WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

cob-web

Profile picture of cob-web
  • Member Since: November 20th, 2011
  • Berlin
  • cob-web.de
  • cob-web.de
  • Posted a reply to "Vertical position", on the site WordPress Support Forums:
    Brilliant - that did the trick! :) Thanks a lot!

    8 months ago

  • Created a topic, Vertical position, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, Simply good!, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, great help for my testsite, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to "How to set autoplay on the new video shortcode on wordpress 3.6 ?", on the site WordPress Support Forums:
    @joaokrabbe thanks for the test! I use Firefox 23 on Mac OS 10.8 and can…

    12 months ago

  • Posted a reply to "How to set autoplay on the new video shortcode on wordpress 3.6 ?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for your hints - but nope! :( My shortcode looks like this: [video mp4="http://www.a-clip.de/testsite/wp-content/uploads/2013/08/think_global_build_social_Peter_Rich.mp4"…

    12 months ago

  • Posted a reply to "How to set autoplay on the new video shortcode on wordpress 3.6 ?", on the site WordPress Support Forums:
    autoplay="y" Doesn't work for me on videos :(

    12 months ago

  • Posted a reply to "Duplicate Results w/ WPML", on the site WordPress Support Forums:
    This saved my weekend! Thanks for that! :-D

    12 months ago

  • Posted a reply to "How to set autoplay on the new video shortcode on wordpress 3.6 ?", on the site WordPress Support Forums:
    same here!! I set autoplay="true" and autoplay="yes" in all possible combinations, but with no result...…

    1 year ago

  • Created a topic, Simply great!, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, solution for wpml?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, video shortcode autoplay and player size in WP3.6, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Plugin is not saving the entered App values", on the site WordPress Support Forums:
    Mee too! I deactivated all other plugins, but still no success. Also in the Recent…

    1 year ago

  • Created a topic, Plugin keeps redirecting to wp-admin, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Products and prices missing, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Inline Upload] How to use inline upload from my custom admin functions", on the site WordPress Support Forums:
    Hi quexx, not quite, but have a look at curlybrackets solution here: http://wordpress.org/support/topic/upload-not-possible-on-very-large-screens?replies=6 Cheers, cob-web

    1 year ago

  • Created a topic, This really made my day!, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Upload not possible on very large screens", on the site WordPress Support Forums:
    @curlybracket I will dive into plugin development at some later point. For now, I have…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Fade In Image", on the site WordPress Support Forums:
    All right, so I will wait! :) Also great would be a better integration into…

    1 year ago

  • Created a topic, Quite a nice alternative to lightbox & co, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Fade In Image, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Upload not possible on very large screens", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, could you give me a hint, how you managed to use inline upload in…

    1 year ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Inline Upload] How to use inline upload from my custom admin functions", on the site WordPress Support Forums:
    @svogt0511 Hi, could you give me a hint, how you managed to use inline upload…

    1 year ago

  • Created a topic, Great help, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Simple Full Screen Background Image] Doesn't Work on Mobile Devices!", on the site WordPress Support Forums:
    It doesn't load fullscreen. The background image is in the top left corner and funnily…

    1 year ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Simple Full Screen Background Image] Doesn't Work on Mobile Devices!", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Pippin and thanks for the great plug-in! My client uses opera mobile on his…

    1 year ago

  • Created a topic, Superb!, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "open in a new window", on the site WordPress Support Forums:
    In the browser-shots.php just add the target="_blank" somewhere around line 56: // Get screenshot $image_uri…

    2 years ago