

    1 year ago

  • Posted a reply to "jquerey error after wordpress 3.6 update", on the site WordPress Support Forums:
    Still not working for me... Changed all 1.3 to 1.1 and changed all above mentioned…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Auth.net says site is not secure", on the site WordPress Support Forums:
    WordPress 3.6 update caused indeed this... Help needed please!

    1 year ago

  • Posted a reply to "Comprehensive Google Map Plugin Jquery 1.10", on the site WordPress Support Forums:
    Can you please be a little bit more clearer on this fix please? Like which…

    1 year ago

  • Created a topic, bulk upload gps data in comprehensive google map plugin?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, message text on WP dashboard welcome page, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "good stuff", on the site WordPress Support Forums:
    Ha ha Peter... didn't I give you a 5 star review? I can't remember anymore...…

    2 years ago

  • Created a topic, good stuff, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "#eimg1# not working", on the site WordPress Support Forums:
    Ahhh super ! A lot of thanks... ;-)

    2 years ago

  • Posted a reply to "#eimg1# not working", on the site WordPress Support Forums:
    Both settings were as you had stated; starting at 0: no , and preferred text…

    2 years ago

  • Posted a reply to "#eimg1# not working", on the site WordPress Support Forums:
    OK, thanks but if I place an Image now my excerpt text is gone... maybe…

    2 years ago

  • Posted a reply to "#eimg1# not working", on the site WordPress Support Forums:
    Shouldn't that be 1.4.24 ? I was already using 1.4.23 which you released 3 days…

    2 years ago

  • Created a topic, #eimg1# not working, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Easy to use plugin, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Postie] Does the plugin works with Multisite installations?", on the site WordPress Support Forums:
    I just installed it in my multisite and I can confirm it works. Just make…

    2 years ago

  • Posted a reply to "update error fail", on the site WordPress Support Forums:
    I'll start reading then, Thanks.

    2 years ago

  • Posted a reply to "update error fail", on the site WordPress Support Forums:
    Hi esmi, Thanks for the quick reply, really appreciated. Yes I thought something like this...…

    2 years ago

  • Created a topic, update error fail, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] Import Zip-file with multiple [gallery] folders?", on the site WordPress Support Forums:
    Or in hindsight, maybe even better, if I FTP my separate gallery folders with images…

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: NextGEN Gallery] Import Zip-file with multiple [gallery] folders?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "unable to activate multisite", on the site WordPress Support Forums:
    WOW... You have no idea how happy I am it is something so simple and…

    2 years ago

  • Posted a reply to "unable to activate multisite", on the site WordPress Support Forums:
    Good morning Ipstenu, I had a message from my ISP that I had to make…

    2 years ago

  • Posted a reply to "unable to activate multisite", on the site WordPress Support Forums:
    define('WP_DEBUG', false); /** Allow Multisite **/ define(’WP_ALLOW_MULTISITE’, true); /* That's all, stop editing! Happy blogging.…

    2 years ago

  • Posted a reply to "unable to activate multisite", on the site WordPress Support Forums:
    domain - no error domain wp-admin - no error , but I don't see the…

    2 years ago

  • Posted a reply to "unable to activate multisite", on the site WordPress Support Forums:
    Yes that is correct...

    2 years ago

  • Posted a reply to "unable to activate multisite", on the site WordPress Support Forums:
    OK I went to the link /wp-admin/network/setup.php and I got: Multisite support is not enabled.…

    2 years ago

  • Posted a reply to "unable to activate multisite", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Ipstenu... yes I read that too... But since I can't download the original one…

    2 years ago

  • Posted a reply to "unable to activate multisite", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Axel... the .htaccess file is one directory up [see first post] so it is…

    2 years ago

  • Posted a reply to "unable to activate multisite", on the site WordPress Support Forums:
    OK I thought, I just try to upload one directory up but that is not…

    2 years ago

  • Created a topic, unable to activate multisite, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Is it possible to install WPMU in a sub-directory?", on the site WordPress Support Forums:
    Hi - I just did a subfolder MU change on existing WP site... deactivated all…

    2 years ago

  • Created a topic, [Theme: ColorWay] Lightbox and other widget/plugins support?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago