WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

ckubs

Profile picture of ckubs
  • Member Since: December 6th, 2012
  • Created a topic, Responsive width?, on the site WordPress Support Forums

    1 week ago

  • Posted a reply to "Do you think about adding some more?", on the site WordPress Support Forums:
    Nice to hear it will get new stuff and well, you could call it "FASC…

    1 month ago

  • Created a topic, Do you think about adding some more?, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Created a topic, Conflicts with other plugin and doesn't work for me, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Parse error: syntax error, I can't fix the thing", on the site WordPress Support Forums:
    It's about Parse error: syntax error, unexpected '(', expecting T_VARIABLE or '$' that can occur…

    2 months ago

  • Created a topic, Parse error: syntax error, I can't fix the thing, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, Another featured image under 480px : Parse error: syntax error, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Float outside the page in Chrome", on the site WordPress Support Forums:
    @mrtom414 Finally I've sorted it. Thanks thoug.

    3 months ago

  • Created a topic, Float outside the page in Chrome, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Retina option?, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Correctly add padding around images?", on the site WordPress Support Forums:
    Were not getting anywhere( or atlast me). I know that plugin, I'm using it for…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Correctly add padding around images?", on the site WordPress Support Forums:
    I used and use but as my knowledge goes, how could that help me? I…

    4 months ago

  • Created a topic, Correctly add padding around images?, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Add the buttons via functions?", on the site WordPress Support Forums:
    Here it is, just what you told me and it works now. The last problem…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Add the buttons via functions?", on the site WordPress Support Forums:
    Done that but it doesn't work > blogshot .ro Oh yes it does. I was…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Add the buttons via functions?", on the site WordPress Support Forums:
    Uh, one more thing if I( hope)'m not annoyng. Finally used the code like this…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Add the buttons via functions?", on the site WordPress Support Forums:
    Dude, it's not Genesis, it only looks like it. You can fiind Omega framework even…

    4 months ago

  • Created a topic, Add the buttons via functions?, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Adding shortcodes issue, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, How to replace the icons?, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Load mashare only in single post?", on the site WordPress Support Forums:
    Well thanks again, that worked!

    4 months ago

  • Posted a reply to "Load mashare only in single post?", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, I found a temporar workaround, I guess. I could use wp_deregister_script and wp_deregister_style to…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Load mashare only in single post?", on the site WordPress Support Forums:
    Well thanks. Even if you have a lot to do first, at last the idea…

    4 months ago

  • Created a topic, Load mashare only in single post?, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Doesn't work for me, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Support for other countries?, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Plugin works every other time", on the site WordPress Support Forums:
    @rainbowgeek What do you mean by Cache system is still in progress...? The plugin doesn't…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Thumbnail images are HUGE!", on the site WordPress Support Forums:
    @ladislav.soukup I still have the same problem posted here. I have the latest version( just…

    4 months ago

  • Created a topic, Buttons CSS issue, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Great", on the site WordPress Support Forums:
    Yes it isn't and probably won't be! ;) How do you know the plugin is…

    4 months ago

  • Created a topic, My rating goes 5 stars, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, This is exactly what I was looking for, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Option to change tab titles?, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "First Page Bug & Feature", on the site WordPress Support Forums:
    Frankly, started to use your plugin because strange enough I didn't had article pagination in…

    4 months ago

  • Created a topic, Issue regarding stack customization, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Include @via in the tweet?", on the site WordPress Support Forums:
    Yes it can :) Thanks

    5 months ago

  • Posted a reply to "Include @via in the tweet?", on the site WordPress Support Forums:
    Yes I see but can I put my theme function <?php echo of_get_option( 'ac_twitter_username' );…

    5 months ago

  • Created a topic, Go 4 it, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, Include @via in the tweet?, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Appearance problems", on the site WordPress Support Forums:
    Hello and thanks for your awesome plugin. Sorry to ask again since you already responded…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Widget title doesn't work", on the site WordPress Support Forums:
    yes the problem is solved, kind of ... it was good to have the option…

    5 months ago

  • Created a topic, The nices option around, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Adding a legend", on the site WordPress Support Forums:
    Any news about the legend feature? I'm new on using this plugin and as far…

    5 months ago

  • Created a topic, The other way around?, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, Widget title doesn't work, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Issue after uninstall plugin, some Youtube videos not display if I wipe cache.", on the site WordPress Support Forums:
    I have enabled the plugin again, ticked the option to not use the plugin with…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Issue after uninstall plugin, some Youtube videos not display if I wipe cache.", on the site WordPress Support Forums:
    Same for me. It didn't worked quite well with my theme uninstalled it and boom!…

    5 months ago

  • Created a topic, Video is smaller than my article width., on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, This is my Point, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "Om my site it doesn't work", on the site WordPress Support Forums:
    No, I see a huge blank spot before Logo/menu and I don't see any icons…

    12 months ago