WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

Ed

Profile picture of Ed
  • Member Since: March 18th, 2009
  • Posted a reply to "Feature Request: Purge on Gravity Forms submit", on the site WordPress Support Forums:
    It doesn't purge it by default unfortunately as it's not saved as a post or…

    3 months ago

  • Created a topic, Feature Request: Purge on Gravity Forms submit, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Cookie Problem, Internet Explorer Only", on the site WordPress Support Forums:
    Unfortunately sunrise.php doesn't seem to work unless it's on a mapped domain site, it didn't…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Cookie Problem, Internet Explorer Only", on the site WordPress Support Forums:
    jkhongusc, the COOKIE_DOMAIN for ed.gs domains are now blank. Mapped domains use the domain as…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Cookie Problem, Internet Explorer Only", on the site WordPress Support Forums:
    That's the standard sunrise.php. It's only happening on unmapped domains, in Internet Explorer, works everywhere…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Cookie Problem, Internet Explorer Only", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry Mika, forgot to mention that I grepped through all files and there's no defining…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Cookie Problem, Internet Explorer Only", on the site WordPress Support Forums:
    DOMAIN_CURRENT_SITE is set to ed.gs but there's no COOKIE_DOMAIN defined in my wp-config. I've checked…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Cookie Problem, Internet Explorer Only", on the site WordPress Support Forums:
    <?php define('DB_NAME', '***'); define('DB_USER', '***'); define('DB_PASSWORD', '***'); define('DB_HOST', 'localhost'); define('DB_CHARSET', 'utf8'); define('DB_COLLATE', ''); define('AUTH_KEY', '***');…

    3 months ago

  • Posted a reply to "0.9.9.9 multisite frontend: not logged in", on the site WordPress Support Forums:
    FYI, this also breaks post previews for draft and private posts.

    3 months ago

  • Posted a reply to "Cookie Problem, Internet Explorer Only", on the site WordPress Support Forums:
    This still isn't working. I've also tried changing my auth keys and salts with alphanumeric…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Cookie Problem, Internet Explorer Only", on the site WordPress Support Forums:
    I've got Remote Login, Permanent redirect (better for your blogger's pagerank) and User domain mapping…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Cookie Problem, Internet Explorer Only", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, this is very strange. If I do "define( 'SUBDOMAIN_INSTALL', false );" then it now…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Cookie Problem, Internet Explorer Only", on the site WordPress Support Forums:
    I've now copied the entire site and replicated it on another domain and I can't…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Cookie Problem, Internet Explorer Only", on the site WordPress Support Forums:
    I also receive these errors if I enable WP_DEBUG: Notice: wpdb::escape is deprecated since version…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Cookie Problem, Internet Explorer Only", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry, I didn't mean as a permanent fixture. I've been going through all the similar…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Cookie Problem, Internet Explorer Only", on the site WordPress Support Forums:
    I've tested removing the following login form check and it creates a wordpress_logged_in cookie, but…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Cookie Problem, Internet Explorer Only", on the site WordPress Support Forums:
    Do you think it has something to do with the dot at the start of…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Cookie Problem, Internet Explorer Only", on the site WordPress Support Forums:
    I've just tested it and both IE and Chrome result in the same result of:…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Cookie Problem, Internet Explorer Only", on the site WordPress Support Forums:
    Yeah, I've tried that already unfortunately. Domain mapped sites seem to work fine in IE,…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Cookie Problem, Internet Explorer Only", on the site WordPress Support Forums:
    Removing sunrise.php/WordPress MU Domain Mapping also doesn't change anything. The cookie domain is sending as…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Cookie Problem, Internet Explorer Only", on the site WordPress Support Forums:
    Ipstenu - Unfortunately I get "The constant "COOKIE_DOMAIN" is defined (probably in wp-config.php). Please remove…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Cookie Problem, Internet Explorer Only", on the site WordPress Support Forums:
    jkhongusc - I've tried all of those unfortunately, none have worked. Thanks. Ipstenu - I've…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Cookie Problem, Internet Explorer Only", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks jkhongusc, I thought it might have been that too, so I disabled all HTTPS…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Cookie Problem, Internet Explorer Only", on the site WordPress Support Forums:
    Further to this, I've now tried disabling all caching and all plugins and the problem…

    5 months ago

  • Created a topic, Cookie Problem, Internet Explorer Only, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "HTTPS", on the site WordPress Support Forums:
    Brilliant, thanks.

    6 months ago

  • Created a topic, HTTPS, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Deprecated preg_replace usage", on the site WordPress Support Forums:
    I can confirm that I have the same issue hundreds of times during a scan:…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Domain Mapping", on the site WordPress Support Forums:
    Nice, cheers!

    8 months ago

  • Posted a reply to "Domain Mapping", on the site WordPress Support Forums:
    Yeah, it's been working for me since I changed it so give it a go!…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Newest versions of W3TC force delete db.php", on the site WordPress Support Forums:
    I installed it to test in the end, it will only delete the db.php or…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Newest versions of W3TC force delete db.php", on the site WordPress Support Forums:
    Did this get fixed yet? Don't really want to test it on my live install.

    10 months ago

  • Posted a reply to "Domain Mapping", on the site WordPress Support Forums:
    As promised, here's some multisite/domain mapping plugin code that should work, can't guarantee at the…

    10 months ago

  • Created a topic, Domain Mapping, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "Purging after widget changes", on the site WordPress Support Forums:
    I'd like to be able to clear the entire cache automatically after making a change…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Purging after widget changes", on the site WordPress Support Forums:
    Here's all the actions I've found so far to hook into (taken from Varnish plugin):…

    11 months ago

  • Created a topic, Purging after widget changes, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "New Widget Beta", on the site WordPress Support Forums:
    For anyone who wants to modify the plugin you can change line 57 of /wp-content/plugins/zopim-live-chat/zopim.php…

    12 months ago

  • Posted a reply to "Newest versions of W3TC force delete db.php", on the site WordPress Support Forums:
    This is affecting me using MultiDB too, I've just hashed out the line else and…

    12 months ago

  • Posted a reply to "Blank image", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Tom, Forgot to update, but it seems to have stopped doing it. I haven't…

    1 year ago

  • Created a topic, Map validation, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Settings Page Broken, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "WP Hanging", on the site WordPress Support Forums:
    Yeah, didn't think there was anything going on there. I was on the latest WordPress…

    1 year ago

  • Posted a reply to "WP Hanging", on the site WordPress Support Forums:
    Yeah, that's right. The page never renders, it gives a 324 no data received when…

    1 year ago

  • Posted a reply to "WP Hanging", on the site WordPress Support Forums:
    I already have it enabled, but I'm starting and stopping the EPL instance as and…

    1 year ago

  • Posted a reply to "WP Hanging", on the site WordPress Support Forums:
    Unfortunately there's nothing in either the nginx or EPL access logs. EPL just shows the…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Participad activation causing WP and EPL to crash", on the site WordPress Support Forums:
    This is the same problem I'm having here: http://wordpress.org/support/topic/wp-hanging

    1 year ago

  • Posted a reply to "Strange Bug", on the site WordPress Support Forums:
    Yeah a setting to change between it would be the best in my opinion, especially…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Strange Bug", on the site WordPress Support Forums:
    Just as an update, I never managed to get Varnish to catch it, as it…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Increase the limit on number of slides", on the site WordPress Support Forums:
    You can change it in your Settings > Reading settings area. It follows the post…

    1 year ago