WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

crashx

Profile picture of crashx
  • Member Since: March 30th, 2005
  • Posted a reply to "SmartRSS and Not Showing RSS items.", on the site WordPress Support Forums:
    >I'd like to post to be the date of the feed - not the date…

    8 years ago

  • Posted a reply to "My site disappeared - just a blank white page", on the site WordPress Support Forums:
    Just a quick update regarding my previous post... Shortly after this happened to my wife's…

    8 years ago

  • Posted a reply to "My site disappeared - just a blank white page", on the site WordPress Support Forums:
    "Over the weekend our site disappeared...now it's just a plain white page." My wife just…

    8 years ago

  • Posted a reply to "can *anyone* post by email?", on the site WordPress Support Forums:
    As podz mentioned, John's wp-mail hack is very useful, but it seems as though his…

    9 years ago

  • Posted a reply to "How come the links below my pages title are not showing up on my pages.", on the site WordPress Support Forums:
    Please disregard my previous post. An upgrade to the latest stable release resolved the problem.

    9 years ago

  • Posted a reply to "How come the links below my pages title are not showing up on my pages.", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same issue on my wife's site. Her permalink structure was setup like…

    9 years ago

  • Posted a reply to "Automatic link generation", on the site WordPress Support Forums:
    Exactly what I was looking for. Thanks Jack!

    9 years ago

  • Posted a reply to "Relative Paths to Images and Permalinks", on the site WordPress Support Forums:
    Update: I've had to disable permalinks for now. I have some other content on the…

    9 years ago

  • Posted a reply to "Relative Paths to Images and Permalinks", on the site WordPress Support Forums:
    Something else that I've noticed recently is that with permalinks enabled, the link now results…

    9 years ago

  • Posted a reply to "Relative Paths to Images and Permalinks", on the site WordPress Support Forums:
    I'm using an absolute URL/path and I'm still seeing a problem. You can see it…

    9 years ago

  • Posted a reply to "Relative Paths to Images and Permalinks", on the site WordPress Support Forums:
    I experienced this as well. Luckily, the site I'm working on only recieved its first…

    9 years ago

  • Posted a reply to "RumGallery Problem", on the site WordPress Support Forums:
    Seach the output of phpinfo() for "safe_mode". You're looking for the instance under the "PHP…

    9 years ago